Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 01:48

Ледник написа:
Angel написа:
P.S. Иска ми се да е Single, но пък нещо в стил Атака vs. Всички в Мулти ще е яко ... А може би Волен може да бъде G-Man :o

Кланям ти се!

Тая вечер очаквай ексклузивно включване.

Коя вечер? :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 02:01

Angaaaaaaaa projects Angaaaaaaaa projects IE6.0 FF Opera IE7.0 projects clients $$$$ Angaaaaaaaaaa

by Omega-x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 07:34

Fat Angel написа:
Angaaaaaaaa projects Angaaaaaaaa projects IE6.0 FF Opera IE7.0 projects clients $$$$ Angaaaaaaaaaa

by Omega-x

Ааа, открих че да си безработен си е чиста далавера, пред това да работиш. :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 22:06

Анга, сори че се забавих. То измислянето на такава история при моя мързел не е шега работа, ей. ;)

И така... ето какво натаманих. Искам коментар.

Място на действието: София

Година: 2014

Предистория: Нарастващата популярност на националистическото движение в България стряска управляващите партии. В отчаян опит да спрат опозицията, те убиват нейния лидер Волен Сидеров, и оставят партия АТАКА без водач и на произвола на съдбата. Като председател на партията застава млад и амбициозен неин член, издигнал се до този пост благодарение на безмерния си кариеризъм. В така създалата се ситуация мъжът открива в ръцете си власт над близо милион и половина Българи-националисти, и решава да я използва. Заедно с няколко продажни висши военни той започва бунтове с цел да се свали правителството, и контролът над България да се поеме от вече станалата фашизоидна в лицето на лидера си АТАКА.
Естествено, външните сили не оставят конфликта да се разреши от съдбата. Когато в София се заформя гражданска война на милицията срещу въстаниците и военните, властите в България изпращат зов за помощ към щатските бази на родна територия - като държава-членка на НАТО България трябва да бъде защитена от метежниците с всички средства. За броени минути в столицата пристигат първите американски части, въоръжени с най-новите за 2014г. оръжия, за да умиротворят населението. По улиците на София се завихрят боеве между превратаджии и НАТОвци, а цивилните са хванати като в клещи по средата на този конфликт.

Действие:
Главният герой се събужда в сумрачна стая под земята, без никакви спомени. Около него по леглата има натръшкани много на брой ранени цивилни; помещението прилича на набързо създаден лагер – има няколко суетящи се цивилни с оръжия в ръце, радиопредавател, провизии. Когато нашият човек се освестява, бегълците му разказват част от случилото се – за това че са избухнали размирици, и че на повърхността не е безопасно за цивилни (причините са бунтовете, тоест цялата предистория, ще се разкриват постепенно в играта). Тогава по радиото се чува съобщение, според което едно в от временните укрития на бегълците от цяла София има жизненоважна информация за оцеляването на цивилните – информация относно Лидера на партията. Въпросното убежище бива нападано от военните и не се знае колко още ще издържи, затова от там молят за незабавна помощ.
При споменаването на Лидера, спомен проблясва в съзнанието на главния герой – откъслечни кадри от смъртта на Волен Сидеров и възкачването на наследника му на власт. Заради тази необяснима връзка на героя с партията, и поради недостиг на хора за операцията, нашият човек бива включен в отряда, който да спаси укритието под НДК и да се добере до информацията.

Каналите

Групата започва да се придвижва из огромните канали под София, като начесто среща партийни и натовски военни, опитващи се да маневрират под бойното поле – града. По някое време отрядът и героят остават разделени, и той е принуден да продължи към НДК сам. Финалът на това ниво настъпва когато пичът си пробива път по грубия начин до дискотека „Амор”, където звучи мазна чалга. Там той се изправя срещу получовек, мутирал незнайно как изрод с удивителна сила.

Накрая главният герой успява да се добере до укритието на цивилните. Отблъсва прииждащите военни и насочва бегълците по разчистения път, назад към първото укритие. От тях той разбира, че силите на НАТО са видяли в суматохата чудесен повод да тестват нов вид биологично оръжие, което е причинило мутацията на финалния бос в „Амор”, и че може да срещне още извращения на човешката природа и занапред. Мутантите обаче получават постоянни сигнали от предавател, поставен на върха на НДК – затова и се събират с десетки на това място. За да имат шанс да оцелеят цивилните, този предавател трябва да бъде унищожен максимално бързо. Тъй като няма кой друг да се справи със задачата, нашият герой приема; с него тръгва и още един младок на име Казим, надъхан да помага след убийството на родителите му.

Градът и Дворецът

Главният герой излиза на повърхността и заварва ужасното опустошение в София. Насочва се към НДК, прониква вътре, избива сума народ и мутанти, и най-накрая успява да унищожи предавателя, чрез който военните контролират изродените мозъци на своите творения.

Разхвърчат се камъни, има парчетии навсякъде. Главният герой бива ударен по главата и припада; спомените му се връщат, разкрива се и странната му връзка с новия партиен лидер. Пичът е бил професионален войник, служил е на партията и е бил приближен новия лидер. Сега героят знае, че има само един начин да сложи край на цялата война между партийци, натовци и мутанти: като намери самозабравилия се Лидер и го убеди да сключи мир – по лесния или по трудния начин.
Когато се събужда е превъзбуден, бърза, казва на Казим че вече знае и че няма време за губене. По негово нареждане Казим се връща обратно в лагера на цивилните, докато главният герой се отправя на последната си битка.

Улиците и покривите

Следва придвижване по улиците на София (напр. Витошка) и по покривите на сградите. Героят избива доволно натовци, мутанти и вече партийци, които зачестяват с приближаването към Парламента.
ЕДИТ: Тук може да добавим малко каране на лада/джипка по улиците на София, както и плакати на познати аспекти от живота ни.

Парламентът

Финалната битка. До този момент пичът трябва да е научил ЦЯЛАТА предистория, описана по-горе. Главният герой нахлува в сградата, избива сума зомбирани депутати (да, искам го това!!!) и успява да се добере до Лидера. В разговор с него обаче се разкрива ужасната истина за миналото на героя ни – че именно той е участвал в убийството на Волен Сидеров, поръчано от настоящия Лидер. Неговата мракобесническа политика е била предварително планирана, за да създаде гражданска война, в която да бъде унищожена всяка опозиция. Оказва се, че НАТО доволно са го подкрепили, за да могат самите те да имат повод да пуснат биологичното си оръжие.
Главният герой е потресен от убийството на Сидеров, което е извършил заради настоящия Лидер, и от хаоса, в който се е превърнала една изплъзнала се от ръцете на организатора си война за превземане на властта. Лидерът, затворен в своя кабинет и побъркан от катастрофалните последици на действията си, откача с твърденията, че всичко ще оправи, и че нашият момък не може да го спре по никой начин. Следва бой, финалният бос най-накрая е убит.

Какво следва?
Развръзка. Обединените сили на Българската и натовската армия разчистват останалите мутанти, объркани и бродещи на сляпо без безценния им предавател. Как се разкрива всичко това – мога да опиша ако одобриш историята ми като цяло, дори мога да я доразвия или променя ако има критики. Айде, чакам коментар! ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 09:16

Аааа ... само две думи 'направо мачка'. Найстина.

Е виждат се много прилики с оригиналният ХЛ2, но това е най-голямото очарование ... звучи познато, но е нещо съвсем различно, добра насока!

Е има и доста "употребявани" на други места идея и тук, но това е нейзбежно. С малко преработка става супер история, а докато я четях, на няколко места вече си представях подлезите, как мутанта докато се бие пред Амор в подлеза, като от дискотеката бичи яко дива галча, която му дава екстра сила и за да го убиеш трябва да гръмнеш пулта ... хаха майко ще рути таз игра, също и за политиците, веднага си представих 2-3 лица (Сергей станишеФ, СФинароФ и още малко говедца), как ги избиваш ...

Найстина историята е добре, ще трябва да се промени в последствие, но това ще става според сценария. ;)

Чуствай се свободен да доразвиеш историята, ОДОБРЯВАМ Я със всичко с което мога да я одобря. Само едно ме притеснява, таз гавра с политиците, смърта на Волен, Онез дето ги споменах, разрушаването на парламента... да не си навлечеме проблеми от политиците, съд и прочие, че кой ги знае!

Браво!

Сега остава да видиме онез хора, който бяха предложени от Дюк ако се навият супер, също, ако искате да е малко реалистично поне, ще трябват снимки от местата, който ще включиме към мод-а, както и детаилни снимки на лицата на депутатите... но това ще го разяснявам на хората, който искат да участват (ако има такива) в това начинание.

Леденик -> Теб те броя в кюпа вече. ;) Благодаря за Интереса.

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 14:32

Анга, не се тревожи за политиците... с тях единствено ще придобием жестока популярност, щото дори хора като баща ми биха играли една игра, в която можеш да гръмнеш главата на Румен Петков. ;)

Благодаря за топлите думи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 15:08

Ледник написа:
Анга, не се тревожи за политиците... с тях единствено ще придобием жестока популярност, щото дори хора като баща ми биха играли една игра, в която можеш да гръмнеш главата на Румен Петков. ;)

Благодаря за топлите думи.

Ами да действаме. :lol:

Ще трябва да се организираме малко, за сега като гледам сме си само двамата май май ... няма да е зле скоро да изчистиме историята и да започваме с играта. 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 17:07

Хех нека и аз пробвам звучи забавно .

Заглавие "Диригент 22"
Годината е 2022 . Планетата се е срещнала със апокалипсиса . Но наместо очакваната от всички ядрена война или сблъсак с комета края се оказва във вид на прах . През 2010 година на световният пазар се появява нов наркотик . Произхода му е неизвестен мнозина предполагат че е произлязал от научно изследване в търсене на лек за рака . Настрани от това новият наркотик наречен Диригент 22 е изключително прилепчив . Всъщност дори неволното вдишване на минимално количество те прави негов роб . Ефектите са изумителни . Сетивните сензори на човека мигновенно спират своята работа а нивото на адреналина се покачва до степен на пълна лудост . Така през 2011 година първите вълни на брутално насили избухват по светът . Лишени от чуството на болка и дарени с чуството на безсмъртие стотици излизат по улиците за да оттолят жаждата си за силни емоции . През 2012 година светът започва бавно да потъва в пламаци . Зависимите от Диригент 22 вече наброяват близо милярд . Същата година блестящ учен прави ужасяващо откритие - Диригент 22 засилва неимоверно имунната система на "заразеният" в следствие на това белите кръвни телца "осиновяват" попадналият в организма Диригент 22 и след време самите те започват да го произвеждат а процеса е необратим . Годината е 2022 . Светът е в руини . Цялото население на планетата е "заразено" . Организмите на заразени от повече от година вече не могат да произвеждата достатачно Диригент 22 и единственият начин за набавяне на необходимите все по големи количества Диригент 22 е чрез поглъщането на белият дроб на други заразени . Ефекта се засилва със всяка изминала година . Наред с това се появява друг феноме . Малцина от заразените запазват здравият си разум по неразгадаеми за сега причини ( те са не повече от 5% от световното население ). Тези дневни войни както се наричат се обединяват в касти и живеят благодарение на способноста си да оправляват рационално способностите който им предоставя Диригент 22 . Единственият недостатък на Диригент 22 е че организма става особено чуствителен към топлина и резки промени във температурата .

Вие поемате ролята над един от тези светли войни . Целта във всички мисии е един и същ - набави си достатачно Диригент 22 и оцелеи .

Обстановката е постапокалиптична . Градовете са потънали в разрушения ( мисля че можеш да се справиш със левъл дизаина :) ).

Няколко неща който ще направят играта уникална :)
Спецялни умение благодарение на Диригент 22:
Висок скок подобно на Хищника от втората част на игрта АвП или на джедаите :)
Животински рефлекси - ака забавено време за вразите .
Брутална сила - използва се в близък бой . Ръцете на главният герой придобиват силата на огре . Директно изтръгва дробът на врагът и го поглъща възтановяваики си определено количество Диригент 22 .
Предозиране на Диригент 22 . Случва се когато погълнете пркомерно много Диригент 22 . Главният герой навлиза във фаза на бяс . Скороста му се показва двойно , всеки удар е фатален за вразите - минус е ненормалната чуствително към топлина ( дори слънчевата топлина ).

В началото на всяко ниво героят има избор . Да започне нивото през деня когато има чуствително по малко врагове но самият той губи от кръвта си докато се движи на слънце ( разбира се може да избира път под сянка на блокове и тн. с кратки прибежки под жаркото слънце ) или да започне през ноща когато враговете са чуствително повече и в апогея на силите си .

И това е засега от мен че пиша това докато съм на работа ;)
Аре Анга успех брат .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 19:00

EviL -> Отлично е и най-вече заради дребните детайли, който си вложил. Сега съм раздвоен, а може би пък ще си удвоя работата, разбира се, първо едното, после другото. Да определено и двете историй мачкат. Тази на Леденик е ориентирана към пародиране на България и Българските Управници, докато твоятя е доста сериозна и като нищо си има потенциала да се развие до съвсем самостоятелна игра и то не в една част. Ще се двоумя, кое да започна първо, предполагам имам правата да ползвам и двете, както вие си оставате авторите и ви броя като такива и ще бъдете обявени като такива. Не го подценявайте, защото Eclipse и студентите, който го направиха този мод, направи си изкараха 'зелена карта' за Гейм Индустрията... сега си имат собствено студио, работят върху собствена игра, печелят големите пари... далеч съм от мисълта да правя този мод с комерсиални подбуди, напротив, правя го за собствено удоволствие, всеки , който ме познава добре от всички тук, знае че това ми е мечта от доста време и сега е момента да я осъществя :) Благодаря ви страшно много, че полагате усилия и за помоща ви тази моя мечта да се сбъдне.

След ден-два ще съм решил напълно, кое от двете ще е Първо. И EviL -> Лека работа приятел, оценявам това, че си си прекарал свободното време (почивката) в писането на тази история. Просто няма как да не я уважа.

Дюк, ако четеш темата, кажи какво мислят твойте хора по въпроса, защото за мен е лесно да си намеря разбиращи и ентусиазирани хора, който да ми помагат в техническата част от процеса, но няма да са българи в 95%, а ми се иска да си работиме само българи по таз идея.

Евала на всички зайнтересовали се от тази тема. :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 20:01

Разочарован съм от цялата група. Мислех, че могат да отделят малко от свободното си време, но се оказа, че няма да стане. Всички се оправдаха с типичното "ангажименти". Най-вероятно ще трябва да разчиташ на чужденците, за които каза. Яд ме, че се получи така, защото отдавна заявяваха, че искат да правят нещо "по-сериозно", откри се такова нещо, и се подплашиха. Аз самият бих се включил, но освен ангажименти (работа), имам и натоварена учебна програма.

Все пак има един човек, който би могъл, ако искаш, разбира се, да се включи в работата, но това няма да е скоро, така че ако имаш възможност да започнеш - не го чакай.

Все пак се надявам, че ще поддържаш темата с ъпдейти около работата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 18:08

Жалко, все пак щеше да е повече фън и много по-бързо щяхме да я направиме. ;)

Ще поддръжам темата, но само когато имам какво да показвам. За сега ще запазя коя от двете историй съм избрал в тайна, ще има и промени по нея, ще изживееме няколко месеца ще видиме какво ще излезе.

Благодаря хорица. :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 23:34

ПСМ селебрити дет мач-Никсан & Реконект vs Муки & Сорео...Това ще бъде интересно.Или пък iddqd за бос?А защо не играта да се "превърта"след победа на админа? :lol:

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: