Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 12:09
Леле, ся авторите ни стресираха с втори трейлър! Само т'ва им е в акъла, да ни карат да потриваме мазно ръце и да чакаме Играта на Хилядолетието!
Ам'че аре изкарвайте я де...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 12:14
†Soul Hunter† написа: Леле, ся авторите ни стресираха с втори трейлър! Само т'ва им е в акъла, да ни карат да потриваме мазно ръце и да чакаме Играта на Хилядолетието!
Всъщност трейлърите вече са 4
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 12:20
When there's something strange in you neighbourhood, who you gonna call?
Kire Gruchata!!!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 12:21
Abdominal Pain написа: Всъщност трейлърите вече са 4
Сорка, не ми се щракаше из страниците...
П.С.И аз бих направил нещо, стига да не бях дърт мързеливец за бъзикане с програмки.Иначе на авторите - браво, пичове.Българският гений е жив.Той пламти във вашите сърца и умове.Рядко бива измислено нещо толкова добро, което не е, цитирам "израз на пълен дебилизъм".Вече рядко поствам във форума, понеже темите почнаха да стават "леко" тъпи, но тази си заслужаваше напълно!
Продължавайте все така.Вие сте гордостта на нашето племе!
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 12:27
†Soul Hunter† написа: Abdominal Pain написа: Всъщност трейлърите вече са 4 ;) Сорка, не ми се щракаше из страниците... П.С.И аз бих направил нещо, стига да не бях дърт мързеливец за бъзикане с програмки.Иначе на авторите - браво, пичове.Българският гений е жив.Той пламти във вашите сърца и умове.Рядко бива измислено нещо толкова добро, което не е, цитирам "израз на пълен дебилизъм".Вече рядко поствам във форума, понеже темите почнаха да стават "леко" тъпи, но тази си заслужаваше напълно! Продължавайте все така.Вие сте гордостта на нашето племе! :bg:
Рядко постваш? Аз се чудя въобще как намираш тема, в която да напишеш каквото и да било, защото на мен ми е трудно...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 13:01
Аз написа: Интрото на "Byal Bob Design" е готово. Оставам на вас да измислите звуковото оформление, защото нямах време да слагам звукови ефекти. Всеки желаещ може да се пробва. И да покажете резултатите, ей. ЩРАК
Като ще правиш нещо, прави го докрай. Сложи и проклетите звукови ефекти, демек.
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 13:15
Аа не, тия заигравки с пръдльовците от EA да си ги немаме (;
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 13:32
OK, измисли нещо, ама да не е много трудоемко, че нямам много свободно време.
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 13:36
Е, и аз се опитах да направя трейлър, дано ви харесва Лошото е, че май съм с някакви объркани кодеци, и не мога да компресирам и качеството да остане добро, ще се сменят, преди 5-мб клипче го правех 5 мб без значителни загуби, ся тука е пълна скръб Ето ви трейлъра, 35мб е.
http://thetomahawk.data.bg/Videoz/Kire.avi
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 17:18
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Е, и аз се опитах да направя трейлър, дано ви харесва Лошото е, че май съм с някакви объркани кодеци, и не мога да компресирам и качеството да остане добро, ще се сменят, преди 5-мб клипче го правех 5 мб без значителни загуби, ся тука е пълна скръб Ето ви трейлъра, 35мб е. http://thetomahawk.data.bg/Videoz/Kire.avi отене ми време докато разбера как се тегли
Едит:треилара не тръгва (качи го другаде)
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 17:28
ivo333 написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Е, и аз се опитах да направя трейлър, дано ви харесва Лошото е, че май съм с някакви объркани кодеци, и не мога да компресирам и качеството да остане добро, ще се сменят, преди 5-мб клипче го правех 5 мб без значителни загуби, ся тука е пълна скръб Ето ви трейлъра, 35мб е. http://thetomahawk.data.bg/Videoz/Kire.avi отене ми време докато разбера как се тегли Едит:треилара не тръгва (качи го другаде)
цък
ама ако не тръгва по-добре си провери кодеците...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 19:22
Скоростта ми на теглене от BG Share е плачевна - ~1-2 кб/сек. С БТК нет съм. Как е при вас?
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 19:47
На кварталния ЛАН съм вързан и скоростта е бомба.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 20:19
Верно ли че на последната мисия Кире влиза в пърламента
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 20:35
Това е един от възможните завършеци.
Зависи колко средни пръста си показал на всякакви елементи и декори от гейм света, обвързани с българската политика.
Парламента, включително.
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 20:59
Ето още нещо от мен. Триизмерна репрезентация на кутията на играта, дисковете и Упътнико:
Гръчата 3Д
(BSplayer, препоръчително!)
Едит
Линк към датата: Гръчата 3Д @Дата.бг
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 21:01
Аре метни го у датата плс...
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 21:21
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 21:21
Lonely ArchAngel написа: Аре метни го у датата плс...
Ако става въпрос за мен, ето, заповядай:
Гръчата 3Д @Дата.бг
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:32
Бахти, тука страхотни неща правите (с някои изключения ). Очаквам с нетърпение да видя сайта, за който се говори.
Кайзер, това последното много сполучливо е станало, ултра-куул С какъв софтуер е правено?
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|