Автор |
Съобщение |
The`Gorilla`Man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:52
Градините на Мирабел.
___________________________________ Не е важно дали си от село, важното е да не носиш селото в себе си!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:53
<GLaDiaToR> написа: The`Gorilla`Man написа: На поставилия темата ще кажа, че има доста време да расте. Най-вероятно това просто ще стане в по-късните ти години. Пак и да си останеш такъв това не е причина да се тревожиш и комплексираш. А що се отнася за мен... аз съм 1.92 тапи такива!! Не, не сте тапи, просто сте.....нормални Висок сам и се харесвам такъв, на 16 години съм. )) http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=2267490Къде е правена снимката . Имам предвид за пейзажа. Баси, и аз това си мислех.Бая приказно изглежда
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:53
ReCoNNeCt написа: Алминаторе , спомняш ли си , че имаше един момент , дето само флодеше и правеше безмислени теми , тогава всички те мразиха , ама ти не си тръгна...
Шото не ме е еня за хорското мнение.
Но теб явно те е еня,и то яко.Просто виж последната страница на твоята тема за снимките.Паднал си на колене.Да ти го начукам във достойнството.
|
|
Accidental Protege
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:54
О, борецо за форумна любов, справедливостта ще просъществува.
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:57
The`Gorilla`Man написа: Градините на Мирабел.
Това не ми говори нищо , ако може малко по-точно.
|Вuddy| и аз съм на същото мнение, затова питам.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:58
моя пъ е 23.... сгънат на половина
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 21:00
<GLaDiaToR> написа: The`Gorilla`Man написа: Градините на Мирабел. Това не ми говори нищо , ако може малко по-точно. |Вuddy| и аз съм на същото мнение, затова питам. Намират се в Австрия, Залцбург
http://images.google.bg/images?svnum=10 ... le+gardens
|
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Re: въпрос за сантиметри... Публикувано на: 25 Фев 2007 21:02
Abdominal Pain написа: ReCoNNeCt написа: аз съм 1 87 , че и повече май , и съм на 15 От снимките, които ти тъй учтиво ни показа, явно се вижда, че не си 187. Не само че си ламер, спамер, нууб, идиот, грозен, ама си и мазен лъжец. Нямам представа защо все още си тук. В целия форум няма да се намери човек, който да каже, че му е приятно да си приказва с теб (освен приятелчетата ти, които си довлякъл със себе си тук), да ти чете постовете или въобще да има нещо общо с теб. Защо си още тук? Не осъзнаваш ли, че не си желан? Моля те, отърви ни от своето присъствие, с което нищо не допринасяш, а само създаваш препирни. Ако не заради нас, то поне го направи заради малкото самоуважение, което ти е останало. Защо си още тук? За да ни дразниш с глупостите си, за да получаваш оценка на профила си в темата "Аватар и Подпис", в която неспирно постваш? Какво внедрено чувство за малоценност имаш, че да се нуждаеш непрекъснато да чуваш отзиви по свой адрес? Не знам и не искам да знам. Но в едно съм сигурен - всички се молим да се махнеш. Защо си още тук?
Amin!
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 21:02
я като видех заглавието на темата и рекох, че ще става въпрос за уйеве
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 21:03
ReCoNNeCt написа: Алминаторе , спомняш ли си , че имаше един момент , дето само флодеше и правеше безмислени теми , тогава всички те мразиха , ама ти не си тръгна...
Не вярвах, че някой ден ще го кажа, но ти си мнооооого по-зле от Алми.
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 21:09
Две теми o.O,в които говориме за тъпия Реконект,ае заебете го.Деба писна ми!
Реконект,аз нямам нищо против тебе,ама по-добре непиши повече тука,стига.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: въпрос за сантиметри... Публикувано на: 25 Фев 2007 21:19
Friendly Devil написа: Abdominal Pain написа: ReCoNNeCt написа: аз съм 1 87 , че и повече май , и съм на 15 От снимките, които ти тъй учтиво ни показа, явно се вижда, че не си 187. Не само че си ламер, спамер, нууб, идиот, грозен, ама си и мазен лъжец. Нямам представа защо все още си тук. В целия форум няма да се намери човек, който да каже, че му е приятно да си приказва с теб (освен приятелчетата ти, които си довлякъл със себе си тук), да ти чете постовете или въобще да има нещо общо с теб. Защо си още тук? Не осъзнаваш ли, че не си желан? Моля те, отърви ни от своето присъствие, с което нищо не допринасяш, а само създаваш препирни. Ако не заради нас, то поне го направи заради малкото самоуважение, което ти е останало. Защо си още тук? За да ни дразниш с глупостите си, за да получаваш оценка на профила си в темата "Аватар и Подпис", в която неспирно постваш? Какво внедрено чувство за малоценност имаш, че да се нуждаеш непрекъснато да чуваш отзиви по свой адрес? Не знам и не искам да знам. Но в едно съм сигурен - всички се молим да се махнеш. Защо си още тук?Amin!
Make it double amin
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: въпрос за сантиметри... Публикувано на: 25 Фев 2007 21:42
The Chameleon написа: Friendly Devil написа: Abdominal Pain написа: ReCoNNeCt написа: аз съм 1 87 , че и повече май , и съм на 15 От снимките, които ти тъй учтиво ни показа, явно се вижда, че не си 187. Не само че си ламер, спамер, нууб, идиот, грозен, ама си и мазен лъжец. Нямам представа защо все още си тук. В целия форум няма да се намери човек, който да каже, че му е приятно да си приказва с теб (освен приятелчетата ти, които си довлякъл със себе си тук), да ти чете постовете или въобще да има нещо общо с теб. Защо си още тук? Не осъзнаваш ли, че не си желан? Моля те, отърви ни от своето присъствие, с което нищо не допринасяш, а само създаваш препирни. Ако не заради нас, то поне го направи заради малкото самоуважение, което ти е останало. Защо си още тук? За да ни дразниш с глупостите си, за да получаваш оценка на профила си в темата "Аватар и Подпис", в която неспирно постваш? Какво внедрено чувство за малоценност имаш, че да се нуждаеш непрекъснато да чуваш отзиви по свой адрес? Не знам и не искам да знам. Но в едно съм сигурен - всички се молим да се махнеш. Защо си още тук?Amin! Make it double amin
Triple it!
К'фи сте...непрактични. Пра'и са така - Реконект, мама ти д'еба, изче'й.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 22:18
ReCoNNeCt написа: Dante написа: ReCoNNeCt написа: ся и ти ли почна? Mи кат та гледаме,наистина не изглеждаш по-висок от 1.70 еи пич сериозно , виж ми другите снимки , и както казах вече , как може да определяте от една снимка какъф е човека и не само , по външен вид , ами и му правите характеристика , че бил хей и т.н бали , го , макар ,че това не ми е първия форум , за 1-яи път , виждам толкоз хейтъри събрани на 1-но , място ....
Хахахаахахах, Запетайка Пауър!!!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 22:36
[FFF]Flaming One написа: Shadow' написа: Shawties own. Live and let live демек get a life
Ей, ало, маркуч, нещо, на, интересен, ли, се, правиш, ?
Хитлер-нисък! Мусолини-нисък! Лидера на Северна Корея (както и да му беше името)-нисък! Демек ниските хора имат цели народи зад себе си (и са комунисти, фашисти и нацисти, ама нейсе). Така че веднага режи излишните сантиметри (най-добре откъм главата) и се присъединавай към превземането на света!!!!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
CyberManiak
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 22:38
Height: 186 cm
Weight: 76 kg
ПРОБЛЕМ?!
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 22:41
Shadow' написа: Хитлер-нисък! Мусолини-нисък! Лидера на Северна Корея (както и да му беше името)-нисък! Демек ниските хора имат цели народи зад себе си (и са комунисти, фашисти и нацисти, ама нейсе). Така че веднага режи излишните сантиметри (най-добре откъм главата) и се присъединавай към превземането на света!!!!
Хитлер е най-голямото емо евър. Ходи със зализана черна коса, страда от липса на обич и в крайна сметка се самоубива грубо. Едва ли може да послужи за еталон.
Иначе, който си е нисък, си е нисък, Бог така му е отредил.
1.83 ръст, 84 кг живо тегло, 18 и некви месеци old.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|