Автор |
Съобщение |
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2005 13:18
updated to v. 1.5
+ *Ghost Master ви препоръчва...
+ hebus_day59
+ hebus_day60
+ hebus_day61
+ hebus_day62
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2005 15:40
Не лоша колекция , Каспър .
За мен лично има 2 или 3 точни попадения , но всеки с вкусовете си .
Онова със Лего роботите е брутално , както и моментната ти "еднодневка" (онова подобното на webcam )
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 22:02
Хм...да има хубави картинки. На мене наи-много ми харесва тази . Даже съм си я сложил на Deskop-a. Много готина картинка, ако имаше повече такива във тази колекция, нямаше да е никак лошо ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2005 11:03
NoName написа: Хм...да има хубави картинки. На мене наи-много ми харесва тази . Даже съм си я сложил на Deskop-a. Много готина картинка, ако имаше повече такива във тази колекция, нямаше да е никак лошо ... Ами виж днешния тапет
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Tsafy
|
|
Мнения: 6 Местоположение: World of Warcraft (keate server) Level: ?? Раса: Human Клас: Mage Guild: Azeroth Defence
|
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2005 12:47
update v. 1.6 + hebus_day64 + hebus_day65 + hebus_day66 + hebus_day 67
btw. Радвам се че колекцията се харесва на все повече и повече хора
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2005 13:06
Респект!
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2005 16:03
Съобщение:
Както забелязах, а най-вероятно и вие сте го направили, админа отново е забранил картинките в подписите ( ), т.е. Wallpaper of the day, вече ще го има само в тази тема, така че който се интересува, да влиза по-честичко тук! Линк към темата има във подписа ми (ако не ви се рови да търсите, просто вижте някой мой пост)
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2005 17:14
Да бе, а аз се чудя защо се отваря толкова бързо при 2 download-а през торент и един през http!
Да живее админчето
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2005 12:10
Моля да сваляте тапетите на деня, защото в момента имам проблем с компа, и нямам възможност да попълвам колекцията. Визирам енлайт, който доста ми помогна с някои други тапети...
Друго... Имам идея във версия две на колекцията да се сложат и тапети правени от форумци, така че пращайте своите предложения ПО ЛС, но не тук, за да не се разваля изненадата
едит: ДжазДжак каза че ще помогне
едит 2: Проблема ми се оправи... някой ако разполага със тапетите от последните 2 дни, без днешния, моля да прати ЛС!
|
|
|
|
|
Makedonski
|
|
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 00:51
Аз само да ти благодаря за линка към сайта дет ми даде преди време.....защо толкова се забави,трябваше по-рано да споделиш тези готини картинки с другите...
___________________________________ "PC mania" is no more... ...или откъде тръгна всичко !?!
http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 10:45
Makedonski написа: Аз само да ти благодаря за линка към сайта дет ми даде преди време.....защо толкова се забави,трябваше по-рано да споделиш тези готини картинки с другите... Ами тя темата е вече на близо месец
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 11:19
*Ghost Master, в първи пост написа: Съобщение: Събират се wallpaper-и, правени от форумци, за версия 2.0 на колекцията. Пращайте картинките си по ЛС до мен. Условието е, тапетите да са с резолюция над 800x600 (800x600 включително). Ако имате възможност, сложете и малък формат на снимката с резолюция 120x90.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2005 19:17
КОга ще се пуска новата версия?
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2005 18:09
*Ghost Master, в първи пост написа: Съобщение:Тапетите след hebus_day66, са качени в bol.bg, и занапред ще качвам всичко ново там, поради проблеми с хоста в hit.bg, и невъзможността на някои потребители да отворят тамкачените wallpaper-и. Поради същия проблем с хоста, се забави и ъпдейта, но всичко вече е ОК, и можете да свалите последните 10 тапета малко по-горе.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2005 12:29
Цитат: Съобщение: Hebus.com са спрели функцията wallpaper of the day. Няма информация, дали това е за постоянно. Мисля, че и сами можете да се досетите, че ако тази функция не бъде подновена, колекцията ще бъде допълнена до тапет с дата от 08.06. Смятам обаче, да не занемаравям темата, и да слагам най-различни wallpaper-и и други полезни неща за вашият десктоп. Очаквайте скоро и Форумските wallpaper-и!
Току що разбрах, че се е получил бъг, т.е. има вероятност Wallpaper of the Day да си продължи
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2005 12:37
Браво,Мастър!
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2005 11:26
Цитат:
Колекцията е ъпдейтната до версия 1.9 . Очаквайте във версия 2.0 "Wallpaper by forum members"
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2005 11:47
Браво, вече си бях помислил, че си я зарязал
Има много добри попадения
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|