Автор |
Съобщение |
Jorko
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 11:17
1. Assd2, аз туй, че съм неграмотен го знам, ма поне ма разбрахте сичките (малко трудно, но...)
2.Негър да ти се изсперми под клепачите (т'ва го пише в псувните на AcTivE, който впрочем е велик)
3.Жалък си, то по самия начин на изразяване си личи че си пишлеме.
___________________________________ Йори е жив!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 11:25
assd2 написа: за всички тъпаци, които ми говорят как трябвало да ме нашляпат мама и тати - ще ви кажа само, че ако вашите ви бият, не е мой проблем а аз съм доста по-голям от вас със сигурност, така че просто не ми говорете глупости - когато бях на 18 живях абсолютно отделен от нашите в Германия (бях студент там), а вие задника не можете сами да си избършете , правете си извода Jorko написа: вариянт ... това е мн добър вариянт. е пич, по-добре не изпускай часове по литература повече, че докато завършиш ще си тотално неграмотен и няма да те вземат да миеш и кенефите така че evil jorko и там кви други дечурлига се изказаха, сте много зле щото явно се държите още за полата на мама... аре що не сте на даскало, да не ви пишат отсъствия хаха
Щом ти си над 18...
Акъла ти и за 3ти клас не стига.
Вчера гледам аз на Борово,там при Фантастикото,трима е такива отворковци като тебе се правят на интересни,защото едни човечец случайно ги беше бутнал.Тръгнаха да го бият,но тогава съвсем случайно мина една патрулка и те безвъзвратно бяха пребити с палките,защото се опълчиха.А човечецът и дума не каза,защото имаше акъл.Ти щом си на 18 и така каниш някакъв пич да се биете(а дори не знаеш на каква възраст е),виждам че акъла ти е за 3 клас.И аз тогава си мислех само за карате,Покемон,Югио и за извънземни.
А и като те гледам не си бил студент в Германия,а бригаден работник.
Умри и не се прави на интересен,защото те виждаме какъв си профан.
П.П.Ако искаш ела да ме набиеш-уча във 2 СОУ,на Борово.Ученик съм в 8а клас и се казвам Денис.Сега съм втора смяна,ако наминеш да ме понабиеш малко ще е супер.Ей разбери-да си виртуален боец не е хубаво.
Вече можеш да умреш спокойно.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 15:56
еми над 18 съм, да съм точен съм на 20 години един месец и няколко дни, проблем ли има?
бригаден работник не съм бил, но съм и работил в Германия за да се издържам (не като тебе, дето чака всичко на готово)
но след около година се върнах, просто щото нямаше смисъл, като порастнеш ще разбереш, че живота не е такъв какъвто си го мислиш, не е татко носи, мама меси... дано ти се наложи да живееш сам, тогава ще види задника ти пот
второ, ти не определяш кой кога ще умира
и трето може да си мислиш че имам акъл като третокласник, но имам почти висше образование (и то икономическо), а ти си само с основно... схващаш ли? показал съм доста повече качества за да вляза в унсс, и не някой глупак от форума ще ми се прави на много интересен
а и още нещо, не знам на каква възраст е, но повечето в тоя форум са пишлемета на 14-15 и се мислят за голяма работа, а са просто едни заблудени лайненца
айде приятен ден, дано не съм те обидил, защото за разлика от хората, които пишат тук, аз не псувам и не съм обиждал никого (освен като бях провокиран, много остро)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 16:49
(и аз да постна нещо в тази интригуваща и разгорещена тема)
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 16:49
Аросаlypse написа: ГъбиХаус в момента не той а ТИ се правиш на много отворен !!! Човека има Висшо образование , ати нямаш нищо и живееш с мама и татко (вшрочем както и аз ). Такаче ако оичаш не му се прави на мого важен , щото НЕ си . Просто си замълчи и недей да се правиш на голям "затапвач". Попринцип мислех да нямам пост в тази безмисленна тема , но като ти видях наглото държание не се здържах ... п.п Авторе не се възгордявай , много безмисленна тема . Доктора си е пич стига си го нареждал. п.п.п ех и аз допреди скоро правех такива ИДИОТСКИ теми само дето с Алминатора (който впрочем не се е вяскал наскоро )
Моля те кажи ми че вкарваш иронията в действие с този си пост!
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 16:53
биячи - миячи... (в Германия)
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 18:21
appocalypse нямам висше, но съм на път, още 2 годинки само..
както и да е, дайте са да видиме кво става с арената и гдбоп че само за тва се тръби
добре то се е видяло че няма да се разберем, затова се извинявам на ДР ЛИВАЙН ако съм го обидили въобще ако някой се е засегнал от писанията ми, големи хора сме (мисля)
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 18:29
Епа квото станало - станало, ама много кофти flaw направи.. ;р
@Аросаlypse : Аре млъквай ве, ламьо !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 18:32
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
Wings_West
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:08
assd2 написа: за всички тъпаци, които ми говорят как трябвало да ме нашляпат мама и тати
Пич, забележи подчертаното! Според мен това е достатъчно определение за теб, дори и на 20т да си, май все още с голяма сила в теб живее ............ познай какво? По-добре, вместо да седиш и да търсиш звезди, вземи направи нещо разумно. Не ме карай пред целия форум да ти опиша скучния живот!:)
___________________________________ Нема никой....
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:11
assd2 явно трябва да си бил училище за бавно развиващи! Кой нормален двайсет годишен ще се занива с някой друг в геймърски форум, запашвайки го с бой.Пичовете бачкали и работили в Германия и други страни са по сериозни.Бахти човек така действат чалгарите(почетателите на този стил музика да не се обиждата моля ) в Skype и Mirc-a .И то 14-15 годишните чалгари!
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Gaahlskagg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:23
НЕ занимавайте форума с ваще глупости.Така ставате само за смях.
___________________________________ "Zarezi ex quo Vulgares."
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:27
total post count+1
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 22:36
Аросаlypse написа: Накарай ме
Тва " Мейк ми! " Ми напомня на Юуустас Баг
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 22:50
The Chameleon написа: Аросаlypse написа: Накарай ме Тва " Мейк ми! " Ми напомня на Юуустас Баг
Stupid dog!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 22:52
Мюриел баба повер ,ве !
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 22:57
Катц мотел фор тех вин
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 23:04
The Chameleon написа: Катц мотел фор тех вин
цхицкен инвейдър бейкед търки гай убер аллез
4|c|<3|\| ||\|\/4|>3R 84|<3|> T|_|R|<3\| 6|_|\| |_|83R 4||3Z
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|