Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: dota 3
Заглавие: Re: Спортната тема
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:14

Има 1001 четива как да предотвратите ефекта на махалото, затва не ми се дръжте кат женички и търсете да четете. Закво да тренирам и да съм на диета, че като свърша пак ще почна да се тъпча... Ще тренираш дълго да си изградиш воля и като се наложи да спреш да не почнеш да гъчиш пак като свиня.

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:20

естествено бре
нвд-то си иска зареждащ ден
иначе е мъка а и сила нема
а силовата тренировка е задълже, не е само кардио
тъй че хапвайте си квото ви се яде
само че с условието да е веднъж седмично
и примерно жестоко ти се дояде мазна пица с много кашкавал вечерта
кажи си "ми ок, сутринта ше ям пица"
сутрин може, вечер - не
само дето сутринта вече няма да ви се яде даже

аз нещо последните дни се изкуших да изчистя, ебал съм ти масата
и мисля един кътс да напрая
баца я разправяй
цени и колко време се пие а у
той тилчо беше пил на времето и беше разправял, та помня че било ефектно
и кво, сваляш и без кардио?

алми бегай с тоя леб
бел леб нема да ядете
верно требват сложни въглехидрати
ама от ориз, картофи, боб, такива работи
и то по малко и преди обяд

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:31

Най-коравата комбинация е як и дебел :D Аз все още съм изпълнил само първото условие, ама пак си се чувствам добре. Чудя се на тия дебелаци, дето са комплексирани цял живот за килограмите си, но въпреки това, кефа от това да се тъпчат безразборно надделява над комплексите от килограмите.

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:33

това за сутрин и вечер има толкова за, колкото и против. както казва тошко тодоров - сутрин след сън организмът е всмукал всичко в себе си и като застанеш пред огледалото, виждаш голата истина (перифразирам). не съм забелязал никаква разлика в напълняването в зависимост дали ям въглехидрати вечер или през деня. освен, че въглехидратите натоварват стомаха повече и се заспива по-трудно.

кътса е силна стимулантова основа (кофеин, зелен чай, гуарана) с термогенен ефект, подкрепена от л-карнитин и разни други екстракти за засилване на метаболизма. взимам го от 6 юни, без сините хапченца, които са диуретични - само това ми трябва в тия жеги, да се обезводнявам. кардио правя 20-30 минути след тренировка на кололото на 8 скорост - краката ми заякнаха и въртим лесно, не усещам голямо товарене, но калориите си вървят. много ме отегчава кардиото. Цензура съм. deal with it.

термогенът е сила - потим се като прасе и загрявам като камина, включително по време на силова тренировка. на колелото се молим шефо да усили климатика. след 10 мин трябва да отида до кенефа да се наплискам с вода, щото ще изпуша. може да се каже и че подтиска апетита с оглед на това как се храня напоследък.

та, за това време теглото ми е абсолютна константа - 86.7кг, като може и кантарът да се е бъгнал, ддз. не мога да ти кажа колко съм висок в момента, но не ми се вярва да съм 186. да, ама осезаемо съм се вталил и ми е по-лека стъпката. :) същевременно мускулите седят. тоест, продуктът си върши работата - гори само подкожна мазнина и не закача мускулната маса.

странични ефекти - на третия ден един път сърцето ми взе два удара за един. само един път. на кофичките пък ще ми изскочи от гърдите след всяка серия - няма проблеми, почивам си докато се успокои и довършвам.

като цяло - кътса не е вълшебен, но работи точно по спецификация. със стриктна диета и повече кардио вероятно е способен на големи неща. доволен съм и не съжалявам, че го купих. след края му ще почина една седмица и ще си купя друг фет бърнър, за да не привиква тялото. и така докато дойде есента.

между другото съм изключително доволен от протеина на Syntrax. на тази цена излиза към левче за доза, а протеинът е най-високо качество. вярно - концентрат е, и една доза е 23 грама протеин. но както много напреднали пичове обичат да казват - не е важно колко ще изядеш, а колко ще успееш да усвоиш. аминопрофилът е перфектен, възстановяването е пушка, а вкусът затрива Gold Standard и всичко друго на пазара - за много хора това е най-вкусният протеин. даже във вода разтворен има консистенцията и вкуса на млечен шейк. :shock: честно-казано мисля да остана с тази марка.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:45

Аве хиляда работи сте изписали, мързи ме да ви чета всичките...
Днеска бях на 10 км колело за загрявка, цицки + бицепс доста стабилно и 220 общо повторения на упражнения за корем. not bad @ all :)
Иначе взех да цъкам и тоя течния L-Carnitine, дето си взех - 1000 mg преди тренировка, май има някаква файда. Ще видим след 2-3 седмици дали ще успея да се мушна под 85 кила :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:53

пичоци, ако ще слушате някого, това не трябва да са батките по форумите, а следните трима индивиди:

Любо Иванов за хранене - lubomirivanov.com
Константин Паскалев - ТУТИ специално за хранителните добавки - http://www.facebook.com/KonstantinPaskalevOfficial

и за всичко останало - деда ви Тошко Тодоров

на 54 години е. старото куче знае най-много от всички за този спорт. ето ви две интервюта:

http://media.silabg.com/intervu-s-toshk ... ws449.html
http://media.silabg.com/intervu-s-toshk ... ws455.html
http://bodyconstructor.com/new.php?id=92

това се вика мъж. и хляб яде. и вафли. продължава да си тренира 4 пъти седмично. и ето го как изглежда. зоби само преди състезания, по малко - затова изглежда плътен, як и готин. не като бройлер.

едит: не бива да пропускаме и уникалната гледна точка на Милко Георгиев от Спайдър: http://media.silabg.com/intervu-s-milko ... ws526.html

а арни, рони, джей, фил, кай и прочее герои по-добре си ги гледайте за надъхване. тяхната игра е съвсем, съвсем друга.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 25 Юни 2012 23:55

http://www.facebook.com/pages/Nikola-Ta ... 3083701361

Ей тоя малкия много го бива, по-добре яка релефна жилка като него, от колкото някой зобен гардероб...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 00:08

Тачев е пичага и прави турнири, мотивира младите. В момента, в който избутам собственото си тегло на лежанката, започвам и аз bodyweight упражнения - те правят красиви И функционални мускули. Аз обаче предпочитам да изглеждам по-едър и плътен от тези момчета, което се постига с хранене и вдигане на тежко. Спрете се с това ограничено мислене "едното задължително е по-добро от другото". За всичко си има място.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 26 Юни 2012 00:34

btw, забелязал съм, че сред жените това е горе-долу най-харесваната фигура:

Spoiler for :

ма де да знам, може и аз просто на такива да съм попаднал

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 00:36

кво ше рече ''попадал'' ? :D :shock: :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 00:44

Моридин написа:
btw, забелязал съм, че сред жените това е горе-долу най-харесваната фигура:

Spoiler for :

Правилно. Това е, дето по разни форуми му казват "ottermode". Ген си трябва за тая работа.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 26 Юни 2012 01:12

Stylized Corpse написа:
кво ше рече ''попадал'' ? :D :shock: :o

Не бе, тва за жените се отнася - т.е. тези, чието мнение съм получавал, все са харесвали ottermode-a най-много.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 02:18

За мен пък това са перфектните мъжки тела:

Айде, единия малко по-дебел идва, ама е двукратен шампион от World's Strongest man.
Който не знае за какво става дума:
http://www.youtube.com/watch?v=3CE0Uc2SPKg
В тия състезания всички са ебаси коравите типове. Нито са някакви с изкуствени мускули, нито пък някакви релефни джуджета. Нищо че жените на които съм попадал, не им се кефят :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 02:25

искам да съм гъвкав и подвижен като вибратор, благодаря. :) респект за стронгмените иначе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 10:28

e митак, ти пък. че то аз сега си имам физика като на хю джакман от снимката, само дето не съм костмат(ходих на кола маска скоро :D ). изобщо не е кой знае кво, чак пък колкова ли си дебел, че да искаш като него, 105 кила не ми се вижда кой знае колко като за тебе еби го

и кво викаш, в тия спортове за силни мъже, дето са дебели, нямало химия тъй ли :?:

точно в тоя спорт всички вземат забранени субстанции

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 11:38

Поздрави ИЗРОДА

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 26 Юни 2012 22:33

Братле, ти си супер добре. Можеш да направиш сега още по-яки пекторални мускули и бицепси и ще си слаб и напомпан като DMX в клиповете в зората на кариерата му, когато е бил още просто гангстерче.
Аз съм си малко биче, а като се отпусна ставам некъв четвъртит като Руслан Мъйнов!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2012 00:18

Разглеждайки BB форум, попаднах на една от най-добрите трансформации,
които съм виждал. Разбира се, тук по-скоро става дума from skinny to fit
, отколкото fat to fit, макар, че авторът твърди да е второто.
Смисъл това е, което по-горе казахте, че е най-привлекателната форма,
без да си маниак - главно гърди и бицепс с минимум процент bodyfat.
Искам единствено да поставя под съмнението твърдението, че си трябна ген на Ерик.
Според мен повечето хора биха постигнали подобен изглед, ако отслабнат до степента на изходната снимка.
Всъщност аз ако достигна нейното ниво, ще съм най-щастливото копеле
и си мисля, че едни -8, -10 кг ще превърнат мен и повечето от вас
в машини за секс, подобно на сива волга.
Просто исках да споделя надъхващ матриал, стига с тия голи жени само :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2012 01:21

отрицателен калориен баланс и много кардио. и ген, да. пичът поначало не е бил кой знае колко омазнен, нито е качил много мускулна маса - просто е отслабнал. междинният му период изглежда най-реалистично и на мен ми допада повече. трудно е постоянно да поддържаш толкова нисък процент мазнини като в третата снимка.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2012 02:02

Тутан-путан-камон 88 написа:
отрицателен калориен баланс и много кардио. и ген, да. пичът поначало не е бил кой знае колко омазнен, нито е качил много мускулна маса - просто е отслабнал. междинният му период изглежда най-реалистично и на мен ми допада повече. трудно е постоянно да поддържаш толкова нисък процент мазнини като в третата снимка.

Благодаря за коментара, Любо :D Мда, и на мен третия период ми се вижда извънземен и вероятно резултатът доста флуктуира надолу нагоре. Иначе в момента аз дори се кефя на първия период още, дето по неговите думи е бил омазнен - верно че се вижда особено по врата и гушата, че е имал повече мастна тъкан, но сигурно пак е бил сексапилен. Респект. Ето един истински плейбой:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com