Автор |
Съобщение |
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 16:23
The simpsons!
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 16:55
Orneryboy написа: Thorus написа: FG - Family Gay е възможно най-тварежното нещо(след новините на турски език) което може да гледаш... (не довърши) .. ако не знаеш английски. Първо - Саут парк е отвратително тъпо, а Фемили Гай си го гледам всеки ден и радва много повече. И да, гледам съм ги и двете, по много.
(Ок, да довърша тогава)
...единствения който не знае английски тука си ти..гледам американски филми и сериали без субтитри от край време,а т'ва че педерастко-детския хумор на т'ва сериалче се харесва на теб не означава че го харесват и нормалните хора..продължавай да се радваш на Family gay с тайната надежда тоя ГЕЙ да си ти някой ден
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 17:00
Thorus написа: Orneryboy написа: Thorus написа: FG - Family Gay е възможно най-тварежното нещо(след новините на турски език) което може да гледаш... (не довърши) .. ако не знаеш английски. Първо - Саут парк е отвратително тъпо, а Фемили Гай си го гледам всеки ден и радва много повече. И да, гледам съм ги и двете, по много. (Ок, да довърша тогава) ...единствения който не знае английски тука си ти..гледам американски филми и сериали без субтитри от край време,а т'ва че педерастко-детския хумор на т'ва сериалче се харесва на теб не означава че го харесват и нормалните хора..продължавай да се радваш на Family gay с тайната надежда тоя ГЕЙ да си ти някой ден
Оф... като почнете така да се палите от най-малкото нещо...
И като гледаш без субтитри филмите гъзар ли си? По тая логика и аз трябва да пиша наляво и надясно колко добре знам английски...
И още нещо - хумора на ФГ въобще не е детски.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 19:00
Чай малко? Фемили гай да не би да има субтритри или да е с БГ аудио?
Пък и преведено не се получава такъв смях, а и каде намираш детското в разговорите за цици и кучки? Объркано детство имаш..дано скоро свърши
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 19:02
Едно нещо е сигурно и двете са супер яки и двете не са детски и двете имат страхотен хумор.И какъв е извода--->спрете безмислени спорове
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 19:13
Thorus написа: (Ок, да довърша тогава) ...единствения който не знае английски тука си ти..гледам американски филми и сериали без субтитри от край време,а т'ва че педерастко-детския хумор на т'ва сериалче се харесва на теб не означава че го харесват и нормалните хора..продължавай да се радваш на Family gay с тайната надежда тоя ГЕЙ да си ти някой ден
Слушай сега, злобни младежо.Много мразя разни отворковци като теб, когато почнат да се правят на велики по форумите и не зачитат друго мнение освен тяхното.Мисля, че детското е именно това.А, и също това, че си толкова прост, за да правиш още по-детската асоциация на думата Guy с думата Gay.Така че имаш разрешението да мълчиш докато не почнеш да говориш нормално с другите хора
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 19:19
I have only two words for you: "Come on!"
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2007 00:55
Both? n00bs
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 08:58
Futurama е по-яко и от двете!
И "семейният човек" и "южният парк" разчитат на доста груб и понякога просташки хумор...лошо няма...но във Futurama хуморът пак е добър, но без да стига до крайности и е по-интелегентен и човешки...
От двете - клоня повече към "южния парк" парк, защото поне авторите ми са решили да бъдат ГАДНИ, а не преверзни, като авторите на "семейния човек"...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 17:39
МНОГО ЯСНО че South Park!!!! Няма по-яко Голям фен съм му. В нас имам всикчи епизоди от всички сезони от 1997 до сега!
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
|
катеричок
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 17:43
Фемили Гаи ме кефи повече
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 17:56
Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb http://www.imdb.com/title/tt0121955/
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 18:08
Wanted... написа: Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb http://www.imdb.com/title/tt0121955/
SP е 9.3, а Фемили гай 8.8, не е кой знае каква разлика
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 18:14
Agent47 написа: Wanted... написа: Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb http://www.imdb.com/title/tt0121955/SP е 9.3, а Фемили гай 8.8, не е кой знае каква разлика
Аз не съм казал нищо против Фемили Гай , просто Саут Парк ми е слабост (е и все пак има разлика, защото между "Кръстника" на първо място и "Изкуплението Шоушенк" на 2-ро, разликата е 9.1 и 9.0!!!! )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 18:39
Wanted... написа: Agent47 написа: Wanted... написа: Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb http://www.imdb.com/title/tt0121955/SP е 9.3, а Фемили гай 8.8, не е кой знае каква разлика Аз не съм казал нищо против Фемили Гай , просто Саут Парк ми е слабост (е и все пак има разлика, защото между "Кръстника" на първо място и "Изкуплението Шоушенк" на 2-ро, разликата е 9.0 и 8.9!!!! )
Аз два дни не излизах за да изгледам последнте сезони на СП Иначе имах в предвид, че както казах е до какъв хумор предпочита човек, иначе са равностойни.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 18:55
Леле леле леле...да не влезе човек в тоя форум, че току виж му се нахвърлили армийте-фенове на Фемили Гай или Саут Парк..
К'фо се карате бе, мекотели? И двата сериала са култови, но поради бавното излизане на епизоди, умните хора гледат и двете.
doi!
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2007 11:44
Zero-Blade написа: Леле леле леле...да не влезе човек в тоя форум, че току виж му се нахвърлили армийте-фенове на Фемили Гай или Саут Парк..
К'фо се карате бе, мекотели? И двата сериала са култови, но поради бавното излизане на епизоди, умните хора гледат и двете.
doi!
Армий. ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2007 11:46
Lunacy написа: Zero-Blade написа: Леле леле леле...да не влезе човек в тоя форум, че току виж му се нахвърлили армийте-фенове на Фемили Гай или Саут Парк..
doi! Армий. ^^
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2007 16:08
Цитат: умните хора гледат и двете Ъъъ...въпросът не е, кое да се гледа, а кое не...и не кой е глупав и кой умен...въпросът е, кое от двете се харесва повече, както на умните, така и на глупавите... Отделен спор е, дали е умно човек да спори за нещо, което не е гледал. Да не говорим, че определени "умни" могат да има такъв вкус, който да отхвърля и двете заглавия. Предлагам да пренапишеш сентенцията: Цитат: практичните хора гледат и двете
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 10:45
Family Guy рулзззз!!!
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|