Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 22:52
Бас ловя, че тия не могат да си ибършат гъза сами
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 23:57
Вчера четох статията, сканирана от вестник. В нея се обясняваше всичко за анти-соушъл комплексарите. Ако я намеря поствам.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 00:45
The Dutchman написа: Irenicus написа: Хахахаха Фотошоп FTW! Тъп си има ги и като филм за бодибилдинга и в списания ....
Я им виж краката бе! Най-вече баджаците и колената
Не е възможно физически
Бодибилдъри съм гледал, виждал съм всякакви изроди обаче такива неща не е имало и не може да има
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 14:40
Да направиш игра за Ю-Ги-О (в случая да изплагиатстваш такава), е по-голямо психическо и сексуално отклонение, от това да бъдеш средностатистически хейтър и си заслужава да бъде порицано публично.
Уж доцент, пък дрънка някъкви вестникарски общи приказки...точно анонимността и игрите ти дават възможност да излееш цялата си злоба и негативна енергия, без да нараниш никого или без, да скъсаш с личните си приятели.
А съвременният живот ни предоставя адски много източници, на ядове, стрес и омраза. Как да ги изхвърлиш от себе си, без да се скараш с някой близък или без да те уволни шефа?
Това звучи, като разни БГ диетолози, които твърдят, че кетчъпа бил много вреден и спомагал затлъстяването, а салатата от домати и чушки била много полезна.
Че нали и двете се правят от едно и също. Как едното ще е по-хранително от другото...да не говорим, че човек не изпива цяла бутилка кетчъп, а си пръска малко. Бих се съгласил, ако казваха, че кетчъпа не съдържа витамини, отровен е или че възбужда апетита прекалено, но не. Да не говорим, че на опаковката си пише колко калории съдържа. (Ама тези диетолози сигурно и това не знаят.)
Да бяха наплюли поне майонезата. Излиза, че тя е полезна, а кетчъпът не...
Всеки път, когато решат да критикуват общественото хранене вадят дежурната реплика "Хамбургерите са вредни...в тях има кетчъп". Нито дума, за кифлите (излиза, че да нагъваш голямо количество хляб е полезно), за мазните банички (подчертавам мазни), дюнерите (които преливат от пържени картофи и майонеза) и пиците.
Друг е интересният въпрос - каква алтернатива предлагат те и къде в центъра на София (примерно), човек може да си намери "здравословен" обяд за 30-те минути обедна почивка.
Според мен истината е друга - застаряващото поколение психолози (а и всякъкви други умници), са закостенели и нито приемат, нито разбират резките промените в обществото, настъпващи поради техническия прогрес (и икономическия регрес). Всичко ново за тях е опасно и непонятно. Те просто му слагат кръст и толкоз. И понеже трябва да се изкажат по въпроса, повтарят като папагали, чути-недочути клюки.
Злобата по форумите е истинското лице, на нашето общество (поне аз така си мисля)...него не можеш да го видиш в нормален разговор, защото съществуват такива неща, като - "обществени норми" и "възпитание". Форумите са уникален поглед върху човешката психология...но разни мухлясали научни дейци, които по цял ден само мислят, как да подлеят вода на колегата си, че да му вземат изследването/дотациите, игнорират тази уникална перспектива. Нищо чудно, техните технически познания, да са толкова елементарни, че да не могат да влезат в някой форум и да видят наистина за какво става дума там.
Не казвам, че е нормално да се псуваме, като луди, но според мен не е проява на крайна психопатия.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 18:51
Irenicus написа: The Dutchman написа: Irenicus написа: Хахахаха Фотошоп FTW! Тъп си има ги и като филм за бодибилдинга и в списания .... Я им виж краката бе! Най-вече баджаците и колената Не е възможно физически Бодибилдъри съм гледал, виждал съм всякакви изроди обаче такива неща не е имало и не може да има
Нищо не си гледал значи и това е напълноп възможно и го има ... какво искаш за колената им върху капачката да расте месо ли идиот да нямат вода в колената слочайно .... Образовай се гледай филми за бодибилдинга и ексцесиите там и ще видиш какви хора има ... Нечовеци ...
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 19:48
ъм .. просто искам да кажа че от днес съм собственик на Philips 40" Full HD. можете да ми завиждате.
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:02
The Dutchman написа: Irenicus написа: The Dutchman написа: Irenicus написа: Хахахаха Фотошоп FTW! Тъп си има ги и като филм за бодибилдинга и в списания .... Я им виж краката бе! Най-вече баджаците и колената Не е възможно физически Бодибилдъри съм гледал, виждал съм всякакви изроди обаче такива неща не е имало и не може да има Нищо не си гледал значи и това е напълноп възможно и го има ... какво искаш за колената им върху капачката да расте месо ли идиот да нямат вода в колената слочайно .... Образовай се гледай филми за бодибилдинга и ексцесиите там и ще видиш какви хора има ... Нечовеци ...
Възможно и го има ти чуваш ли се какви ги приказваш такива хора няма ако си мислиш че културистите са такива значи нищо не знаеш,почети малко списания и виж дали има такива на снимките там.
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:19
Прост си не си наясно със бодибилдинга да има стандарти , но има хора които блъскат до таквиа размери ,че на тебе мозакът не може да го възприеме ако искаш им прави на снимките експертиза , ... идиоти за кво се занимавам изобщо ходете се комплексирайте ...
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:36
The Dutchman написа: Прост си не си наясно със бодибилдинга да има стандарти , но има хора които блъскат до таквиа размери ,че на тебе мозакът не може да го възприеме ако искаш им прави на снимките експертиза , ... идиоти за кво се занимавам изобщо ходете се комплексирайте ...
Защо... такава жестокост...
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 23:36
http://i.data.bg/07/07/04/447498_orig.jpg
Гледам нема линк, та на ви я статията.
Аре си пра'им РПГ. Всеки ще си избира една от изброените "раси", и после ш'си вдигаме левъли, щот' иначе статията е яко тъпа. Не че няма верни неща, обаче...
Все пак, ибети си майкити. Колкото да се отчета, че съм ебаси злобния социопат, нямам приятели, жена не съм виждал, никога не излизам от нас, и с удоволствие бих ви изтрепал 'сичките. Или по-скоро да отчета през къде ми е за статията и малоумния й автор.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 23:47
Хахаха,ебати жалката статия,наред с още по-жалкия й автор
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 23:55
Майти лорд Вейдър написа: Хахаха,ебати жалката статия,наред с още по-жалкия й автор
Явно някое наше момче е нахранило човечеза онлайн, и той сега му го връща тъпкано в национална медия.
Самото заглавие е показателно за нивото му на интелигентност - "Влечуги ЗАД компютъра". Зад моя компютър има стена и кабели, а влечугото е пред него. И не е влечуго, а изключително интелигентен красавец.
Грим, мерси за самата статия. Сейвнах си я, наред с "Метъли посрещат Джулай Морнинг като говеда", "Компютърни игри зомбират децата ни" и "Българските онлайн-пирати станаха сектанти". Такива журналистически бисери са безценни.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 00:02
Ледник написа: Майти лорд Вейдър написа: Хахаха,ебати жалката статия,наред с още по-жалкия й автор Грим, мерси за самата статия. Сейвнах си я, наред с "Метъли посрещат Джулай Морнинг като говеда", "Компютърни игри зомбират децата ни" и "Българските онлайн-пирати станаха сектанти". Такива журналистически бисери са безценни.
Link, plz
Сутринта ще я прочета статията. В случая обаче имаме уникатната възможност да отговорим на изданието (24 часа, нали?) и да им обясним колко зле е статията, и че некролога, дето я е писал му е време да се пенсионира
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 00:03
Ледник написа: Такива журналистически бисери са безценни.
Никакви журналистически бисери,това всичкото е в резултат от една изключително евтина,пошла и жалка анти-интернет пропаганда,която се шири в нашата китна родина. Забележи с какво презрение пише автора за хората,осмелили се да приемат еволюцията в технологията и да излезнат от стереотипа на селянина с потник,каращ "Мерджам". Управляващите са една странна сбирщина от пост-комуняги и крайно изостанали хора,за които интернет и игрите са някакви тъмни,опасни табута. Заради това и в страната ни геймингът е на такова ниско ниво,финанси почти не се отделят,а кадърните ни програмисти биват завличани по чужди фирми...
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 00:13
The Dutchman написа: Прост си не си наясно със бодибилдинга да има стандарти , но има хора които блъскат до таквиа размери ,че на тебе мозакът не може да го възприеме ако искаш им прави на снимките експертиза , ... идиоти за кво се занимавам изобщо ходете се комплексирайте ...
Един въпрос: Какво привлекателно намираш в това, да не си способен да си избършеш задника сам? Ако това наистина ти харесва, потърси помощ. Бодибилдинга, особено от такава категория е чиста проба неправомерно експлоатиране на черепната кутия и цялото й съдържание.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 00:41
Ти на колко си?
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 20:13
Дади написа: Ледник написа: Майти лорд Вейдър написа: Хахаха,ебати жалката статия,наред с още по-жалкия й автор Грим, мерси за самата статия. Сейвнах си я, наред с "Метъли посрещат Джулай Морнинг като говеда", "Компютърни игри зомбират децата ни" и "Българските онлайн-пирати станаха сектанти". Такива журналистически бисери са безценни. Link, plz
Накара ме да ги ъпвам сега...
(Компютърни игри зомбират децата ни)
(Някакво тийн-списание се гаври с метълите)
(Метълите са говеда)
(Торент-тракерите работят на сектантски принцип)
Всички статии са били пускани в този форум по някое или друго време, да благодарим на хората, които са ги дали.
|
|
|
|
|
†Disturbed† ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 20:34
То си личи колко са запознати с темата авторите на статиата " Компютърни игри зомбират децата ни" забележете в подчертана част как е написано стар крафт и се убеждавате в нивото на информация в главата на автора
___________________________________ I'm not a slave to a god that doesn't exist and i'm not a slave to a world that doesn't give a shit
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 17:58
Личи си че автора на статията за "компютърни игри зомбират децата ни" се е информирал от разни бабки по пейките на борисовата градина,които не могат да приемат това,че човек трябва по някакъв начин да избива целия тоя стрес.Аз лично предпочитам да ходя на рейд в WoW (м-дудругото мн ме изкефиха флашчетата) вместо да ходя и да бия пенсионери.Колкото до "насилието и игрите" аз смятам,че игрите не водят до насилие.По скоро до насилие водят ей такива статии,в които автора просто си плаче да бъде набит от някои гейм дизайнер от близз .
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|