Както си спомняте обештах да ви пиша. Измина почти един месец откакто заминах и това е първото ми писмо. Още нямам собствен лаптоп и за това не мога да влизам често, но това скоро ще се промени. Преди да започна своя доклад ддържа да поздравя гладиатора за новия му аватар-супер е!
Ледник, как заслужи това предупреждение? Я дай линк да се посмеем:)
Поздрави и на всички останали.
Доклад # 1
ПЪТУВАНЕ 100%
Пътуването през половината свят мина по-леко от очакваното. Причината бяха две каки, които пътуваха за трета година и бяхме заедно. Аз така да се каже се чувствах все едно съм на път с наще-те се грижеха за всичко, аз само ги следвах. Сменихме три полета: София-МИлано; Милано-Ню Йорк; Ню-Йорк-Лас Вегас. В града на греха останахме два дни, само за кеф. Нямам намерение да се впускам в описания, само ще кажа че изпаднах в културен шок.
После поехме с автобус през необятната пустош на Невада. Когато преминахме границата с Юта картината скоро се промени и над нас надвиснаха огромни скали с причудливи форми. Автобусът ни спря в малко населено място наречено Парауан или нещо от сорта. там имаше бензиностанция, ресторанче и общо взето това е. От там ни взеха с автомобил нашите работодатели и ни докараха до крайната дестинация-Хотелът Рубис ин намиращ се близо до каньона Брайс. Въпросният каньон още не го бях виждал, но по пътя минахме през червеният каньон, който е невероятно красив.
СЪРВАЙВЪЛ 88%
Общо взето проблеми с "оцеляването" нямах. Храната е почти без пари, квартирата е супер евтина 25$ на седмица, и работата не е много трудна. единственият проблем е че сме по четирима души в една стая
ЖЕНИ 23%
Абе тука изобщо няма жени. Има цяло стадо молдовци разни мексиканци и българи. Почти само мъже сме, което е тъпо!
ЕКСПИРИЪНС 99%
За времето в ковто съм на това място успаях да обиколя доста. Тук освен нашия хотел, няма почти нищо. Природата е направо девствена. Успях да отида няколко пъти пеша до каньона който е невероятно красив. Вероятен проблем вбъдеще ще бъде когато скалите и дърветета вземат да ми омръзнат. До тогава дано да съм си купл комп;)
Айде за сега това е ще ви пиша пак!
БТВ съквартирантите ми са пълни олигофрени!