@Karaliiski
Евала че и ти си правиш сам секвото, и че не разчиташ на родителите си... тва наистина е похвално...
Само да доизясня :
-Не твърдя че марихуаната е полезна... то и кафето не е, и въздуха в София не е рийши ;>
-Не твърдя че хората тряя да почват да пушат... нека не пушат
-Не твърдя че в обеля 7 или там където се сетиш няма момченца (и то много) които само от чадела са се докарали до лошото наркоманско дередже... те даже са много... и да, те са зле и то яко
и да, те се "повечето"
Това което се опитвам от 5 страници да обясня е че точно с ТОВА ВЕЩЕСТВО (не ти говора за метадони хероини),
последиците от него, и дълготрайните ефекти който то ще остави си зависят индивидуално от човека...
Използвах себе си като пример и изредих някой от нещата с които се гордея не за друго, а защото точно аз съм си ги направил сам (не с помощта на марихуаната - това би било много тъпо изказване). Според мен това е много по-показателно отколкото да изкопая някоя статия с съмнителен произход, или някой сайт правен от раперчета дето пишат колко "отключвала мозъка" марихуаната... няма нищо такова...
Използвам факта че аз и доста мой приятели които пушат сме си оправили живота като пичове и коза не ни е попречил и определено не ни е "затъпил"... Това според мен е най добрия контекст в който мога да ви го представя това защото аз съм Човек... аз съм индивид от София, можеш да дойдеш да ме видиш, да ме пипнеш и да се увериш че това което казвам за мен е така...
Дали това е така за Мишо "Дръпката" от Люлин 6, не вярвам... и за повечето не е така... но ето го и факта... Резултатите варират =>
Не можеш да заклеймиш това вещество като "Лошо"... Смисъл можеш... съгласен съм че при повечето хора резултатите не биха били положителни, дори като цяло ако изведнъж сичката трева изчезне от лицето на земята сигурно света би се променил към по-хубаво, ДА, ОК , Съгласен съм... НО ако просто хората можеха да се осъзнаят кога нещо им влияе зле... нито щяхме да имаме наркомани, нито алкохолици, нито побъркани сексомани изнасилвачи, нито зарибени комарджии...
Не можеш да заклеймиш всеки човек който пие алкохол като пропаднал алкохолик,
Така и не можеш да заклеймиш че ще надбягаш всеки пушач на цигари,
и т.н и т.н.
По същата логика просто искам да ти кажа че не можеш да заклеймиш всеки пушещ чадел като пропаднал наркоман... можеш след като си наясно с положението му
Да обясня ли в още един параграф същото нещо или вече попи ?
@Шикамару
Ми... нямаше как да не напиша квото написах, знаеш
@АйсКуийн
Ш'пиеме кафета бири секво, само да се осъзная малко да фана неква почивка
@Дуде
@Алл
Вие и до ден днешен квато и тема да отвориме се ядете като копелета
Много сте се озлобили пред тия монитри... се едно има значение че някъв си от форума ти говори глупости...
Аз седа и си губа времето не за да споря с няколко индивида дето пишат, а проато за да не остане тая тема пълна с ужасните ви Стереотипиращи разсъждения... и за да може някой като я прочете да не си извади извода :
"Ако пуша ще стана тъп буклук"
а МЪНИЧКО поразличния извод :
"Ако пуша, най вероятно ще стана тъп боклук, защото това не е за всеки..."
Не е като да ви казвам "НЕ НЕ СТЕ ПРАВИ, слушайте ме мене да ви обяснявам тука сега моите ТЕОРИИ... "
Опитвам се да ви говоря изцяло в факти за да не кажетееее.... Тоя ТУО бате тука, почнА да разтягя локумите