Автор |
Съобщение |
Zero Endorphine
|
![Аватар](http://www.picvalley.net/u/1727/2108890293982144599.JPG) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 20:41
Nope, прекрасно знам какво е имал предвид автора. Също така и пича отдолу, който изръси "Перник?". Що пък да не е от Радомир човека? ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Или от Драгичево? Дупница? Кюстендил? 'Що пък Перник, аджеба?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 20:49
NexusPolaris написа: Nope, прекрасно знам какво е имал предвид автора. Също така и пича отдолу, който изръси "Перник?". Що пък да не е от Радомир човека? ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Или от Драгичево? Дупница? Кюстендил? 'Що пък Перник, аджеба?
Щото Перник отдавна е синоним на бандитизъм,голф 2-ките със спуснати прозорци и надупена чалга/рап от супер-мощтните колони,корумпираните държавни служители и откровената простотия. Не казвам,че всички са такива,обяснявам просто " 'Що Перник, аджеба?". Всичко това е от личните ми наблюдения по софийските пътища, не малкото ми гостувания в Перник и голямото количество познати,които имам там. На много от тях родителите им са я митничари,я полицаи,я мастити "бизнесмени" и доста добре знам за какво става дума.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Алминатора
|
![Аватар](http://aycu24.webshots.com/image/14983/2000956625469693540_fs.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 20:55
Майти лорд Вейдър написа: NexusPolaris написа: Nope, прекрасно знам какво е имал предвид автора. Също така и пича отдолу, който изръси "Перник?". Що пък да не е от Радомир човека? ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Или от Драгичево? Дупница? Кюстендил? 'Що пък Перник, аджеба? Щото Перник отдавна е синоним на бандитизъм,голф 2-ките със спуснати прозорци и надупена чалга/рап от супер-мощтните колони,корумпираните държавни служители и откровената простотия. Не казвам,че всички са такива,обяснявам просто " 'Що Перник, аджеба?". Всичко това е от личните ми наблюдения по софийските пътища, не малкото ми гостувания в Перник и голямото количество познати,които имам там. На един от тях майка му е митничарка и доста добре знам за какво става дума.
Еми ние сме си мафиотско-чалгарска държава!
Президентът ни е от Перник,на всичкото отгоре и е помак,щото баща му се казва Седефчо.
И турци ни управляват,мафиоти ни представят в ЕС,ксенофоби правят отчаяни опити да се докопат до власта,а някои олигофрени се оптиват да лежат на стари лаври.
Просто купон!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 21:05
Пичове живеете ли в този град та да знаете а? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Верно има ги и такива оли-та като Ал дето са недорасли ма вие ни икарахте ебати селяните и секви тем подобни а спрете се то нали ги няма и в другите градове такива индивиди...ех трайте си мама му дебаа да говоря за ваще градове нито живеете нито посещавате този град толкова често за да имате каквито и да е наблюдения относно повечето перничани видяли няколко пиклиовци (ех не моа да го намеря мама му стара)с голф 2-ки и си мислите че повечето хора в този град са такива...без думи О.о
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 21:12
[BS]Jah Soldier написа: Пичове живеете ли в този град та да знаете а? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Верно има ги и такива оли-та като Ал дето са недорасли ма вие ни икарахте ебати селяните и секви тем подобни а спрете се то нали ги няма и в другите градове такива индивиди...ех трайте си мама му дебаа да говоря за ваще градове нито живеете нито посещавате този град толкова често за да имате каквито и да е наблюдения относно повечето перничани видяли няколко пиклиовци (ех не моа да го намеря мама му стара)с голф 2-ки и си мислите че повечето хора в този град са такива...без думи О.о
Като горда перничанка твърдо защитавам Jah Soldier, хъхъ. ;р Колко кореняци софиянци има сред вас? И кооолко далече от София е Перник? Уотева, в Перник повечето да идиоти, да. Признавам. Повечето. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Били
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6892.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 21:18
Ледник написа: Edo Shark написа: Ми бих казал, че селото не се кефи на Ауди? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Позна. В наше село с Гръчата сваляме моми в туй животно: http://dreal.net/wiki/index.php/Голф_2
Дека ви селото, ке ви дойда у гости!
Потемата: Кво общо има провинцията в този "инцидент"?
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 21:20
[PCMP]Били написа: Ледник написа: Edo Shark написа: Ми бих казал, че селото не се кефи на Ауди? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Позна. В наше село с Гръчата сваляме моми в туй животно: http://dreal.net/wiki/index.php/Голф_2 Дека ви селото, ке ви дойда у гости! Потемата: Кво общо има провинцията в този "инцидент"?
Ти откъде си? ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Били
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6892.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 21:24
от Заралиево(Стара Загорска област) ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 21:39
Много се кефя как постовете ми се четат "избирателно"... Казах,че не са всички такива. Всъщност,посещенията ми в Перник са доста често и то от 6-7 години насам (от както се запознах с един от аверите ми там). Почти съм убеден,че съм ходил повече от вас,живеещите там, по разните дискотеки и заведения. Знаете ли,че почти всеки път става някакъв побой там? Последният път ми е още пресен - идват някакви пловдивчани в една от дискотечките - т.нар. "Дупката", влизат, единия се блъска без да иска в някаква наперена,перхидролена курва,извинява се и си сядат на масата. След около 20-на мин около масата се бяха събрали няколко доста плашещи индивида и хората бяха буквално изритани от дискотеката. От вън не знам какво е станало, но мога да предположа. За щастие, компанията ми е от уважавани хора там, та аз самият до сега не съм имал никакви подобни случки. Истината е,че на Перник му се носи славата надалеч. Истината е,че Перник е символ на всякакви подобни изцепки много отдавна и нищо не можете да направите по този въпрос. Истината е,че по другите градове е абсолютно същата работа,а в София е най-голямата простотия,селения и мафиотщина,но просто Перник е нарицателно. А да - кореняк Софиянец съм,родата ми е тук от доста,доста поколения. Също така нямам нищо против перничани - просто разяснявам някои неща,а пък вие не се обиждайте чак толкова
п.п. Jah,приятел, УМОЛЯВАМ ТЕ ![:omfgomfg:](./images/smilies/OrthoPrayer.gif) , обори твърденията в постовете ми като вземеш да сложиш ПОНЕ 1 запетайка ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 09:30
Не се обиждам(е), просто винаги ми е било интересно защо точно Перник е нарицателно, като се има предвид, че славата и на Кюстендил и Дупница се носи с най-много крадени коли... Уотева. Пък ти недей да съдиш по дискотеките - там е най-голямата измет. Аз пък гледам да не стъпвам по такива места, тъй като (като изключим музиката) има и други интересни случаи - двама глухи от побой за една вечер, 16 момчета бият 1 момиче... Такива работки. (: Обаче другият път като решите, че "провинцията" е виновна за еди-какво-си - кажете Дупница, примерно.
P.S.: Само да не решите, че обичам тая мизерна дупка Перник... :Д
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|