Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re: Кой с какво е обут?
Публикувано на: 29 Яну 2008 19:08

Fever @ Ст.Град
Ликьор мисля, че имаха ретро вечер(Алкохол също, ако не ме лъже памета).

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 19:32

Highroller написа:
Denyl-ки, имат много готина и мека кожа:

Галош-ки, имат много готина и мека гума!
Освен това системата за бързо обуване работи безотказно + че нямат връзки.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 19:37

зип0 тези галоши найстина са красиви и изискани а и съм сигурен че те са страхотни за забързаният начин на живот който всеки от нас води.Например:
Бързаш за рейса нямаш време за връзки Галоши със система за бързо обуване са твоят отговор.
Друг модел който аз много харесвам са тези добри са бейби
А ето и едни за газене в дълбокият сняг

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 19:38

DirecteX написа:
имам опит в моя клас как някви миризливи металчета ми се ебаваха с обувките по скьпи от маикаим и бащаим

Колко са скъпи твоите обувки, който майка ти и баща ти са ти купили достави ли ти душевно удоволствие? Почувства ли се по-човек от "миризливите металчета"? Отделно, че има кубинки, които струват повече от твоите майка и баща.

DirecteX написа:
Еми то обувките неса само зада ти са удобни ами и да изглеждаш добре с тях а не ултра грозните кецове които може и да са удобни ама мязат на 3 лаина едно вьрхо друго

Явно има някаква култура, забележи култура, която е причина тези "3 лаина едно вьрхо друго" (автентичен правопис) да се носят и най-вече да не предизвикват насмешка у тези, които не ги харесват, за разлика от шпицерите/галошите/ботичелитата, на които, както сочи простият ми житейски опит, се присмиват почти всички.

Виж, аз очевидно имам твърде различни виждания и действително бих искал да ми обясниш, като човек, който явно го разбира, какво точно изглежда добре в това например:

което, според естетическото ми чувство (а смятам, че имам чувство за естетика, след като работата ми до голяма степен е свързана с естетика, интериор и влияние върху присъстващите) прилича по-скоро на една обувка съшита от останали изрезки.

DirecteX написа:
и не мога да разбера защо ограничените хора викат на хубавите кожени обувки терлици

Аз им викам терлици. И смятам, че не съм ограничен. Смятам, че 90% ти, както и много други, пишещи тук са много по-ограничени и мога без проблеми да го докажа.

И накрая искам да те попитам, ти какво работиш? Колко доход си докарваш за около месец? Какво демонстрираш, носейки такива обувки? RoyalFlush също би могъл да отговори на този въпрос.

DirecteX написа:
при положение че са 10 пьти по скьпи и добре изглеждащи

Пак ще те попитам, парите доставят ли ти наслада? Фактът, че с обувки за 400лв газиш в калните улици прави ли те по-човек от другите? Защо си по-човек от мен?

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 19:43

DirecteX написа:
имам опит в моя клас как някви миризливи металчета ми се ебаваха с обувките по скьпи от маикаим и бащаим

Ма да не са те и поступали малко, а?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 29 Яну 2008 20:29

Ей с тия ДиСи-та си ходя :

а ей с тия карам:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:30

Аз съм с :arrow: ама трябва вече да ги сменявам :)

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:32

Mорт написа:
Явно има някаква култура, забележи култура, която е причина тези "3 лаина едно вьрхо друго" (автентичен правопис) да се носят и най-вече да не предизвикват насмешка у тези, които не ги харесват, за разлика от шпицерите/галошите/ботичелитата, на които, както сочи простият ми житейски опит, се присмиват почти всички.

Имаш право в почти целият си пост, но с това не мога да се съглася.
Точно ще ти дам пример от днес.Един от моят клас ходи с Delnyl като третите дадени от автора, но много по-хубави, честно казано.И един приятел - "пф виж го Симо какви педалски обувки има" - а всъщност не са педалски и не са лоши.Преди няколко дена си говориме с друг приятел и виждаме една много яка мацка, ама с едни кецове и той - "Е на тая ако обувките не бяха колкото главата и щеше да е хубаво"
Разни хора, разни идеали...Всеки се присмива на противоположния от неговия вкус.За мен всички кецове са на 95% еднакви и сякаш copy/paste...

А що се отнася до парите - когато са дадени на готово, нямат значение.Но когато някой сам си е изработил парите и си е купил обувки за 200, 300 или дори някои Boss за 500 лева - е тогава може да се чувстваш горд, защото си достатъчно компетентен да изкараш пари за да си позволиш нещо скъпо.Това е повод за гордост - собственият ти успех от материална гледна точка.Сега само може да се радваме, че родителите са постигнали достатъчно, че да ни купят обувки за 200-300лв...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:42

Зипо, тея са супер удобни за лятото. Аз така правя - зимата нося галоши с вълна, лятото - тези. Супер стилно и актуално.

@Squiz, в последния параграф си прав ;)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:46

Pervertor_ov_TK3C написа:

Ма да не са те и поступали малко, а?

АХХААХАХ :Д

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 21:26

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:11

ass написа:

най-педалските, грозни и селски "чехли"
червеите през лятото ги носиха и купуваха като посрани
който не е съгласен - да бара меча, не ми дреме че носенето на такава тъпанарщина му доставя "удоволствие"

и какво сте тръгнали да се обяснявате кой какви обувки носил и какъв човек бил - Я СЕ ГРЪМНЕТЕ БЕ, ВИЕ ЖИВОТА С ПАРИ, ОБУВКИ И ХОДЕНЕ ПО КАФЕТА ЛИ ГО ИЗМЕРВАТЕ ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:14

я ела да ми направиш една свирка да ти мине бе педал

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:15

уф, извинявай че те засегнах по обувките... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:21

знам че не са кой знае какво, но иначе ми вършат работа за общежитието, евтини и грозни...

Профил

Публикувано на: 29 Яну 2008 22:23

Highroller написа:
Gipo Нужно ли е въобще да водим този спор, като е ясно, че няма смисъл?
Щом, така че бъде, добре. С опасност да се повторя, пак казвам, че нямаш право дори да ми казваш думичка за мойте обувки щом ходиш с кецове. Тия смръдливи кецове дори не са обувки разберете го. Тая мода всички да ходят с кецове в България, никъде в Европа или по света я няма. Единствено най-гнусните и пропадналите негри 'рапърчета' в САЩ ходят с кецове, а вие се мислите за интересни като им подражавате.

Айде бе :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:26

Nocturno написа:
Я СЕ ГРЪМНЕТЕ БЕ, ВИЕ ЖИВОТА С ПАРИ, ОБУВКИ И ХОДЕНЕ ПО КАФЕТА ЛИ ГО ИЗМЕРВАТЕ ...

Ако още не си разбрал, 90% от нещата са с пари...А в другите 10, парите само помагат - без пари, колкото и да ти се иска не може да отидеш някъде с приятелката си - насред природата например ( за да не кажа заведение и да кажете материалистични кучки ) или пък да пиете с приятели по бира, или...нещо...Така че, да, животът се измерва с това колко пари за удоволствия може да отделиш...А по-нататъчен стадии - дали те стигат и за удоволствия на детето ти...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:38

А зависи ли от парите колко пъти на ден ще слушам една и съща песен на Tangorodrim или колко часа на ден ще слушам Jimi Hendrix ? Сигурно от тока. И от това, че баща ми навремето е дал пари за комп. Зависи ли от парите колко пъти на ден ще си помислиш за любимата, зависи ли от парите колко чекии ще си удариш, каква мисъл ще ти мине през главата докато си биеш чекията, зависи ли от парите коя книга ще избереш от библиотеката в хола, която вече 15 години гледаш, без дори да знаеш какви заглавия съдържа, зависи ли от парите колко пъти ще излезеш навън (по стълбите, без асансьори!) да гледаш цветята зад блока, зависи ли от парите колко циганина си пребил днес/вчера, зависи ли ? Виждаш ли, различната гледна точка всъщност наистина представя нещата по различен начин от твоя. И на мене ми трябват пари, иначе гладен и жаден ще умра в болки непоносими, трябват пари за тока, водата, кабелната, нета, за дърва и въглища, за некой чифт чорапи като си скъсаш тоя, дето вече трета година носиш, кърпен на шест места с различен цвят конци. Трябват и за други неща - за китара, за футболна топка, за бутонки, за ски екипировка, за скейт, за алпинистка екипировка. Така е направено бе, сега не щеш ли и една статуя на златен бог да издигнем, ние, подчинените на парите. А стига.

Съгласих се.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:44

И аз се съгласих с теб...
И все пак...Meia - All About The Money.mp3

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 23:13

E те това е . Цървулки.Можете и да си ги поръчате по интернет струват само 39.00 ? .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com