___________________________________ Global Strike Task Force
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Какво слушате в момента?
Публикувано на: 27 Апр 2008 12:27
REDALICE Remix - LUCKY STAR
Aimai san senchi sorya puni tte koto kai? Choh! Rappingu ga seifuku...daa furi tte kotanai pu. Ganbaccha?yacchaccha Son to kyaacchi & Release gyoh Ase (Fuu) ase (Fuu) no tanima ni Darlin' darlin' F R E E Z E!!
Nanka daruu nanka deruu Aishiteruu aree ikko ga chigatteru n ruu Nayaminbouu koutetsubouu Oishinboo iikagen ni shi nasai
Tondetta aitsu no hoteru karada tte Iwayuru futsuu no onya no ko Odoroita atashi dake? Tonkotsu harigane o-kawari da da da
Motte ike! Saigo ni waracchau no wa atashi no hazu Seeraa fuku da kara desu ketsuron Getsuyoubi na no ni! Kigen warui no dou suru yo? Natsufuku ga ii no desu Kawaii
Sekkin san pikuto suru made tte chuucho da yan?? Ganbatte harikitte My Darlin' darlin' P L E A S E!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Red Sparowes - Finally, as That Blazing Sun Shone Down Upon Us, Did We Know That True Enemy Was the Voice of Blind Idolatry; and Only Then Did We Begin to Think for Ourselves.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения