Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Forplay
Публикувано на: 09 Дек 2009 21:56

Всички сте готини :!: Що се обиждате тънко - не знам :arrow:

Аз например се срамувам от снимките си и затова не се показвам, за да не ме ебавате :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 09 Дек 2009 22:09

Sentry написа:

сравнимо е, ако не друго
доста съм наранен, другар.. просто доста често ме дразниш с доста тъпите си доста коментари и оттам идват следните
в смисъл това ми се стори най-подходящата тема да ти кажа, че си педераст..
ТАЙМИНГ БРАТО
!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 22:45

Липсва ти... брато.
Липсва ти и логиката.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 09 Дек 2009 22:51

Ернестин написа:
Vermic написа:
Личното мнение над всичко!

Дори над Високия Тон?

Никога!Високия Тон е над всичко!

Профил Skype

Публикувано на: 09 Дек 2009 22:52

То и културата му липсва на ен-тия пореден профил на струмчо :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 10 Дек 2009 00:26

Аз написа:
То и културата му липсва на ен-тия пореден профил на струмчо :!:

ен-тия ?
2ри ник на тва ацц
невероятно!
ае, че не знам къде съм

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 01:45

A, Щурма, на него определено му бях наранил чувствата по едно време и от тогава не престава да се яде :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 01:46

Sentry написа:
A, Щурма, на него определено му бях наранил чувствата по едно време и от тогава не престава да се яде :D

Споко, скоро ще се премести във 4плей.

Профил

Публикувано на: 10 Дек 2009 02:05

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 02:49

Еми ще мислят, като толкова им е акъла. :D

edit: Идвам с мир.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 10:07

Обаче са супер надъхани - май точно те се състезват кой е по-по-най, с тия задълбочени размисли отосно списанията и статиите. Не знам колко години ще им отнеме да разберат, че на всеки един от нас му е ПРЕЗ КУРА за шибаните списания. Всички сме чели както ПЦ мания, така и другите списания, кефели сме се както на тяхното, така и на нашето. Сега просто си играем любимите игри, пием си пиенето заедно по събирания и всеки си гледа живота ( ако има такъв ). А по-нърдско и бебешко от тва да се мерат пишките тема статии и списания за ИГРИ - здраве му кажи.
Не знам и колко време ще им отнеме да разберат, че тоя форум отдавна не се ползва по предназначение. И ние, които го поддържаме жив, отдавна не се интересуваме от списания и статии. Да ми ядат кура с глупавите си напъни да сравняват неща, които вече не съществуват. А средната възраст на форума им била 25-28. Срам !

ЧУХТЕ ЛИ, АЛОО, ДА МИ ЯДЕТЕ КУРЕТО. ИНФАНТИЛИ.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 11:09

Алминаторе педерасче такова,притрябвало ми е признанието на лапенца като теб,които нареждам всеки ден,във всеки удобен момент.Хърф махни го тоя мустак ве олигофрен,никой няма да те хареса такъв.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 11:39

Шерифа е при тях! :lol:
Epic Fail момчета, препоръчвам ви да го игнорирате до девето коляно! ;)

Профил WWW

Публикувано на: 10 Дек 2009 11:40

Кире_Гръчата написа:
Обаче са супер надъхани - май точно те се състезват кой е по-по-най, с тия задълбочени размисли отосно списанията и статиите. Не знам колко години ще им отнеме да разберат, че на всеки един от нас му е ПРЕЗ КУРА за шибаните списания. Всички сме чели както ПЦ мания, така и другите списания, кефели сме се както на тяхното, така и на нашето. Сега просто си играем любимите игри, пием си пиенето заедно по събирания и всеки си гледа живота ( ако има такъв ). А по-нърдско и бебешко от тва да се мерат пишките тема статии и списания за ИГРИ - здраве му кажи.
Не знам и колко време ще им отнеме да разберат, че тоя форум отдавна не се ползва по предназначение. И ние, които го поддържаме жив, отдавна не се интересуваме от списания и статии. Да ми ядат кура с глупавите си напъни да сравняват неща, които вече не съществуват. А средната възраст на форума им била 25-28. Срам !

ЧУХТЕ ЛИ, АЛОО, ДА МИ ЯДЕТЕ КУРЕТО. ИНФАНТИЛИ.

^ This.
Аман от елитисти и псевдоинтелектуални форумни бойци.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 11:55

h3artstone написа:
Шерифа е при тях! :lol:
Epic Fail момчета, препоръчвам ви да го игнорирате до девето коляно! ;)

ХАХАХАХ честно ли бе :Д Шерифа ХАХАХАХА

Профил Skype

Публикувано на: 10 Дек 2009 13:53

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Публикувано на: 10 Дек 2009 14:02

По темата искам да се изкажа в точно 3 точки:
1.Форумът на Forplay, както знаете е наследник на форума на Games.bg, oт периода когато games.bg беше официалния саит на Gamers Workshop.
САМО ЧЕ( това с CAPS aко някои от онези парагони на истинската хардкор геймърска култура ни чете) тези лица, които в момента са част от тяхната форумна общност са продукт на една поредица от форумни трансформации.
Имало някога GWclan ,той пък си имал GW Forum...Този GW форум е мястото дарило на българската виртуалност едни от най-качествените и най-истински образци на геймърска култура и по ниво на "качество" на потребителите съответните бяха в класи над това, което нашия или този на Forplay са способни да възприемат с промитите си от форумно елитарничене и тролене мозъци.
Естествено, като всяка общност на прикрити зад псевдоними социопати, избиващи комплекси пред монитора и те в крайна сметка се превърнали в една капсулирана общност , крепяща се от вътрешни шеги и по-скоро обвързани със социална мрежа на отношения, отколкото с лоялност и фанатична отдаденост на гейминга и асоциираните с него занимания.ТОВА - това беше истинския GW форум - и повярвайте ми, нивото на аграрно-алкохолен хумор и брутално размазваща ненавист към всеки нов потебител, която имаме тук в сравнения с тяхната на времето, не е нищо повече от детска игра.
Такаа - в един прекрасен ден обаче GW като списание, сключват сделка с Големите Лоши Хора с Парите(дата.bg) и в резултат на това започва поредното вълна от промение. Ако си спомняте - имаше един момент, в който по кориците на GW се виждаха равномерно количество образи на гейм тематика и женски тела.Та - точно тогава data бяха почнали да наливат пари, с идеята че ще създадът една истински успешна gaming (no)lifestyle медия.
Имаше обаче и един тънък момент- паралелно с това започна и процес по обединяването на форумите на game сървърите на data и форума на ГВ - онзи - първия. Връхната точка на това беше една прекрасно изпълнена с форумна драма вечер, в която новото модериращо лице Madwitch БАННА 90% от старите потребители на основание това че "създавали враждебна и недружелюбна форумна среда и систематично нарушавали почти всички установени правила на Форума" .
Това е абсолютно вярно - проблема е че цялата колортиност на форумната им общност се дължеше именно на това.
Може да се каже че заради фанатичната отдаденост на своята първа форумна общност GW като явление бяха велика медия - връзката между авторски колектив и почитатели бе толкова силна, че в един момент не можеше да говориш за GW , без да имаш предвид и тази брилянтно цинична агитка, която роди и поддържаше типичния GW хумор и отношение към гейминга - за справка легендарните разкази и теми в Gamers Revenge.
И така - в резултат на тези промени от форума на GW остава само една празна черупка, носеща името "Форум на Gamers Workshop" , която постепенно се напълни с нова генерация форумни потребители - такива, които за разлика от първите, четат GW не защото са Елитът(ТМ) а си въобразяват, че са елит защото четат GW.A да - да се обърне внимание на факта, че поне в началото почти всички от тези потребители бяха потребителите от форумите на data.bg - същото свърталище на "форумни имбецили", за което сега те пишат в Tribute темата си.
Всички стари и баннати потребители пък от своя страна си създадоха алтернативна форумна общност wsphere , която постепенно залиня и дори не съм сигурен дали съществува още и в която почти всеки опит на "новите" да се включат имаше резултати доста подбни на отношението ни към такива "бисери" на виртуалноста като Шерифа и Емануил.
Toчно в този период, респективно и средната възраст на потебителите на GW форумът падна драстично от 19-20 на 14-15.(За протокола - в PCM по това време беше прехода , в които "старите пушки" масово влязоха в различни ВУЗове и от алкохол и жени и ни изоставиха).С една дума - в момента двете форумни общности - тази на PCM и тази на Forplay са в една и съща възрастова и интелектуална категория.
За да се изразя достатъчно ясно за да ме разберат потребителите и на двете "страни" - ЗЛЕ СМЕ/СТЕ.
Та...До тук по точка 1.

Точка 2:
В темата във Forplay се обръща внимание основно на качеството на статиите във саита PCM (които, както знаем - са ЗЛЕ) и "проявленията" на индивиди от калибъра на Шерифа,Емануел и Алминатора, които и тук си ги знаем че са идиоти и си ги храним редовно.(Алми защо точно го толерирате и аз не знам , но ако не съм му го казвал достатъчно често - Алминаторе - Ти си кретен)

Точка 3.
Форуме - в техния форум все още вирее Муксата - ако не друго, поне с това сме с една еволюционна стъпка пред тях.
От друга страна , форуме, Муксата ви критикува , колко сте зле - при това с основание, което дори той успява да забележи и оцени....Замислете се малко над въпроса и когато престанете да пищите от ужас - дайте да се разберем къде ще се пие, когато се върна в началото на Януари...

ПС: Там имат хора ревали на Beast Wars - че беше велико - беше - но - както някой друг каза "Тук ревеме само на лук"...

ППС:
На всички участници отстоявали активно позицията на едната или другата страна в тази тема мога само да кажа да се обърнат към Точка 1 и 2 от ПРАВИЛАТА(!!!!)

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2009 14:25

Раскольников голям кеф ми беше да ти чета поста!

Профил Skype

Публикувано на: 10 Дек 2009 15:18

Профил

Публикувано на: 10 Дек 2009 16:26

Пълен култ :!: :!: :!: Ето с такива интелигентни пичове като Разколников съм горд член на този форум :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com