Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 20:12

Ми че кой не обича да се изкарва прав? И не, не мисля че някой тука ме смята за сериозен, а аз определено не бях сериозен като правих темата но както и да е. ИДеята беше да се излигавя с няква простотия, ма го обърнахме на страници с писане, от които нищо не се разбра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 20:13

Arcatraz написа:
Ми че кой не обича да се изкарва прав? И не, не мисля че някой тука ме смята за сериозен, а аз определено не бях сериозен като правих темата но както и да е. ИДеята беше да се излигавя с няква простотия, ма го обърнахме на страници с писане, от които нищо не се разбра.

Разбра се че ти си пеерас`.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 20:19

Пренасям се да живея в Тийнпроблем. Аре сиктир!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 20:21

Arcatraz написа:
Пренасям се да живея в Тийнпроблем. Аре сиктир!

Ахаах... Шейди е Про-Рок !!!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 20:36

Дейба кви сте дебили.

Пък и квито сте "сценаристи" (някои плагиатчета), очаквам скоро теми от типа: "Фешън музика ли е чалгата/рапа/хип-хопа/хауса/рока?"

Опа... По-добре беше да не давам идеи...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 20:53

Arcatraz написа:
Романс написа:
Arcatraz написа:
DR. Hippie написа:
Олеле! Ти освен че си глупак, ти си бил и фанатик. Добре, след като знаем че си чедо малко, какво да те правим? А и между другото - защо пренебрегна онзи мой пост? Не ме карай да го цитирам отново, май нещо не ти се иска истината да е такава.

За кой от всички твой постове става дума?

ТВОИ се пише бе, дебил.

Еми имах предвид името на един древномримски сваляч. :? и не ми викай дебил щото бедна ви е фантазията кво ще ви правя като спечеля изборите за президент.

ще се събудиш?

а за всички останали: Айде дайте верно да се ерещнем след 5-6 години... Щото все ми се обяснявате, но всичките ви е шубе, нали?

Айде Лека Нощ

П.С. Не съм по обясненията и затова, каквото и да кажа, веднага ще бъде обърнато срещу мен... затова и си мълча повечето време...

ЕДИТ (специално за др. Хипи): 100% Ще замина догодина да уча в САЩ или в Англия за да изкарам някаква бакалавърска степен (надявам се на някакъв Автомобилен инжинеринг, щото е фън, или ИТ бизнес мениджмънт, за да мога да продължа фирмата на баща ми - Видеомакс АВС)... После (след завършването) ще изкарам курс за пилот (вуйчо ми ще ми каже къде и как) и после той (вуйчо ми) ще ме вземе да работя в БХ Еър като пилотче... Като остарея (или ако се окажа негоден или не достатъчно заинтересован от хвъркането) сигурно ще взема на баща ми фирмата или ще се занимавам с това, което съм завършил... Мисля, че поне ще си запазя стандарта на живот, който не е от най-ниските (ходя в частно у-ще - Американски Колеж в София, имаме около 200 квадрата апартамент в кв. Борово, баща ми кара ФВ Туарег, а и сега ще й взима Тигуан...)

та, Докторе, дано сте доволен...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 20:58

Bagerista_Boy написа:
Arcatraz написа:
Романс написа:
Arcatraz написа:
DR. Hippie написа:
Олеле! Ти освен че си глупак, ти си бил и фанатик. Добре, след като знаем че си чедо малко, какво да те правим? А и между другото - защо пренебрегна онзи мой пост? Не ме карай да го цитирам отново, май нещо не ти се иска истината да е такава.

За кой от всички твой постове става дума?

ТВОИ се пише бе, дебил.

Еми имах предвид името на един древномримски сваляч. :? и не ми викай дебил щото бедна ви е фантазията кво ще ви правя като спечеля изборите за президент.

ще се събудиш?

а за всички останали: Айде дайте верно да се ерещнем след 5-6 години... Щото все ми се обяснявате, но всичките ви е шубе, нали?

Айде Лека Нощ

П.С. Не съм по обясненията и затова, каквото и да кажа, веднага ще бъде обърнато срещу мен... затова и си мълча повечето време...

Както съм написал по-горе - бягаш от нас, грешен си. А и - защо отбягваш въпроса ми? Срам те е? Ако не си прочел:

Цитат:
Празни думи. Я кажи какво смяташ да постигнеш, с какво си по-добър от нас и с какво ще ни надминеш. Все пак с думите може да сме силно, но с изпълнението нещата стоят къде по-различно. Та, сподели на нас или те е страх?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:08

Проклятието отмина.. :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:16

Много оправдания, хвалене без покритие (така е, багеристе, тук се търсят твои заслуги - не на мама и тати, които те бутат по частни училища, в които, признай си, учат мързелива утаечната маса с пари). И тъй като подмина някои въпроси на други хора - помни едно: когато си слаб на думи, за какво са ти юмруци? Утре няма да убедиш някое дете защо е лошо да пикае на пода, без да го набиеш.

Жалък си, знаеш...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:18

Аграра е пееерас,хасковския фешън също.Спрете,те сами се затапват.Като тоя аграра дето си мисле,че като събира ябълки по градините ще е нещо повече...
Момче,там в това училище ви промиват мозъците,не се залъгвай по тяхните лъжи.От там можеш да излезнеш с най-голяма квалификация като бригадир може би.
Сериозно,искаше ми се да го нахейтя и да спре да пише,ама се сещам,че сякакви хора трябва да има и че трябва да уважавам и чичо Стефчо,дето чисти кенефите в градската...
Всякакви хора,требва да има баси.Това,че Багериста е избрал да е аграр трябва да се уважава.И ние ябълки ядеме баси.Аз и череши много обичам. :?
Така,де,а и ме мързи.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:22

Arcatraz написа:

Айде айде оправдания

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:22

Тудор написа:
Много оправдания, хвалене без покритие (така е, багеристе, тук се търсят твои заслуги - не на мама и тати, които те бутат по частни училища, в които, признай си, учат мързелива утаечната маса с пари). И тъй като подмина някои въпроси на други хора - помни едно: когато си слаб на думи, за какво са ти юмруци? Утре няма да убедиш някое дете защо е лошо да пикае на пода, без да го набиеш.

Жалък си, знаеш...

1. Не си прав точно за ТОВА училище...
2. Кой е казал, че ми трябват деца (мразя децата и все още не смятам да имам) а юмруците ми трябват за да ги имам, когато ми потрябват...
3. Знам, че съм жалък, но поне няма да стана прост боклук като теб, а ще стана богат (а и генетично съм си хубав), така че само можете да ми завиждате...

Баси, ако имаше някакво по-нормално общуване тук, а не само някакво псуване и обиди, може би щях и по-добре да се обясня, но все пак трябва да се опитвам да съм на Вашето ниво, за да можете да ме разберете...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:24

Багеристе,имаш ебаси яките цици,честно! :blush: :shy:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:25

Rudecraft/Orange написа:
Багеристе,имаш ебаси яките цици,честно! :blush: :shy:

Знам, и мен си ме кефат :jrkoff:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:26

Bagerista_Boy написа:
3. Знам, че съм жалък, но поне няма да стана прост боклук като теб, а ще стана богат (а и генетично съм си хубав), така че само можете да ми завиждате...

Но за сметка на това си умствено умаломощен.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:27

martinkfreеman написа:
Bagerista_Boy написа:

пише се омаломощен :roll:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:29

Bagerista_Boy написа:
martinkfreеman написа:
Bagerista_Boy написа:

Изреченията започват с главна буква и завършват с точка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:30

Bagerista_Boy написа:
martinkfreеman написа:
Bagerista_Boy написа:

Яж ми ябълките. :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:33

Защо не си направите общ чат в Skype и там да общувате? (:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:34

Ocean Soul написа:
Защо не си направите общ чат в Skype и там да общувате? (:

Имаше, ама ние с Ноктурно като влезнахме и замина работата...

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com