Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: aoe3
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2007 23:44

http://myspace.com/methsaw

Абе .. ше използвам темата да питам. Вие, мъжките емота, верно ли се целувате с другите мъжки емота .. смисъл верно ли така е модерно :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2007 23:45

Firzen,перата на задника не те правят пиле.Цялата работа е толкова fake,ама толкова fake,че повече не си заслужава да я обсъждам.Не само тук ами и в US.Прави се на какъвто си искаш,дори си вярвай щом толква ти харесва,твой си проблем..И понеже някой отвори дума за тоя unplugged...е това вече е най-големия шит.Луд фен съм на Корн,прослушал съм сериозно музика с тях и това не можах да го понеса.Незнам на кой продуцент му е хрумнала идеята за това нещо,ама просто музиката на Корн,не може да бъде пресъздадена на unplugged.Това е.Аз съм един от онези хора,за които "Life is Peachy" все още е новият им албум и така и не мога да възприема по-новите работи,особено последния албум.Бяха най-големите,а какви станаха...Като прибавим и концерта им в София-със свирене и сценично поведение на горе-долу добра cover група...Май вече нищо добро не очаквам от тях.Щом ви харесва се радвайте,но това не са същите Корн които аз знам от ония времена,в които трябваше да обикаляш музикалните магазини из цяла София за да си кушиш някоя заблудена пиратска касетка на Корн от тъпо гледащия те продавач.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 02:39

http://www.myspace.com/full_fxxx

Пффф, ето ме и мене. Снимки, видео или музика още не съм сложил че нещо ми се приспа.

А иначе там е пълно с емота-емо или имоу е създание с почти човешки вид. Отличава се със зализана и мазна черна коса, най-често дълга. Музиката която слуша е тежка и обикновенно за болка, кървене, страдание и разбити сърца. Цял живот са самотни и не харесват тези които не са. Създанието "емо" не може да бъде наранено или убито, то приключва живота си само и единствено със самоубииство. Ако съм сбъркал или изпуснал нещо се извинявам, наистина ми се спи.

edit:А, и ако ми кажете КАК точно се добавя музика ще е супер.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 08:18

Скоро си направих профил, но нещо не разбирам как да си сложа фон.Може ли някой да ми обясни.Благодаря.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 15:25

Пусни myspace profile editor в google, харесай си някой и бачкай.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 15:48

meth написа:
Абе .. ше използвам темата да питам. Вие, мъжките емота, верно ли се целувате с другите мъжки емота .. смисъл верно ли така е модерно :lol:

Tц. Мит, както е мит и че метълите са зли типове антихристи, принасящи ритуално жертви нощем.

Sett написа:
Firzen,перата на задника не те правят пиле.Цялата работа е толкова fake,ама толкова fake,че повече не си заслужава да я обсъждам.Не само тук ами и в US.Прави се на какъвто си искаш,дори си вярвай щом толква ти харесва,твой си проблем..

Оу. Каква високомерна нападка... Чудно защо?
Да видим.
Казваш, че цялата работа е фейк, т.е. фалш. Оправдано е да се каже по повод някой мил 'следовник на модата', който умело имитира клишетата в обличането на съответната субкултура - което е типично за всеки жанр, бил той свръхпопулярното в момента емо или не. По какъв начин обаче определението "фалш" с "пера в задника" пасват на човек като мен, който 1) познава жанра от самото му зараждане, 2) оценява музиката такава каквато е и не е забит само в нея и 3) не счита страничните елементи като водещите пред музиката, а обратното?
И между другото, познавам пряко или не прилично много хора - и тук, и отвъд океана, които са над онези проклети фейк работи. :roll:

No написа:
Така и не разбрах какво влагат хорицата зад термина "емо", "имоу" или там както му викате. Четох, четох, па реших, че е поредната човешка глупост, измислена да определя "другите". Някой да хвърли малко разяснение..

No, терминът "емо" e малко сложен - от една страна (най-важната), той обозначаава музикалния жанр emotional hardcore. Това обаче е най-старото му значение, и както става с всички жанрове, то се размива, като в момента обхваща ужасно широк спектър от групи - от чисто акустични през по-скоро поп рок до все още верни на оригиналното hardcore звучене. Може би единственото общо във вече морето групи под флага на жанра е силния акцент върху (каква изненада) човешката емоция, но това - съгласи се - е крайно несериозно. :) Тук съм превел кратка история на жанра, дано хвърли малко светлина:
http://fallchildren.wordpress.com/Статии/Емо-кратка-история/

P.S. Любо, не съм го чул туй още - ще му хвърля ухо.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 15:59

Ахахах, чак сега виждам определението на Shadow.
Да поясня, нали съм "вътрешен човек":

Shadow' написа:
емо или имоу е създание с почти човешки вид.

Не знам, снимката ми е аватар. Вие преценете. Аз мисля, че минавам за хомо сапиенс....?

Shadow' написа:
Отличава се със зализана и мазна черна коса, най-често дълга.

Не. Косата се омазнява от нечистоплътност, а аз съм редовен посетител на душа.

Shadow' написа:
Музиката която слуша е тежка

Много е тежка! Като съм наблизо, грайндкор феновете скимтят и ме питат как може да слушам толкова тежка музика.

Shadow' написа:
и обикновенно за болка, кървене, страдание и разбити сърца.

Колкото истинския рап е за кучки, кинти и гонки с полицията.

Shadow' написа:
Цял живот са самотни и не харесват тези които не са.

Не, честно казано се обожавам и имам здрава, красива и нежна връзка. С момиче, да подчертая, може би следващия изваден стереотип е за гей ориентацията на емотата. (wtf)

Shadow' написа:
Създанието "емо" не може да бъде наранено или убито, то приключва живота си само и единствено със самоубииство.

Напротив, мен можете да ме убиете много лесно. Чрез удавяне например, не мога да плувам. :oops:

Краен резултат: 0/5 (Слаб 2)

P.S. Извинявам се на Slim_k за offtopic-a, който 'породих'; просто исках да защитя любимия си жанр - нещо, което мисля и той би направил.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 16:02

oh snapz
OWNED

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 16:02

Мнението на youtube по въпроса

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 18:14

Firzen написа:
Shadow' написа:
Музиката която слуша е тежка

Много е тежка! Като съм наблизо, грайндкор феновете скимтят и ме питат как може да слушам толкова тежка музика.

Holy macaroni! Как може да слушаш толкова тежка музика?

The Berzerker - Paradox O.O

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 20:09

Firzen написа:
...

Пич онова за емото беше само тъп отговор на тъп въпрос. Сори ако си се засегнал.

ПП И все пак колко емота са умрели отчужда ръка....

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 21:38

It has been foretold that, one day, Cliff Burton shall return from the grave and be reunited with the band. Kirk Hammet will once be able to play his solos, Jaymz will change his name back, and Lars will learn to play drums. The new era of Metallica will bring about the destruction of all things emo, and world peace will follow soon after.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 22:34

Из интервю с Mike Patton-психопата:
Цитат:

Which is the music, band or singer you can’t stand?

Mike Patton: Why do we have to be so negative? I really hate Emo.

:twisted: :twisted: :twisted:

Източник: http://www.stroeja.com

Не се въздържах просто...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com