Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 14:44

^ban :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 14:50

Az sym gei! Fuck me real good!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:03

Dear^Devil написа:
The Chameleon написа:
Dear^Devil написа:
The Chameleon написа:
SoaP написа:
Аксес яко е да постваш от два акаунта нали дриши...Никсана мое да е нуб ама ти си по голям...Ебати смешника :Д

За справка вижте скайпа на Деар^Девил ;)...И ника който използва :)

Аксеса, Никсъна и Девила са един и същи човек !!! :lol: :lol:

НОУ ШИТ.

Ти , Казим и Кире_Гръчкате сте един човек . Абе вие ташак ли си правите да ви приличам на тия ламери , ако не сте забелязали здраво съм псувал и 2-мата и ся не защитавам никсана а казвам че е яко да има някои които да псуваме и да си правим ташак на воля!!!!!!!!!А колкото до грешката със скаипа , ама ти си много прост ве ние с човека се разбрахме , виж скаипа на 2мата и сам прецени , ако бях един и същ човек с тоя педал аксес , мислиш ли , че штях да съм толкоз тъп да сложа един и същ скаип ???

Бе не ми се обяснявай ! :lol:
Знам ви аз номерата първо праскате няколко акаунта, после псувате единия си и готов, никой не би се усъмнил !! 8)

П.п. Все още пишеш "шт" за " щ " , какво викаш за скайпа ? :lol:

Ма ти си бил голям педал ве , аз те мислих за разбран човек колко пъти да ти казвам че е станао няква грешка дори човека дет го каза разбра че е згрешил , не ми пука кво мислиш , но ако някои мсили че приличам на аксекс и ли съм един и същ човек да каже

Казвам ! :twisted:

Виж си поста преди да отговориш на моя.. повече нямам какво да кажа... АКСЕСЧО !! Дори си приличате по начина на главни букви с бързо писане и грешки.. БуахАХахах... :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:08

ахахахахах паролата на аксес стана тоя педал каза истината за всички които не разбраха тя е 2222 хахах но не я сменяите имам инт идеи, кво да правя хахаа

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:10

AxXeSs написа:
Az sym gei! Fuck me real good!
паралота на аксес е 2222 да знаите не я сменяите да бъде някъ общ профил хаха

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:16

Dear^Devil написа:
АА супер ххааа , хами ся наизтина аз също съм аксес аз съм аксес , немога да те та обедя че тоз ник не съм го прал аз , но мисли кот си щеш хаха голям кеф ся всички сме аксес , всеки които изка да остане анонимен ще пише чрез него хаха !!

Ама ТИ СИ баш Аксес, затова сега при тоя спор даде паролата :wink: You wasted, man!

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:23

Shady написа:
Dear^Devil написа:
АА супер ххааа , хами ся наизтина аз също съм аксес аз съм аксес , немога да те та обедя че тоз ник не съм го прал аз , но мисли кот си щеш хаха голям кеф ся всички сме аксес , всеки които изка да остане анонимен ще пише чрез него хаха !!

Ама ТИ СИ баш Аксес, затова сега при тоя спор даде паролата :wink: You wasted, man!

Кво да ти кажа просто ! :lol:
Не е ли зле ? :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:26

:twisted: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:29

Цитат:
" Ще ти обгоря чарковете хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.

Niiice :lol:

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:34

Дъ форум невър гроу :) Има нови попълнения, добра новина :D

Rammstein - Mein herz brennt 8)

P.S. Очаквам в новата ПС Мания да има нещо европейско - знаменце да кажем... не че ми е притрябвало, ами не ми се купува за един проект по икономика :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:41

Цитат:
Учим за 6 , помним за 5 , изпитват за 4 , отговаряме за 3 , пишат ни 2 . E, не са ли свине?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry за :OffTopic: :roll: :oops: :bg: :bg:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:46

AcTivE написа:
Дъ форум невър гроу :) Има нови попълнения, добра новина :D

Rammstein - Mein herz brennt 8)

P.S. Очаквам в новата ПС Мания да има нещо европейско - знаменце да кажем... не че ми е притрябвало, ами не ми се купува за един проект по икономика :D

Какви нови попълнения, адаше? :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 16:05

Dear^Devil написа:
AxXeSs написа:
2D написа:
Аксес, в твоя случай се получава като в поговорката: " Присмял се хърбел на щърбел. "

АБЕ АЗ НЕ СЪМ МУ СЕ СМЯЛ ВЕ КАЗВАМ ДА ХО КОМЕНТИРАТЕ ФЕ ЗНАМ ЧЕ СТЕ ПРОСТИ ЗАТВА ВЕЧЕ НЕ ПИША В ТОЯ ФОРО М , АЗ ДАЖЕ СЕ РАДВАМ НА НИКСЪНА ДЕАР^ДЕВИЛ , АКО ОщЕ ВЕДНЪЙ МА НАПСУВАш НА Л.С щЕ СЕ ОПЛАчА НА АДМИНА , КВО ДА НАПРАВЯ КАТ МА БЪРКАТ С ТЕБЕ ПОРАДИ СКАИПА АЗ ПЪРВИ СЪМ СИ ГО НАПРАВИЛ ВЕ ПЕДАЛчЕ МАЛКО

:fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers:
Не изкаш на лично а? ОК обешщавам повече няма , само публично . Д АТИ ЕБА МАИКАТАВ Цензурата В ГЪЗА В УшИТЕ ВЕ ПЕДАЛ , ДА ВИДИШ КАК МАИКАТИ УМИРА ДАНО ДА ТИ ЕБА МАИКАТА НЕЩАСНИК СМОТАН , ОБЕЩАМВАМ ТИ ЩЕ НАМЕРЯ КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯ ВЕ ЛАПЕ , МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЧЕ СИ НА 12 ИДИОТ ТИ СИ 10-ПЪТИ ПО ЗЛЕ ОТ НИКСАНА ТИ СИ ЕДНИ НИщО , ЕДИН НЕщАСНИК , СМОТАНЯК , ПЕДАЛ.
п.п Ако някои знае къде живее тъи педерме да каже !!

И ти казваш,че Никсона ни трябва,за да му се подиграваме и псуваме...погледни се бе!Така като гледам си на 14(да моите връстници наистина са много малоумни...)Такива псувни тука не допускаме.Сега ако има админ трябва да те банне незабавно.Тея индивиди с голямо самочувствие като теб,тези които са прости и гламави като теб въобще не трябва да влизат тук.Хахахаха,щял си да намериш Аксес(голям нууб също,да) и да го пребиеш..пфф...ако ти кажа адреса си ще дойдеш ли да ме пребиеш,моля ти се!!!От одавна не са ме били.А тея псувни и комплекси ги запази за вкъщи и за маика си и баща си,няма нужда да гледаме простотиите ти тук.Ако питаш мен трябва да те баннат от комютъра тебе. :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 16:23

RudeB[]x™, ти и да му говориш - то няма да те разбере. Просто няма. :)

И щом още не си разбрал - Аксеса и Девила бяха един и същи човек. Бяха. Вече Аксеса е мъртъв ( както можеш да видиш в подписа му ) . :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 17:32

Dear^Devil написа:
AxXeSs написа:
2D написа:
Аксес, в твоя случай се получава като в поговорката: " Присмял се хърбел на щърбел. "

АБЕ АЗ НЕ СЪМ МУ СЕ СМЯЛ ВЕ КАЗВАМ ДА ХО КОМЕНТИРАТЕ ФЕ ЗНАМ ЧЕ СТЕ ПРОСТИ ЗАТВА ВЕЧЕ НЕ ПИША В ТОЯ ФОРО М , АЗ ДАЖЕ СЕ РАДВАМ НА НИКСЪНА ДЕАР^ДЕВИЛ , АКО ОщЕ ВЕДНЪЙ МА НАПСУВАш НА Л.С щЕ СЕ ОПЛАчА НА АДМИНА , КВО ДА НАПРАВЯ КАТ МА БЪРКАТ С ТЕБЕ ПОРАДИ СКАИПА АЗ ПЪРВИ СЪМ СИ ГО НАПРАВИЛ ВЕ ПЕДАЛчЕ МАЛКО

:fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers:
Не изкаш на лично а? ОК обешщавам повече няма , само публично . Д АТИ ЕБА МАИКАТАВ Цензурата В ГЪЗА В УшИТЕ ВЕ ПЕДАЛ , ДА ВИДИШ КАК МАИКАТИ УМИРА ДАНО ДА ТИ ЕБА МАИКАТА НЕЩАСНИК СМОТАН , ОБЕЩАМВАМ ТИ ЩЕ НАМЕРЯ КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯ ВЕ ЛАПЕ , МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЧЕ СИ НА 12 ИДИОТ ТИ СИ 10-ПЪТИ ПО ЗЛЕ ОТ НИКСАНА ТИ СИ ЕДНИ НИщО , ЕДИН НЕщАСНИК , СМОТАНЯК , ПЕДАЛ.
п.п Ако някои знае къде живее тъи педерме да каже !!
Леле колко си велик ! Ти си най-умния човек.
П.С. Просто пишлеме ... писнало ми е от вас

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 17:54

уууу педали

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 18:13

Dear^Devil написа:
Ама хами ти си бил много тъпо същество ве , аксес не съм аз , и втора човек ако не си забелязал аксес 1-ви започна да ме обижда . Хамелеоне аз ги знам такива като тебе дето подбиват комплекси , и се правят на много важни пред тези които не ги познават , а в деиствителност са едни НИЩО зашото ти си точна това - НИЩО. Аз нишо не съм ти направил , а ти се заяйдаш че съм бил тоя аксес !!! Не ми се прави на интересен!!!!!!!

Ох, ох, ох.. Неразумний!! А ти откъде си чувал за " хами ", а тъпа главо ? Уви това е поредния факт, че ти беше аксеса! Ти го чу от Екзистънс в първата ти недодялана тема " Фентъзи и РПГ-та" или нещо от сорта.. Хайде хлапако, стига си ми губил времето , че наистина си много досаден. Спираш да пишеш във форума, а си правиш втори акаунт, хъх? :i_eek:

Избивам комплекси ?! Ех, хвана ме... :oops:

Аз съм НИЩО. ИИииИИбахти - затапен съм. :roll:

О, аз, ако имах за цел да се правя на интересен.. пфууу..
:lol:

Нищо не си ми направил?! Та ти си жив!! Господи !! :doh:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 18:16

Аз ти гепах акаунта бе, мушмурок! :lol:

Те еба у плагиата ! Пу, пу , пу.. да ти изсъхне главата дано ! :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 18:24

Сайта на Джи Ти ВИ!
Къде е сайта на Джи Ти Ви?
У стадион Анадола,родното място на цС*ка!
Айде всички турци да го издирят!
Сайта на Джи Ти Ви!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 18:28

Dear^Devil написа:
Затапи ме :oops:
п.п- е не то е много трудно да ти кажа хами извиняваи , то затова никои неможе да се сери , само наи умните гении

РОФЛОЛОМАО ... верно, добре.. определено 'хами' е първото нещо идващо наум за асоциация с Хамелеона! :live:

Хайде, аз се оттеглям в покоите си , за да си поема малко дъх от всичкия този смях. :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com