Автор |
Съобщение |
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 22:06
Да направя голяма кариера като графичен и уеб дизайнер с много проофесионални изяви в бъдеще и да ме приемат на работа в някоя голяма IT компания като 2Advanced като главен дизайнер на тлъста заплата. Това ми дава огромен стимул и ме кара да усъвършенствам уменията си постоянно.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 22:22
Няма значение какво ще напиша, до по-малко от 5 години нещата ще са крайно различни.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 00:48
В момента съм без цел, но не съм и отчаян. Това е едно от онези странни състояния, в които знаеш, че трябва да се стремиш към нещо, знаеш какво е то, но просто ти се струва толкова маловажно, че за момента можеш да минеш и без него. Точно преди половин час ми светна, че има прекалено важни неща в живота, за да си поставяш някакви цели. Затова изтрих и другото си мнение.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 09:06
The Chameleon написа: Няма значение какво ще напиша, до по-малко от 5 години нещата ще са крайно различни. Когато четох темата точно това си мислех, и ето че ти си го написал.
Мненията ни са еднакви.
Но като за начало засега целта (ако може да така да се каже) ми е да се усъвършенствам и да мога да свиря много добре на китарата си.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 09:29
Имам една цел, която ще преизпълнявам до края на живота си непрекъснато, а пътят винаги ще ми е ясен.
Ще избегна конкретизации, заради доброто на темата (и автора).
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 09:31
Nocturno написа: Ще избегна конкретизации, заради доброто на темата (и автора).
Аз заради това няма да се впусна в писане, въобще. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:31
"You're rich, you're beautiful, you're in love.
How beautiful life can be.", както е изпял Simply Red, когото не харесвам... И да имам дете, което да се казва Алексей. И да посетя един куп страни, да науча морзовата азбука и японски, да танцувам степ и салса, да ходя когато си поискам на кино и театър, да имам най-голямата възможна лична библиотека, да празнувам July Morning и да имам религия... И да съм обичана, най-вече. Това са ми целите. Или поне най-важните..
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:34
Morphine написа: И да имам дете, което да се казва Алексей
Искам да му казваш Альоша на галено.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:39
Да постигна нещо значимо, с което родителите ми да се гордеят
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:39
Казим написа: Morphine написа: И да имам дете, което да се казва Алексей Искам да му казваш Альоша на галено.
Ха! И аз искам да му казвам Альоша! :О Това е идеята. (: А другото ще е Максим. И една щерка... Флорентина... *blush* Всъщност Елена по паспорт, само татко й ще си мисли, че се казва Флорентина. ^_^
П.П.: Не се смейте, защото аз и обзавеждането на мезонета в Созопол съм си избрала вече...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:49
ахаххахах
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:51
...
Ето тук идва въпросът какво ще се прави в бъдеще.Еми,да,аз определено съм мислил.Както всеки има страст,я грефичен и уеб дизайн,я боксьор,я футболист,моята страст е музиката.Електронната музика да уточниме.Да,много пъти съм се замислял какви са ми шансовете за евентуален мюзик артист(DJ)и как може да стане това в България и все стигам до едно заключение,че всичко е възможно.Стига да има желание и усет към работата,мелодийки в главата и мога да се установя като многото в последните години български диджеи.Цел,а?Еми да кажеме,че това ми е целта.Свободното си време изпозлвам за практика и лека,по лека се усъвършенствам.Още не е нищо специално,но не си давам зор.
Да кажеме,че с това,целта ми е да създам едно прекрасно семейство с няколко деца и много,ама много здраве и щастие.Приятелите да ми останат приятели.Какво повече може да иска един човек?
П.П.За диджейската работа...Преди евентуално ориентиране натам,след завършване на училище мисля да кандидаствам във ВИАС и да направя една-две годни практика,за да имам зорко пазен гръб при неуспех.
Е това е.Какво мислите?Има още много време...тепърва много неща ще се променят.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 23:08
Я забравих да кажа каква ми е мечтата. На мен, честно казано, не ми трябва нищо, освен спокоен живот, парички от някой наем, моми за клецанье, купонче някое... баси как се размечтах.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 23:09
Хикс написа: Секс, секс, секс.................................................... .....секс
*С китайски акцент*
You are on the right path of enlightenment, Grasshoppah!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 00:35
Ми цел нямам за сега иска ми се да следвам фотография или кинематография,ако може малко помощ по въпроса че не съм много информиран
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 00:39
@No, ма и ти си верваш...
Всичките ви мечти са някак си...детски? "Като порастна искам да бъда космонавт" във 1001 вариации. Земете измислете нещо ново.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 00:49
Omega, това са мечти, те не се сбъдват... поне не винаги. Ти за какво мечтаеш? Да бъдеш работяга в цех за пластмасови изделия, да се прибираш всяка вечер уморен и със скъсан от работа задник, да се проснеш на дивана, да пиеш три ракии и да заспиш пред телевизора?
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 01:08
Прът Цел? Или иначе казано Цел Прът?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
mystnt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 01:39
Световно господство !!!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 05:31
The Chamelеon написа:
Цитат: Няма значение какво ще напиша, до по-малко от 5 години нещата ще са крайно различни.
Е да, все пак да не забравяме 2012-краят е близо!
А сега сериозно, целта ми е да се реализирам в професията си (молекулярна биология) и също бих искал да постигна успехи и в друга насока която упражнявам-създаване на комикси. Това ще го правя в свободното си време
Иначе много бих искал да създам добро семейство и деца които да не ме мразят, както става в 90% от семействата.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|