Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 20:41

Nope, прекрасно знам какво е имал предвид автора. Също така и пича отдолу, който изръси "Перник?". Що пък да не е от Радомир човека? :P Или от Драгичево? Дупница? Кюстендил? 'Що пък Перник, аджеба?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 20:49

NexusPolaris написа:
Nope, прекрасно знам какво е имал предвид автора. Също така и пича отдолу, който изръси "Перник?". Що пък да не е от Радомир човека? :P Или от Драгичево? Дупница? Кюстендил? 'Що пък Перник, аджеба?

Щото Перник отдавна е синоним на бандитизъм,голф 2-ките със спуснати прозорци и надупена чалга/рап от супер-мощтните колони,корумпираните държавни служители и откровената простотия. Не казвам,че всички са такива,обяснявам просто " 'Що Перник, аджеба?". Всичко това е от личните ми наблюдения по софийските пътища, не малкото ми гостувания в Перник и голямото количество познати,които имам там. На много от тях родителите им са я митничари,я полицаи,я мастити "бизнесмени" и доста добре знам за какво става дума.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 20:55

Майти лорд Вейдър написа:
NexusPolaris написа:

Щото Перник отдавна е синоним на бандитизъм,голф 2-ките със спуснати прозорци и надупена чалга/рап от супер-мощтните колони,корумпираните държавни служители и откровената простотия. Не казвам,че всички са такива,обяснявам просто " 'Що Перник, аджеба?". Всичко това е от личните ми наблюдения по софийските пътища, не малкото ми гостувания в Перник и голямото количество познати,които имам там. На един от тях майка му е митничарка и доста добре знам за какво става дума.

Еми ние сме си мафиотско-чалгарска държава!

Президентът ни е от Перник,на всичкото отгоре и е помак,щото баща му се казва Седефчо.

И турци ни управляват,мафиоти ни представят в ЕС,ксенофоби правят отчаяни опити да се докопат до власта,а някои олигофрени се оптиват да лежат на стари лаври.

Просто купон!

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 21:05

Пичове живеете ли в този град та да знаете а? :roll: Верно има ги и такива оли-та като Ал дето са недорасли ма вие ни икарахте ебати селяните и секви тем подобни а спрете се то нали ги няма и в другите градове такива индивиди...ех трайте си мама му дебаа да говоря за ваще градове нито живеете нито посещавате този град толкова често за да имате каквито и да е наблюдения относно повечето перничани видяли няколко пиклиовци (ех не моа да го намеря мама му стара)с голф 2-ки и си мислите че повечето хора в този град са такива...без думи О.о

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 21:12

[BS]Jah Soldier написа:
Пичове живеете ли в този град та да знаете а? :roll: Верно има ги и такива оли-та като Ал дето са недорасли ма вие ни икарахте ебати селяните и секви тем подобни а спрете се то нали ги няма и в другите градове такива индивиди...ех трайте си мама му дебаа да говоря за ваще градове нито живеете нито посещавате този град толкова често за да имате каквито и да е наблюдения относно повечето перничани видяли няколко пиклиовци (ех не моа да го намеря мама му стара)с голф 2-ки и си мислите че повечето хора в този град са такива...без думи О.о

Като горда перничанка твърдо защитавам Jah Soldier, хъхъ. ;р Колко кореняци софиянци има сред вас? И кооолко далече от София е Перник? Уотева, в Перник повечето да идиоти, да. Признавам. Повечето. :P

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 21:18

Ледник написа:
Edo Shark написа:
Ми бих казал, че селото не се кефи на Ауди? :lol:

Позна.

В наше село с Гръчата сваляме моми в туй животно:

http://dreal.net/wiki/index.php/Голф_2

Дека ви селото, ке ви дойда у гости!
Потемата: Кво общо има провинцията в този "инцидент"?

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 21:20

[PCMP]Били написа:
Ледник написа:
Edo Shark написа:
Ми бих казал, че селото не се кефи на Ауди? :lol:

Позна.

В наше село с Гръчата сваляме моми в туй животно:

http://dreal.net/wiki/index.php/Голф_2

Дека ви селото, ке ви дойда у гости!
Потемата: Кво общо има провинцията в този "инцидент"?

Ти откъде си? ^^

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 21:24

от Заралиево(Стара Загорска област) :wink:

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 21:39

Много се кефя как постовете ми се четат "избирателно"... Казах,че не са всички такива. Всъщност,посещенията ми в Перник са доста често и то от 6-7 години насам (от както се запознах с един от аверите ми там). Почти съм убеден,че съм ходил повече от вас,живеещите там, по разните дискотеки и заведения. Знаете ли,че почти всеки път става някакъв побой там? Последният път ми е още пресен - идват някакви пловдивчани в една от дискотечките - т.нар. "Дупката", влизат, единия се блъска без да иска в някаква наперена,перхидролена курва,извинява се и си сядат на масата. След около 20-на мин около масата се бяха събрали няколко доста плашещи индивида и хората бяха буквално изритани от дискотеката. От вън не знам какво е станало, но мога да предположа. За щастие, компанията ми е от уважавани хора там, та аз самият до сега не съм имал никакви подобни случки. Истината е,че на Перник му се носи славата надалеч. Истината е,че Перник е символ на всякакви подобни изцепки много отдавна и нищо не можете да направите по този въпрос. Истината е,че по другите градове е абсолютно същата работа,а в София е най-голямата простотия,селения и мафиотщина,но просто Перник е нарицателно. А да - кореняк Софиянец съм,родата ми е тук от доста,доста поколения. Също така нямам нищо против перничани - просто разяснявам някои неща,а пък вие не се обиждайте чак толкова :wink:

п.п. Jah,приятел, УМОЛЯВАМ ТЕ :omfgomfg: , обори твърденията в постовете ми като вземеш да сложиш ПОНЕ 1 запетайка :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 09:30

Не се обиждам(е), просто винаги ми е било интересно защо точно Перник е нарицателно, като се има предвид, че славата и на Кюстендил и Дупница се носи с най-много крадени коли... Уотева. Пък ти недей да съдиш по дискотеките - там е най-голямата измет. Аз пък гледам да не стъпвам по такива места, тъй като (като изключим музиката) има и други интересни случаи - двама глухи от побой за една вечер, 16 момчета бият 1 момиче... Такива работки. (: Обаче другият път като решите, че "провинцията" е виновна за еди-какво-си - кажете Дупница, примерно. :P

P.S.: Само да не решите, че обичам тая мизерна дупка Перник... :Д

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com