Автор |
Съобщение |
Spock
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=531_1249116263.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 21:52
Funeral Fog написа: По-късно може да покажа снимки с костюма :Д
Не ни наказвай ПЛЕАСЕ!
-----------------
бай ту уей:
Аз мисля че Гипо не разбира нищо, копеле по-добре ела с линейка или с инвалидна количка,
така ще си мега супа дупа флай оригинален. ![nuts :nuts:](./images/smilies/nuts.gif)
___________________________________ What Really Matters...
![](http://tbn3.google.com/images?q=tbn:SiIvhU0Mt96edM:http://www.conceptualist.com/wp-content/uploads/2008/01/livestrong-dot-com.gif)
![](http://img136.imageshack.us/img136/3006/skier50rg1.png)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kompoth
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6929_1473888679.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 22:20
ахаха... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 22:43
Дуке, с широка яка ли е сакото или само на мен така ми се стори О.О
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 22:53
Дюк, класно си ги избрал дрешките. ![:live:](./images/smilies/75.gif) Щем снимки после, да видим как ти седят.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 23:10
hk_vlady написа: Funeral Fog написа: По-късно може да покажа снимки с костюма :Д Не ни наказвай ПЛЕАСЕ! ----------------- бай ту уей: Аз мисля че Гипо не разбира нищо, копеле по-добре ела с линейка или с инвалидна количка, така ще си мега супа дупа флай оригинален. ![nuts :nuts:](./images/smilies/nuts.gif)
Не разбрах ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Loopmaster
|
![Аватар](http://blog.tecnovm64.com/wp-content/uploads/2007/05/anti-communism.thumbnail.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 00:13
Ние ще разбиваме 4 дена по плажовете и по хотелите на Слънчев Бряг ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Големите газари а и б клас миналата година не ни искаха, ама тъпаците си остават в тъпото Търговище, а ние "селяните" ще купонясваме в най-якия морски курорт в България
Ако има хора, които ще празнуват там да се обадят, възможно е да се засечем ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 05:29
Ледник написа: Дюк, класно си ги избрал дрешките. ![:live:](./images/smilies/75.gif) Щем снимки после, да видим как ти седят. Имаш ги. Очаквай включане по този въпрос след 25-и. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) The Chameleon написа: Дюк, ю'в гот сам гуд стаф! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Радвам се, че са ти допаднали. Остава да видя как стоят върху мен. NO SEX написа: Дуке, с широка яка ли е сакото или само на мен така ми се стори О.О
Не, не знам защо така ти се е сторило. Сигурно е от закачалката.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
KNSpirit
|
![Аватар](http://img219.imageshack.us/img219/9316/knor1.jpg) |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 09:43
Duke, дрехите цепят. Добри цветове си подбрал.
Обаче има едно нещо, дето много му куца на твоят костюм - Защо, the hell, Мерцедес от тая категория е пуснат с алуминиеви смазани джанти? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Надявам се да заемеш от някого лети (някакви звезди, да речем) и да го направиш лъснат. (Аз какво мога да критикувам, ебаси ^^). Просто така, с тия .. тепсии .. това не прилича на кола.
Иначе на всички абитОренти (Идва от torrent, знаех си, че сте нелегални! 88 ми се изкарват, пф ^^) - изкарайте си приятно, оставете си по някой и друг спомен (да има какво да разказвате на внуците) и покажете много снимки (и много мацки ^^).
п.п. Конкретни думи към Наско и Меги: Пичо'е, вас да ви видя в НБУ. Айде, може малко да смекча - Наско просто в София. Ама Омегата да ми става колега, инак ш'се караме по студентски! И очакваме вашият outfit, моля ^^
п.п.2 Ебаси, тая тема ме хвърли в спомени за миналата година. Ееееееех, остаряхме ние, '87..
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Brian
|
![Аватар](http://img222.imageshack.us/img222/7389/brian5dc.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 12:13
KNSpirit написа: Duke, дрехите цепят. Добри цветове си подбрал. Обаче има едно нещо, дето много му куца на твоят костюм - Защо, the hell, Мерцедес от тая категория е пуснат с алуминиеви смазани джанти? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Надявам се да заемеш от някого лети (някакви звезди, да речем) и да го направиш лъснат. (Аз какво мога да критикувам, ебаси ^^). Просто така, с тия .. тепсии .. това не прилича на кола. Иначе на всички абитОренти (Идва от torrent, знаех си, че сте нелегални! 88 ми се изкарват, пф ^^) - изкарайте си приятно, оставете си по някой и друг спомен (да има какво да разказвате на внуците) и покажете много снимки (и много мацки ^^). п.п. Конкретни думи към Наско и Меги: Пичо'е, вас да ви видя в НБУ. Айде, може малко да смекча - Наско просто в София. Ама Омегата да ми става колега, инак ш'се караме по студентски! И очакваме вашият outfit, моля ^^ п.п.2 Ебаси, тая тема ме хвърли в спомени за миналата година. Ееееееех, остаряхме ние, '87..
Вярно си е, че остаряхме ама все още не сме за изхвърляне. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Айде '88 ваш ред е! Чакаме да научим за подвизите ви. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 12:14
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
![Аватар](http://www.picvalley.net/u/1727/2108890293982144599.JPG) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 13:49
Funeral Fog написа: Заклеймявай, ще ми пука точно толкова, колкото и на теб би ти пукало, ако те напсувам сега.
Какво й е на катафалката бе ? С трактор ли да ида ... :О
Нищо против тракторите. Кака ми завършва тая година, тя беше много навита да отиде с трактор... Добре, че съм аз да и забраня, че Бог знае каква глупост ще измисли... Уотевър, никой да не закача Невил.
Funeral Dog, по въпроса за твоя бал... ахаха. :ДДД Стига толкова невроза от моя страна... *blush*
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 15:27
Funeral Dog
![](http://i3.tinypic.com/6h6a8nl.jpg)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 17:09
Funeral Fog написа: Funeral Dog
Up from the tombs it comes...
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 17:28
Nocturnal Pulse написа: Funeral Fog написа: Funeral Dog Up from the tombs it comes...
To take one bone that can be near...
ONLY BLEACHED BONES ARE SCATTERED HEEEAAAAAAAAAAAAAAAARRRGHH !
ахаха :р
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 17:29
KNSpirit написа: Duke, дрехите цепят. Добри цветове си подбрал. Обаче има едно нещо, дето много му куца на твоят костюм - Защо, the hell, Мерцедес от тая категория е пуснат с алуминиеви смазани джанти? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Надявам се да заемеш от някого лети (някакви звезди, да речем) и да го направиш лъснат. (Аз какво мога да критикувам, ебаси ^^). Просто така, с тия .. тепсии .. това не прилича на кола.
Това не е проблем. Сега е в ремонт при приятел монтьор, за да го постегне за абитуриентския. Джантите още сега са готови. Само снимките им нямам, но може и да пусна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NeO_Zealot
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/NeoMatrix.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 18:11
Duke - Много стилно.Браво!
Omega - Моето костюмче е на почти същите раета
Не казахте колко пари ви излезна цялото обличане
Ето го и моето облекло:
А колата ще е BMW X5
p.s. Май ще сме доста хора в НБУ тая година
p.s.2. Някой ако му се занимава верно да вземе да направи тема за изпитите ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 18:22
NeO_Zealot, облеклото ти е супер, а и пасва перфектно на обувките. Колкото до цената на костюма ми, тя е символична.
П.П: Ще направя тема за изпитите. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 18:44
Funeral Fog написа: Nocturnal Pulse написа: Funeral Fog написа: Funeral Dog Up from the tombs it comes... To take one bone that can be near... ONLY BLEACHED BONES ARE SCATTERED HEEEAAAAAAAAAAAAAAAARRRGHH !ахаха :р
The dog is here again That will complete this funeral...
Това трябва да бъде новата песен на Bahurmeth ;Д!
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
![Аватар](http://www.picvalley.net/u/1727/2108890293982144599.JPG) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 19:02
Funeral Fog написа: Funeral Dog ![](http://i3.tinypic.com/6h6a8nl.jpg)
Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 19:05
NexusPolaris написа: Funeral Fog написа: Funeral Dog ![](http://i3.tinypic.com/6h6a8nl.jpg) Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^ ![:20:](./images/smilies/20.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|