Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 11:17
Zero-Blade написа: Пу дано да ги осъдят всичките шибани чалгари, да им земат силиконовите пари, че да отърват света от тая шибана селска напаст.
Word!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 12:01
Гадна, селска, мазна, джуклеста свиркаджийка! Как смее да краде, при това от Nightwish!?
Остнаналото го каза Zero-Blade...
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 14:25
00007 написа: кът стане въпрос някой можели да ми даде линк за играта chalga killer ?
http://chalgakiller.hit.bg/
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 14:27
Ruiner написа: На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована. Ти да не излизаш от затвора бе? Agnarr написа: Красива и цицеста ! Циците не правят красотата За справка всяка дебелана има огромни цици (впрочем Креслава не е сред слабите... ще й е трудно да се впише дори в редиците на "приятно закръглените") Agnarr написа: А и е една от малкото фолк певици, който пеят БЕЗ плейбек! Което за съжаление не подобрява оскъдните й гласови дарби Само я прави още по-нетърпима и от другите Omegа написа: За самата новина: Пайнерки>Nighwish, гадна позьорска група !!!1 Omegа написа: И е обратното Nightwish са крали от Преслава, ама как ще го разберете, гадни метали безподобни.
Ако не се бъзикаш трябва да потърсиш професионална помощ
На четвърти километър има едни добри хора с престилки които могат да ти помогнат
А ако се бъзикаш не те бива особено
Впрочем нито съм метал, нито метъл в случай че решиш да ми отговаряш
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 15:38
Песента Лъжа е не е първата песен чиято музика е копирана от класика като Nightwish
Доколкото помня на Софи Маринова и Устата - точно ти музиката е копирана от песен на Don Omar...
Copy paste Rulz [/b]
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 18:35
Omegа написа: Ruiner написа: На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована. Ти па къде се буташ ?!!? Ще почна да давам логове от дцц-то и какво съм ти пращал и коментарите към него от твоя страна:Р За самата новина: Пайнерки>Nighwish, гадна позьорска група !!!1 И е обратното Nightwish са крали от Преслава, ама как ще го разберете, гадни метали безподобни. Go die in hell Кючеци юбер алес!
Ако имаше малко мозък щеше да видиш кога е излязла песента на Nightwish и кога на Преслава. Така щеше ад видиш, че те са я издали доста преди нея и е близко до мозъка да се сетиш кои от кого е крал... Но тъй като си лишен от мозъчни клетки не можеш вероятно да разбереш какво ти говоря.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 19:22
Xazaks написа: Omegа написа: Ruiner написа: На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована. Ти па къде се буташ ?!!? Ще почна да давам логове от дцц-то и какво съм ти пращал и коментарите към него от твоя страна:Р За самата новина: Пайнерки>Nighwish, гадна позьорска група !!!1 И е обратното Nightwish са крали от Преслава, ама как ще го разберете, гадни метали безподобни. Go die in hell Кючеци юбер алес! Ако имаше малко мозък щеше да видиш кога е излязла песента на Nightwish и кога на Преслава. Така щеше ад видиш, че те са я издали доста преди нея и е близко до мозъка да се сетиш кои от кого е крал... Но тъй като си лишен от мозъчни клетки не можеш вероятно да разбереш какво ти говоря.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преслава обвинена за ГРУБА кражба на авторски права ! Публикувано на: 09 Мар 2007 20:38
XaXeRa написа: Фолк дивата,Преслава беше обвинена за грубо крадене на авторски права от песента Nightwish - Sleepwalker.Ето и кратко интервю с звездата на Пайнер : - Това което го пишат и разпространяват въобще не е вярно!Не съм чувала тази песен никога през живота си!Естествено,може да има някаква нота оцелена - съобщи на висок глас Преслава.
Какво мислите ?
Изтеглих си я и не забелязах да има копирано в "Лъжа е" от "Sleepwalker"
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 21:06
Циците не показват красотата, да ! За това съм го написал и цицеста и красива
А пък за гласа незнам вече...ти чувал ли си я?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 21:21
Др. Ливайн написа: assd2 написа: аа нема да барате Преслава, щото е много готина (на външен вид) а за циците нема да казвам... Преслава е готина на външен вид? Ти си много отчаян ми се струва
е ако не те кефи или е твое мнение или си гей
а за отчаян не знам какво имаш в предвид, едва ли ако имаш възможност ще я откажеш
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 21:25
Omegа написа: Ruiner написа: На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована. Ти па къде се буташ ?!!? Ще почна да давам логове от дцц-то и какво съм ти пращал и коментарите към него от твоя страна:Р За самата новина: Пайнерки>Nighwish, гадна позьорска група !!!1 И е обратното Nightwish са крали от Преслава, ама как ще го разберете, гадни метали безподобни. Go die in hell Кючеци юбер алес!
Пу! И ти да кажеш нещо свестно деба! :Д
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 22:34
Agnarr написа: Циците не показват красотата, да ! За това съм го написал и цицеста и красива А пък за гласа незнам вече...ти чувал ли си я? Цицеста - да Красива - абсолютно не Дали съм я чувал? Нали "пее" на живо Е по-добре на плейбек че иначе получавам гърчове като си отвори устата assd2 написа: Др. Ливайн написа: assd2 написа: аа нема да барате Преслава, щото е много готина (на външен вид) а за циците нема да казвам... Преслава е готина на външен вид? Ти си много отчаян ми се струва е ако не те кефи или е твое мнение или си гей а за отчаян не знам какво имаш в предвид, едва ли ако имаш възможност ще я откажеш
Естествено че не ми харесва
И ако ми налети ще се спасявам по най-бързия начин
То тва добиче ще се опита да ме изяде, не да ме изебе
Като се замисля бих предпочел да ме изяде и без това
А тва дето го казах че си отчаян ако не можеш да го схванеш трябва да намалиш чалгата защото явно подлага мозъчните ти клетки на геноцид
А гей не съм
Ако не ми вярваш можем да направим тест за бащинство
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 22:57
Др. Ливайн написа: А гей не съм Ако не ми вярваш можем да направим тест за бащинство
АХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ
УТРЕПА КОНЯ С ПРАШКА, ЧЕСТНО, ПОЛУЧИХ ГЪРЧОВЕ ОТ СМЕХ :Р
Уф, отивам да палнем един фас, че ке преритаме
П.П. Чалгата на клада. Ибем му тъпата музика.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 23:00
Др. Ливайн написа: Ruiner написа: На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована. Ти да не излизаш от затвора бе?
Ъхъ! Д'ти покажа ли татуто на черепа ми?
Вместо да раздаваш духовити диагнози, по-добре се научи да уважаваш личното мнение. И да си обективен когато пишеш. Сравни набързо Преслава с други познати имена от поп-фолк кюпа и ще видиш, че тя е доста близко до метафората за бисера в калта във всяко едно отношение.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 23:08
Др. Ливайн написа: Agnarr написа: Циците не показват красотата, да ! За това съм го написал и цицеста и красива А пък за гласа незнам вече...ти чувал ли си я? Цицеста - да Красива - абсолютно не Дали съм я чувал? Нали "пее" на живо Е по-добре на плейбек че иначе получавам гърчове като си отвори устата assd2 написа: Др. Ливайн написа: assd2 написа: аа нема да барате Преслава, щото е много готина (на външен вид) а за циците нема да казвам... Преслава е готина на външен вид? Ти си много отчаян ми се струва е ако не те кефи или е твое мнение или си гей а за отчаян не знам какво имаш в предвид, едва ли ако имаш възможност ще я откажеш Естествено че не ми харесва И ако ми налети ще се спасявам по най-бързия начин То тва добиче ще се опита да ме изяде, не да ме изебе Като се замисля бих предпочел да ме изяде и без това А тва дето го казах че си отчаян ако не можеш да го схванеш трябва да намалиш чалгата защото явно подлага мозъчните ти клетки на геноцид А гей не съм Ако не ми вярваш можем да направим тест за бащинство
добре всеки си има мнение, а чалга слушам, що не - аз д ане съм като всички дето уж не слушат чалга, ама като са пияни на някой купон се кефят на кючеците
а тва за бащинството не се прави на много оригинален, щото не си
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 10:35
Ruiner написа: Др. Ливайн написа: Ruiner написа: На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована. Ти да не излизаш от затвора бе? Ъхъ! Д'ти покажа ли татуто на черепа ми? Вместо да раздаваш духовити диагнози, по-добре се научи да уважаваш личното мнение. И да си обективен когато пишеш. Сравни набързо Преслава с други познати имена от поп-фолк кюпа и ще видиш, че тя е доста близко до метафората за бисера в калта във всяко едно отношение. Тя е по-скоро като кал в калта Толкова съм обективен колкото е възможно (като страничен наблюдател на метъл - чалга сблъсъка... и двата типа "музика" ми бъркат в здравето) А аз чуждото мнение го уважавам Но точно по този въпрос всеки който е на различно мнение трябва да свика на събрание в главния мозък всичките си личности и да се постарае да стигне до консесус с тях Ако достигнете до решение което не съвпада с моето ви трябва екзорсист assd2 написа: Др. Ливайн написа: Agnarr написа: Циците не показват красотата, да ! За това съм го написал и цицеста и красива А пък за гласа незнам вече...ти чувал ли си я? Цицеста - да Красива - абсолютно не Дали съм я чувал? Нали "пее" на живо Е по-добре на плейбек че иначе получавам гърчове като си отвори устата assd2 написа: Др. Ливайн написа: assd2 написа: аа нема да барате Преслава, щото е много готина (на външен вид) а за циците нема да казвам... Преслава е готина на външен вид? Ти си много отчаян ми се струва е ако не те кефи или е твое мнение или си гей а за отчаян не знам какво имаш в предвид, едва ли ако имаш възможност ще я откажеш Естествено че не ми харесва И ако ми налети ще се спасявам по най-бързия начин То тва добиче ще се опита да ме изяде, не да ме изебе Като се замисля бих предпочел да ме изяде и без това А тва дето го казах че си отчаян ако не можеш да го схванеш трябва да намалиш чалгата защото явно подлага мозъчните ти клетки на геноцид А гей не съм Ако не ми вярваш можем да направим тест за бащинство добре всеки си има мнение, а чалга слушам, що не - аз д ане съм като всички дето уж не слушат чалга, ама като са пияни на някой купон се кефят на кючеците а тва за бащинството не се прави на много оригинален, щото не си
Аз чучеци не връткам
Като съм на купон и връткат чалга си пия за да удавя звука (или ако не стане - за да се удавя)
И не се правя на оригинален
Мога да ти кажа точно как стана
Всъщност ти си чудо на природата
Заченахме те орално
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 11:06
Др. Ливайн написа: И не се правя на оригинален Мога да ти кажа точно как стана Всъщност ти си чудо на природата Заченахме те орално
добре малко чекиджийче, щом казваш само че се запознай с анатомията на жената... оп забравих ти ще си останеш малък и жалък чекиджия не видял жена освен на филм
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 11:32
Zero-Blade написа: Пу дано да ги осъдят всичките шибани чалгари, да им земат силиконовите пари, че да отърват света от тая шибана селска напаст.
Това е истината! Чалгата, това е един от най-големи Срамове на България пред света ве дееба... И след това как да не ни сравняват с мангали, селяни и кво ли не...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 11:57
хахаха... наистина тук има доста тъпи и комплексирани металчета.... глейте са слушайте си музиката ма е така никак не ми е известно къв ви е проблема примерно, че Преслав е откраднала тая или оная песен? сигурен съм, че като видите чалгарчета ги псувате много, като видите момичетата с тях също псувате тъпите прости чалгарки, а вътрешно в комплексираната си душичка искате да сте на мястото на някои от момчетата на които не им пука и си имат, колкото си искат "тъпи чалгарки"... Убеден съм, че 90% от съфорумците ни са <14, а от останалита 10%, 1% са виждали женски полов орган...
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 12:00
Значи ако има кражба, редно е открадналия да си плати. Ако става дума за клевета, редно е клеветника да си плати.
Но за обидите - тая мадамата дето беше в найутуиш бе бая по-дебела от Преслава, а нашето момиче си е по-хубаво
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|