Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
![Аватар](https://bainiki.blog.bg/photos/138813/Masoni.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 08:08
За моя ник мисля, че е ясно. Просто съм огромен фен на филмите с Индиана Джоунс.
The Grim Reaper BG може да махнеш BG-то и да смениш примерно "T" с българско "Т" и така няма да сте с еднакви никове.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Wong Fei Hung
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9483_1280246986.jpg) |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 08:27
Благодаря за предложението, ще си помисля...
Мислих и реших да го сменя - нека да има разнообразие в никовете...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 09:01
"Аз", защото това съм аз, не ти или някой друг.
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 10:50
Jedi Mind Tricks - I Against I Mos Def & Massive Attack - I Against I
.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
---
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7817_1218619424.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 10:53
bg_talibana - 5 клас.. игра на CS.. мисля, че ви е ясно.. то май тогава бяше инцидента с кулите-близнаци..
amc - доста random е всъщност, наистина. Просто ми хрумна и ми хареса как звучи..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 11:45
Първият ми ник, а именно Shelby, ми хрумна, тъй като съм фен на тия коли. Настоящият ми ник-Till Lindemann е името на вокала на Rammstein. Просто и ясно 40000 лева.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Макс Пейн
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2615_1292405774.jpg) |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 12:07
В началото беше Tomahawk - Понеже се казвам Tommy и в даскалото тогаа ( 6ти клас майче ) измисляхме всякакви идиотски прякори всеки ден, но веднъж ми казаха Tomahawk и доста време ми викаха така, пък и като фен на C&C Generals обичах да не си поплювам с Tomahawk Missle Launcher-ите.След това го смених на Макс Пейн, като бях тотално обсебен от двете игри и самата личност на Максата.После бях замалко Карл Джонсън, просто щото SA ме грабна яко.След това минах на сегашното Tomm'G'Hawk - Tomm е от името ми Tommy и в същото време част от ника ми Tomahawk, както и втората част от ника ми.G-то означава две неща - едното е моят поклон пред рап музиката, която обожавам, второто значение е класа ми G-Class, от които да бъдеш е нещо като призвание.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
O6im
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8001_1216750499.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 12:17
Какво да кажа за моя ник това съм аз т.е. O6im е истинкото ми име прочетено на обратно няма точно определена причина поради която избрах да съм с такъв ник просто ме кефи а идеята я взех от един приятел.
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbеd7470
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7470.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 12:25
http://en.wikipedia.org/wiki/Disturbed
А и ми харесва как звучи ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Групата е много важна част от живота ми.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Krasen
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2873_1199996591.gif) |
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 12:44
Krasen ... какво повече може да искам
Едно име, един ник. Но реално не е така, защото когато за първи път си бях прекарал нет през ЛАН-а около 2000г. бяхме една малка мрежа и ползвахме една програмка за чат, там всички се познавахме и се пишех Красен, но 3-4 години след това се преместих в друга по-голяма мрежа и трябваше да си сменя ника. Доста време се чудих и реално по случайност понеже използвам речника доста често и попаднах на думата stormy, което означава бурен, предвещаващ буря. Много ми хареса как звучи и не се повтаря както други никове като "Сторм" и т.н.
Така се пишех и в ИРЦ, но си бях изгубил паролата на ника и това доведе до загуба на ника и трябваше да се регистрирам като St0RmY^^
По късно се случиха някой гадости в живота ми и ми беше станало много мизерно и от там поризлезе новия ник blank_existence (класически написано с долна черта и само малки букви) и алтернативно си го сложих и на аватара.
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 13:02
Ми изтеглих един албум на име Soldier of Jah Army и ми допадна
и така ника ми от Z e R o стана на Jah Soldier ...
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 13:08
Когато се регвах тук бях зверски запален по Принца на Персия Warrior Within(то и сега съм запален де ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ).И дълго мислих какъв да ми бъде ника.Бях вдъхновен от The Empress of time(Кайлина в случая),това име звучеше някак респектиращо.И понеже не можех да напиша Императрицата на Времето измислих просто Краля на Времето.Откакто съм се регистрирал,този ник не съм го сменял ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
|
|
![](images/spacer.gif) |
Cpl. D.Hicks
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3061_1448723913.gif) |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 13:54
Моя ник иде от името на персонажа Corporal Hicks от филма Aliens. Той е най-коравото копеле там (наред с Васкес ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ), и си ми е любим персонаж още, откакто гледах филма ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Сега съм само Хикс, понеже хората тук не използваха цялото име, ами си ми викаха Хикс ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
SneakyDude
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=110_1212510625.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 14:44
Форумът на PCMania е първото място, където се появих с този ник, още през далечната 2001-ва година. Дотогава бях имал разни никове, но когато стигнах до полето Username във формата за регистриране реших, че нито един от тях не става за сериозно място като това (aah, the irony...). И понеже не можех да измисля нищо, продължих надолу с избора на аватар. Тогава я имаше само вградената галерия с картинки (не съществуваше възможност за ъплоуд). Аватарчето, на което се спрях беше едно такова зелено ухилено смайли с доста лукав поглед (по-старите юзъри вероятно си го спомнят). Съответно и самият файл се казваше Sneaky.gif. Веднага ме грабна. Реших, че само Снийки е късо (макар че сега всички ми викат така) и сложих едно Dude отзад, 'щото съм пич.
Та оттогава съм имал доста юзърнеймове и отдавна не съм със зеленото аватарче, но периодично се връщам към старото си име, откъдето тръгна всичко.
ЕДИТ: Я да си го върна... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Никовете ви... Публикувано на: 25 Яну 2007 14:51
Shadow' написа: Покрай темата с бившите никове на всички реших да ви питам: защо аджеба сте избрали именно това име, за да се представите с него пред съфорумниците? Как сте се спряли на този или онзи ник, какво означава? Или просто изглежда готино, пише се лесно...
Моя ник (Шейди или Шадоу) ме описва-не съм много светъл човек, активен съм нощем и мразя да съм център на вниманието. Да, опреличавам себе си със сянка или тъмнина-така се виждам (а и така другите ме описват). Често не говоря със часове или само седя и гледам замечтано някъде в далечината. Труден съм за разбиране и малко са "богоизбраните" които ме виждат реално. Хайде, go on, вие сте!
Ника ми идва от герой от книга-игра (при това не само една! ) ... който знае - знае. Който не - няма и смисъл, малък е.
НО пък описанието на самия теб е 95% еднакво с моето, само аз имам още неща да допълвам.. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Никовете ви... Публикувано на: 25 Яну 2007 15:14
The Chameleon написа: Ника ми идва от герой от книга-игра (при това не само една! ) ... който знае - знае. Който не - няма и смисъл, малък е. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Оригиналният ми ник (Omega) идва от същата книга игра:Р, Х-то го сложих когато се регистрирах тука...защо не знам.
Сегашния ник е плод на болния ми мозък в състояние на хомосексуализъм ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:24
Тъй, тъй.. ако ти се занимава просветли незнаещите ! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gnumerick
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4302_1202024453.gif) |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 16:42
"Мистерията Пегас 2000", ако не се лъжа. Дори играх с Хамелеона, но за персонажа Омега не се сещам.
Моя ник - първия ми ник - Coder, го измислих, когато се регистрирах в този форум. Сегашния ми ник идва от една програма - Gnumeric (безплатна алтернатива на Microsoft Excel), хареса ми как звучи и добавих едно k на края.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 17:07
Gnumerick написа: "Мистерията Пегас 2000", ако не се лъжа. Дори играх с Хамелеона, но за персонажа Омега не се сещам.
Моя ник - първия ми ник - Coder, го измислих, когато се регистрирах в този форум. Сегашния ми ник идва от една програма - Gnumeric (безплатна алтернатива на Microsoft Excel), хареса ми как звучи и добавих едно k на края.
Тука го има Хамелеона, дай още една-две книги нагоре. Знам че го можеш:)))
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
White Emperor
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5559_1403269518.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 17:33
Darth Nihilius произлиза от Ситския лорд в KOTOR 2.Избрах,защото и аз наподобявам ситски лорд.Спотайвам се в сенките не обичам да съм център на внимание,когато не ми е до нещо лъжа и изобщо не съм много добър в живота(за което може би съжалявам понеже никой много не ме обича).Thats all.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|