В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2007 23:47
За бира
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Firzen
Цар
31 Яну 2003 12:18 Мнения: 1408 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2007 23:51
За секс
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
Rico
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2007 00:31
За да носиш щастие на другите ? (or is that wishful thinging on my part)
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Струва си да живееш за красотата на света, за прекрасните моменти от него и за невероятните чувства, които предизвикват те в теб.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
Edwin Odesseiron
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2007 01:02
Sidhe написа:
Струва си да живееш за красотата на света, за прекрасните моменти от него и за невероятните чувства, които предизвиква тя в теб.
Ако красотата е наркотик - да, пристрастен съм към него.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Limp
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2007 09:55
Гледайте матрицата и ще разберете.
ПС:Това не е шега!Наистина може да видите една от причините поради които си струва да се бориш и живееш!
ПС2:3 част на матрицата финалната битка.
ПС3:Ако не го разберете значи сте идиоти.
Аз живея, за да ви е гадно.
На вас ви е гадно, защото аз живея.
Но дори и да не живях, пак щеше да е гадно.
Прав ли съм? (аз ще ви кажа - не, щото седя на стол в момента )
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
човек
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2007 10:47
За да изчакам всички които играят баитфаит да умрат и аз да стана най-силния на света (всъщност тая все едно пита какъв е смисъла на живота-честно казано не знам-не знам за какво живея ама веднъж ми се е отдало шанс та няма да го пропускам)
Всъщност не знам защо точно казим е пуснал такава тема тук като мисля че знае добре че няма да получи много смислени отговори а пък може да си прави някакъв психологически експеримент с нас
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения