Автор |
Съобщение |
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 14:52
Бах мааму тамън ядах...
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Darker Than Black
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 15:21
Цитат: ако заплaшваш, че се самоубийш през две седмици все ще има някой "да ти се радва"
And remember Emo kids - it's down the highway, not across the street...
___________________________________ To be the power - not to be a slave...
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 15:23
Nocturno написа: ...нищо повече от модно-ударени...
Модно-осакатени по-скоро ^^
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 15:44
Nocturno написа: Па нали емо е съкращение от емокор ? Ако е така - всички тия "емота", за които говорите, не са нищо повече от модно-ударени деца. Явно е модерно да се преструваш и как се чувстваш сигурно, хахаха
Всъщност е "emotionally driven hardcore punk"
|
|
|
|
|
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 19:18
Stormy Sky написа: БТВ кой е тоя Емо? Кво толкова го плюете?
ЕМО КОСТАДИНОВ БЕ
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Emo]Дахахахах Публикувано на: 31 Авг 2007 19:56
Цитат: Аплодисменти за момчето което си купи VANS и наистина си помисли че стана ЕМО! Аплодисменти и за колегата който носи дънките на сестра си! И за момичето което беше чалгарка но си пусна бретон и проноси блузки на карета! Също и за мъжа който не се срамува да носи грим пред всички или да започне да се реже само за да докаже че е ТРЮ! Вашите аплодисменти за момичето което не чака да порасне и си сложи фалшив пиърсинг! И за симпатягата който казва че слуша емо но след като стане от компютъра си плуска ПЛАНЕТА ТВ и казва "няма проблеми аз съм emo inside"! За младата дама която наистина НЕ разбира .. "хм, tokio hotel sa emo"! Искам да ви чуя за мъжа който е по женствен от приятелката си. И за момичето което зараяза всичко и стана малка поза! Да отдадем почит на този който си обеща и го направи И НЕ СЕ ПРИНИЗИ НА ТЯХНОТО НИВО! Нека станем на крака и да ги аплодираме.. Не знам кой го е писал, ама е супер зле
Не знам какво толкова ви интересуват различни хора- особено когато критерия за разлика е музиката. Тва изобщо не определя човека- познавам както печени хора, които слушат emo или чалга, така и задръстени метъляги, техно фенове и тн. Музиката не определя човека. Некво тъпо е да мразиш някой, без даже да имаш ясна причина за тва
Едит, щото забравих да си допиша поста:
Такива хора, които мразят и се занимават с живота на другите ей така- за спорта са ми най-смешни Get a life
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 21:01
А що точно ванс са марка на емотата по скоро е пънкарска марка и доста добри кецове правят следващите ми кецове сигурно ше са вански
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 21:59
Enjoy The Silence написа: А що точно ванс са марка на емотата по скоро е пънкарска марка и доста добри кецове правят следващите ми кецове сигурно ше са вански
Да знаеш къде продават на Ванс неща, щото много си харесах една блузка тяхна:
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Emo]Дахахахах Публикувано на: 31 Авг 2007 22:30
Undead Dude написа: Цитат: Аплодисменти за момчето което си купи VANS и наистина си помисли че стана ЕМО! Аплодисменти и за колегата който носи дънките на сестра си! И за момичето което беше чалгарка но си пусна бретон и проноси блузки на карета! Също и за мъжа който не се срамува да носи грим пред всички или да започне да се реже само за да докаже че е ТРЮ! Вашите аплодисменти за момичето което не чака да порасне и си сложи фалшив пиърсинг! И за симпатягата който казва че слуша емо но след като стане от компютъра си плуска ПЛАНЕТА ТВ и казва "няма проблеми аз съм emo inside"! За младата дама която наистина НЕ разбира .. "хм, tokio hotel sa emo"! Искам да ви чуя за мъжа който е по женствен от приятелката си. И за момичето което зараяза всичко и стана малка поза! Да отдадем почит на този който си обеща и го направи И НЕ СЕ ПРИНИЗИ НА ТЯХНОТО НИВО! Нека станем на крака и да ги аплодираме.. Не знам кой го е писал, ама е супер зле Не знам какво толкова ви интересуват различни хора- особено когато критерия за разлика е музиката. Тва изобщо не определя човека- познавам както печени хора, които слушат emo или чалга, така и задръстени метъляги, техно фенове и тн. Музиката не определя човека. Некво тъпо е да мразиш някой, без даже да имаш ясна причина за тва Едит, щото забравих да си допиша поста: Такива хора, които мразят и се занимават с живота на другите ей така- за спорта са ми най-смешни Get a life
Прав си...но кой е дал правото на бъдещото на нацията (фешън-чалгарите) да критикуват значките ми на Пистълс? Аз не излагам моето мнеие отностно тяхното облеко, а те се занимават с моето. Нека разсъждаваме заедно: Нали целта на влюбването е да харесаш човека като въщносто и същност...Обаче фешън мацките и пичовете са "еднакви". Как да харесаш едно момиче като след три минути ще срещнеш нейно копие? Дори и вътрешно те са еднакви...ето това мразят явно... идвидуализма! Ако фешъните не ме караха да спа "шибаната гадна музика" всеки път щом мина пусна някое парче за разпускане...ще ше да е добре. Какво искат те от мен: Да слушам пънк рок само в къщи и то да се чува единствено в стаята ми, на вън да съм облечен като тях и да не говоровя за това, което ме интересува и е наистина забавно (рок музика, анимации, хейтан ( ), фентъзи и тн.) Сегашното Емо е прсото една жалка мода. Колко души наистина са се самоубили? Дали въобще слушат емокор? А може би са поредните представители на стадото търсеще уважение от останали и естествено...заветната цел...ибанье!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 23:16
The Dragon написа: Enjoy The Silence написа: А що точно ванс са марка на емотата по скоро е пънкарска марка и доста добри кецове правят следващите ми кецове сигурно ше са вански Да знаеш къде продават на Ванс неща, щото много си харесах една блузка тяхна:
МАй имат магазин в мола или скай сити център ли беше...
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:21
Sirius написа: Stormy Sky написа: БТВ кой е тоя Емо? Кво толкова го плюете? KNSpirit !!!!!11111 п.с. Емо,
Aaaaa, Ela-tuka-be, кой ти я даде тая емотка, ааааа? ^^
Колкото до това... ми, преди да стане (чак) толкова модерното, признавам си, бях голяма фенка... Заедно с една моя приятелка (блекърка, бтв) се палехме по емото и по емо-гейовете и по не знам си какво си... И да, бях емо. :О Emo inside. xD И сега ми е някво тъпо да се правя на хептен хейтърка... Мразя ги обаче ей тия гадни поузърчета, като Сара от съседния блок, дъщеря на евангелисти, фенка на Токио Хотел с кецове и смъктнати панталони, дето си мисли, че е емо... Въпреки, че всъщност не знае, че има такива музика... Според нея "емо" са "ония сладури с бритоните и грима"... :О Същата имаше написано в профила (в скайп, б.а.) "Bulgarian Emo Kids The Best!!!!"... Wtf is "bulgarian emo kid"? Те такова животно нема, са казали по-мъдрите...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:24
Morphine написа: Sirius написа: Stormy Sky написа: БТВ кой е тоя Емо? Кво толкова го плюете? KNSpirit !!!!!11111 п.с. Емо, Aaaaa, Ela-tuka-be, кой ти я даде тая емотка, ааааа? ^^
Джони, не ме карай да изтъквам ОЧЕБИЙНИЯ факт, че твоята емотиконка се тресеше - явен намек за желанието ти въпросните цици да се клатят. Моята емотиконка е застинала във философско съзерцание. Аз просто искам да си ги покаже :Р
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:25
Блекърка била, пък емо ... що за извратения , ДЕБЕМ И ПОКОЛЕНИЕТО ( х 2 )
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:29
Nirvana rullzzz а тая история с тоя емо стана кат с чалгата и фешънските историй
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:33
Кире_Гръчата написа: Блекърка била, пък емо ... що за извратения , ДЕБЕМ И ПОКОЛЕНИЕТО ( х 2 )
Ти пък точно много добре знаеш за кой става въпрос... тате.
Орли, как успя да я заковеш на едно място? И те не се тресат, те скандират. Не обичам тресящи се женски гърди. :Р
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 21:35
Morphine написа: Кире_Гръчата написа: Блекърка била, пък емо ... що за извратения , ДЕБЕМ И ПОКОЛЕНИЕТО ( х 2 ) Ти пък точно много добре знаеш за кой става въпрос... тате. Орли, как успя да я заковеш на едно място? И те не се тресат, те скандират. Не обичам тресящи се женски гърди. :Р
Оная ли , бре ?
едит : Орли телци пасъл
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 22:59
Кире_Гръчата написа: Блекърка била, пък емо ... що за извратения , ДЕБЕМ И ПОКОЛЕНИЕТО ( х 2 )
И РОДИТЕЛИТЕ, И ПОКОЛЕНИЕТО!!!
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 23:05
Добре че се разчетох из тая тема, защото до сега и идея си нямах какво значи емо.
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 23:14
Z e R o написа: Nirvana rullzzz а тая история с тоя емо стана кат с чалгата и фешънските историй
Grunge is real emo music!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|