Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol.
Публикувано на: 09 Апр 2008 20:17

ПЕДЕРАСТИИИИИИИИИИИИИИИИИ....Ми ядат кура мазните опосумчета....

Денислав мазният бретонец остана, а най-големият замина...

Мюзик Айдън замина...

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 09 Апр 2008 20:18

Нямат любовна история, нямат черна офца...Сега ми е интересно какво ще стане с рейтинга на шоуто...Тома ftw

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2008 20:19

Аз лично повече никога няма да гледам глупавия Мюзик Айдъл...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2008 20:30

Ако вие, драги съфорумци, бяхте в Мюзик Айдъл участник/музикант/жури/оператор и т.н., за Иван отдавна вече щеше да е разлепена скръбна вест. :D Затова се радвайте, че човекът е жив !

А и вие сте толкова далеч от неговото държание, че го приемате ТОЧНО на сеир.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 03:14

Абе тоя денислав ако го видя ще му обърна захапката Цензурата тъпа майкаму деба мн дразни тва педерасче кво като има много кецоне като ще остане без зъби маршляка :lol:
тома и той е завиждач да ебе 100 кг си приятелка и да несе вясва

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 05:14

Пичове, всичко е нагласено... Даже ми е чудно как може да ви е интересно тва предаване :) Още със стартирането на шоу-то се знае кой ще победи. Вотът ви (или който и да е вот) не играе роля. И ся преди да ми кажете, че не разбирам - майка ми бачка в IT отделя на Глобул и ми е казвала колко смс-а пристигат, а после колко се обявяват и как се разпределят ;) Повечето пъти те си "отсипват" от едната опция в другата.

Предаването е абсолютно безинтересно, а Иван беше абсолютен простак. Ако предаването и тази година беше на Слави, нямаше да се държи така ;) Щото дългия щеше да му посочи вратата. Ама Иван и Андрей са се насрали в опита си да си вдигнат рейтинга. За сметка на това са уцелили правилната форма - простащина...

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 06:39

Disturbed написа:
Пичове, всичко е нагласено...

Т'ва си беше ясно
Той и Иван си го каза едва ли не в прав текст
"-Повече не заслужавате да пея щот' ще ме изгоните"
Впрочем модела с пичагата дето ги прави луди всичките и го гонят по средата на предаването не е нов
Нед и Биг Брадър, аниуан?

Disturbed написа:
Предаването е абсолютно безинтересно, а Иван беше абсолютен простак. Ако предаването и тази година беше на Слави, нямаше да се държи така ;) Щото дългия щеше да му посочи вратата. Ама Иван и Андрей са се насрали в опита си да си вдигнат рейтинга. За сметка на това са уцелили правилната форма - простащина...

Самия Слави си е простак та чак ушите му плющят
И той нямаше да го изгони просто така

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Апр 2008 07:09

Цитат:
Предаването е абсолютно безинтересно
Обаче аз с интерес гледам големите концерти - пичовете не пеят никак зле 8)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Апр 2008 07:27

Цитат:
Той и Иван си го каза едва ли не в прав текст
"-Повече не заслужавате да пея щот' ще ме изгоните"

Да бе, каза го! Ама не щото не го заслужава публиката, а понеже той не беше научил и наполовина нито една от песните, които запя вчера.
Не проумявам какво го харесвате, това е един толкова несериозен човек, даже си мисля че снощи излезе на сцената доста подпиинал или дрогиран, не може просто да се държиш по такъв неадекватен начин по най-гледаното предаване в България.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 08:18

Верно не излгеждаше много трезвен, ама както някой беше казал по-горе (Дист, ако не се бъркам) всичко е нагласено. Освен Иван, Тома и онзи...последовател на модата...Денислав, другите са някви спокойни хора, който просто си пеят добре. Сега като махната "най-големия" и всичко ще ясно, Денислав ще спечели Мюзик Айдъл а на Тома ще му намерят няква група, ама ще го заставят да свири някакъв лайнян поп рок, щото ще му тръщнат договр за 10 години напред.А Иван и той може да направи 2-3 сингъла и след т'ва да се застрие с кинтата, ако въобще направи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 09:25

Ishamael написа:
Да бе, каза го! Ама не щото не го заслужава публиката, а понеже той не беше научил и наполовина нито една от песните, които запя вчера.
Не проумявам какво го харесвате, това е един толкова несериозен човек, даже си мисля че снощи излезе на сцената доста подпиинал или дрогиран, не може просто да се държиш по такъв неадекватен начин по най-гледаното предаване в България.

Няма да е лошо да се опитваш да проумяваш за какво се говори преди да се включиш, а?

Профил

Публикувано на: 10 Апр 2008 09:30

DirecteX написа:
Абе тоя денислав ако го видя ще му обърна захапката Цензурата тъпа майкаму деба мн дразни тва педерасче кво като има много кецоне като ще остане без зъби маршляка :lol:
тома и той е завиждач да ебе 100 кг си приятелка и да несе вясва

хаха поста ти ме изкефи.Иначе наистина беше ясно че ще си тръгне но ако се пак екипа го беше оставил щеше да ми е много чудно да видя педалската физиономия на Педислав и оная туркинята с конското лице.
Ванката си знаеше че ще си отиде затова изпя няква супер несериозна песен.
А накрая.Като му предлложиха да изпее нещо за финал "А ще ви пея" :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 09:50

Всичко говори, че е нагласено. Самия факт, че когато Ванката не се появи на сцената Аднрей и Иван отправиха предупреждението, те го прочетоха. А няма как сценаристите за няма 2 минути да напишат всичките думи на Иван и Андрей , които не бяха малко=> Всичко е нагласено и просто си играят с талантите на участниците за сметка на рейтинг и слава ;) Предполагам, че това е и причината Ванката да се държи като абсолютен тапак. Да събере аудитория която да му се кефи накрая като го изгонят, мюзик айдъл да не е толкова шутовски и пада рейтинг както казаха в по-горен пост ;)
п.п 1-вия МИ беше върха, нямаше нищо общо. Журито беше по-стегнато, участниците в частност бяха по-добри, Иван и Андрей не бяха такива сериозни путарани, а правеха и те шоу. Бе друго беше когато Слави го продуцираше.

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Апр 2008 10:14

Иван не се е бил появил на репетиции, изчезвал е често и т.н. => имат си по сценарий какво да кажат, ако някой не се появи. Стига се правихте, че разбирате и от телевизия, и от шоубизнес и т.н. Както каза Иван ( водещия ) снощи - ''В България хората , които имат една професия, си мислят че разбират и от другите професии''. Не знам с смс-ите как е, вероятно Диста е прав. Но вече много почва да ви гони параноята с тая нагласеност. Каквото и да видите , все ''НАГЛАСЕНО Е !!!''. Слушайте ги как пеят бе, да го еба, кой ви кара да пускате смс-и.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 10:49

А замислял ли си се, че ако дори и тапак ми кажеш в ефир ще си те осъдя кат пич и ще си зема някои леф. Защо според теб никои не го е направил с/у Фънки, които нареди не малко хора по време на кастингите ?

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Апр 2008 10:56

Ахахаха, та значи и всичките изроди от кастингите и те са били нагласени ? Заеби.
А вие се замислете колко такива глупости сте чели и за миналите такива предавания - за първия Мюзик Айдъл се говореше че ще спечели не знам си кой , всичко пак било нагласено и накрая спечели съвсем друг човек.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 11:30

Нямах предвид всичките ;) Имам предвид към тези които Фънки изравни със земята поради една или друга причина.
Пример : На едно момиче беше казал, че е дебела грозна и не може да пее.
За такива изпълнения говоря.

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Апр 2008 11:40

Това бяха хора, които едвам връзват двата края. Да не мислиш, че могат да си позволят да тръгнат да съдят хора като Фънки. Ще трябва да пръснат повече пари, отколкото ще вземат от него, ако го осъдят. Може и да не е така - говоря наизуст, ама мисълта ми е, че никой от тия там не би тръгнал да го съди. Още повече, че в България в ефир да те гръмнат, не можеш да ги осъдиш, пък за една обида ли ... :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 17:37

Виж тук 2 мнения няма ;) Говорех, че такова нещо става в цивилизованите страни ... shame :x до една степен вкл и Б-я там ама доста се замислих и ме разубеди :) :wink:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 10 Апр 2008 20:34

I couldn't agree more :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения