Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:04

Човек, за 1000лв по-добре си купи скутер, първо, че ще имаш по-малко проблеми, второ, че ще имаш по-малък разход, трето, че няма да си в задръствания и четвърто, че няма да ти се смеят...
За 1000лв не очаквай нищо да работи като хората :?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:36

Squiz написа:
Човек, за 1000лв по-добре си купи скутер,

И всеки път като паднеш или се блъснеш си в болницата? И ще ти се смеят.
Иначе за тези пари можеш да вземеш 2 трабанта. Ако счупиш единя, имаш резервен!

Ок, сериозно - събери още 1000 лв и си вземи кола на под 15 години. Ще имаш по-малко ядове в бъдеще. И най-добре, като ходиш да търсиш, вземи с теб някой който наистина разбира от коли, да прегледа двигателя и долната част. Нерядко се продават каруци, които са ремонтирани колкото да тръгнат от Горубляне, без гаранция че ще стигнат до вас.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:44

Фиат Панда,Фиат Уно,Фиат Пунто имат много опрастени файър мотору,които са единствените много успешни двигатели на фиат.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 22:53

Tmac написа:
Фиат Панда,Фиат Уно,Фиат Пунто имат много опрастени файър мотору,които са единствените много успешни двигатели на фиат.

Фиат Пунто за 1000 лв :shock:

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 02:07

Щом ще е за 1000лв със сигурност няма да те е яд ако я одраскаш :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 08:38

Много си свалил мизата .. за тия пари наистина виж една запазена лада можеш да си вземеш ..

Ако вземеш Кадет или примерно Ескорта, трябва да е някакъв преди 90-та за тия пари .. един приятел кара един кадет 88-ма .. искаш кола, а не кошница? Ще я вземеш за 1000 и после ще вкараш още толкова за ремонти.
Събери още малко пари, поне 2-3к .. тогава вече ще можеш да си вземеш нещо нормално.
Подкрепям иначе идеята и за скутерче .. тоя същия, дето е с Кадета има и едно 140кубиково .. със 140 кила отгоре прави 80 от раз :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 09:24

Наистина е по-добре да почакаш малко със закупуването, работи още малко, събери поне още 1000 лв. и тогава вече гледай за кола.Аз бих те насочил към някое Типо/Темпра.

Профил

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 09:41

Или най добре питай тука: http://tuning.bg/forum/

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 11:54

Първа любов.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 12:22

creator написа:
Първа любов.

Първа любов едва ли .. но първа истинска, да :>

btw намерих ти нещо перфектно като за първа кола, хем ше си и гъзар!!

Погледни в мобилето за оферти за голф до 1000 леа .. наиш кфи двойки мое добараш, а :D
За 700-800 лева и останалите до 1000 за аудио, фолио за джамците и лепенки тунинг и ремус :D

Не, сериозно ..

Дата на производство - август 1988 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 55 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 173000 км
Цвят - Червен

Особености:
2(3) Врати
Газова уредба

http://i.mobile.bg/photos/1/big/11188450411358417_1.pic

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 21:08

Седан е отвсякъде,но благодаря все пак за мненията :) А колкото до скутера,падал съм и не е много гъзарско,само това му е гадното,ина4е е добра идея,ама зимата съм без превозно средство,ако си взимам скутер. ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 00:42

Аз карам Фиат Панда 750L и съм си доволен. Можеш да си намериш за около 1000лв без проблем. С 50л газова бутилка съм и гори към 5/100,което си е нищо направо. Иначе за под 1000лв бих си взел Фиат 126р, щото е много изродясала количка

всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 00:43

5/100 на газ?! О.О Ти безплатно направо си я караш тая кола, ебаси... :) Искам и аз така!

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 01:06

Според мен парите ти са малко, за да искаш да имаш кола, изчакай и ги направи поне 2500лв, а тогава му мисли. Не вземай руски автомобил. Опел Кадетите за мен са най-добрата алтернатива, макар че адски бързо корозира купето, но за тебе не е болка за умиране - ти точно такава искаш, а и няма да я караш 10 години, нали? Друг съвет, който мога да ти дам, е да си вземеш масова кола - така ще си спестиш търсене на скъпи части и ходене при различни сервизи.

Преди мен ти дадоха предложения за модели автомобили, аз ще ти дам едно разяснение за двигателя на колата, която търсиш.

Бензинът да знаеш, излиза най-скъп заради разхода, но пък си е бензин - ще се кефиш на добро ускорение. Бензинът си е бензин, каквото и да говорим. Общо взето, дори и да намериш хубава кола от среден клас, трудно ще поддържаш разхода й. Разбира се, винаги остава алтернативата да вземеш нещо малко, но определено не е същото.

Дизелът от своя страна, е най-добрият за мен двигател, може би защото колата, която карам е такава и съм пристрастен, не знам, но мога да ти кажа, че тук работата е повече на риск-в дизеловия двигател има една специфична помпичка и други части, които ако трябва да се сменят, разходът ще е шокиращ за теб. Дизелът също така не е така равностоен на бензина (освен ако не е TDi, но за тези пари съмнявам се) по ефектнивност, но пък колата се кара много удобно, няма го давенето и придърпването и върви икономично. Също така е и по-рядко срещан, трудно се намира.

Газовата уредба също беше далавера, но в днешни дни не виждам кой знае какво приложение. Вярно, че колата върви икономично, но тук идва фактора,че газовата уредба ще ти вдигне колата, също така има риск от запалване, гадно се кара такава кола от нов шофьор (шоф. ми курсове бяха на полицейска Астра с газова уредба и знам за какво става въпрос перфектно).

Сега навлизат и автомобилите на метан, но нямам голямо наблюдение над тях - знам само, че вървят страшно икономично и сега такситата много налитат на такива коли (както преди на газовите уредби).

П.С. И стига с тия голфове бе, даеба :D :D :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 07:02

^
Бате, какво лошо има да кара Голф :lol: Ако не е с надпис Ремус, няма проблеми ;P

За двигателите единствено съм абсолютно съгласен с тебе, и аз съм влюбен в дизелите. :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 09:02

Добре,благодаря ви много за меннията,няма лоши съвети,освен за скутера,но иначе разбрах какво искате да ми кажете.Благодаря отново. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 14:47

Disturbеd написа:
5/100 на газ?! О.О Ти безплатно направо си я караш тая кола, ебаси... :) Искам и аз така!
Хах да и на запад те зимат за камикадзе...Иначе аз кола за 1000 лева никога не бих си взел,по добре да си ходя с градкия/междоградския транспорт...Или верно по добре мотопедче.Тва да си земеш кола на 20 години ще ти докара повече ядове от колкото удобства.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 15:45

Метанът си е далаверка,обаче драстично намалява мощността,пък и пълно зарейдане на бутилките ти стига за под 200км. Като настъпя путното,дето го кара майка ми на метан не прави повече от 120,обаче като превключа на бенз и все едно съм пуснал нитро,голям майтап е :D

всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 16:44

Като заговорихте за двигатели и горива ... може да карам 10 годишна laguna комби, обаче като я настъпя на бензинец и .... ох мамо :) пълни ми са сърцето. Курсовете си ги карах на полицейска astra на газ и не може да има грам сръвнение. Дори и нея ми се е случвало да я карам на безнин ... направо хвърчи! Тай че ... квото и да говорите ... безина си е номер едно. Може да излиза скъпичко, ама според мен си заслужава!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 17:08

Шеф на екарисаж написа:
Метанът си е далаверка,обаче драстично намалява мощността,пък и пълно зарейдане на бутилките ти стига за под 200км. Като настъпя путното,дето го кара майка ми на метан не прави повече от 120,обаче като превключа на бенз и все едно съм пуснал нитро,голям майтап е :D

Не че малко не излиза мизерия да пуснеш колата на метан, обаче...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%B0%D0%BD
Пипал съм двигател, преработен точно за Нитро-метан. И мога да ти кажа, че Ауди на такова нещо взе душата на бензинова баварка, спортна тройка. Нито ти пада мощността, нито ти се увеличава разхода. Ама бая кинти излиза самата инсталация, та затова още не е популярна..
Цитат:
Калоричността на бензина е около 44 MJ/kg , а на нитрометана 11.3 MJ/kg. Въпреки това, ако един двигател вместо бензин изгаря нитрометан, неговата мощност ще нарасне 2.3 пъти! Това обаче може да стане само в специално проектирани двигатели, тъй като нитрометанът има много ниско октаново число

Butterfly!

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com