Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:43
Elve написа: Money, като си фен на замундата го изтегли от там бе: http://zamunda.net/browse.php?incldead= ... den&page=1
Видях ги ама с по един сийдър ще има да го тегля.+ това там май са само 4 епизода.Така или иначе,ще трябва да търся останалите.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:44
Всичките епизоди ги има, някои без сийд де, просто съм дал линка към втората страница от търсенето
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 19:51
Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 19:54
Naruto & Naruto shippuuden
THE BEST!!!!!
о аз чета и мангата също така
П.П сменям си профила на наруто профил
също и името ми
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 20:00
Я и аз да се разпиша
Изгледах 4 епизода на Baccano! и ме грабна що-годе ама за съжаление из бг пространството намерих сами първите 4, са ще почвам да търся аутсайд
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 20:10
Disturbеd написа: Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително.
http://eclipse.no-sekai.de/projects/claymore
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 20:27
Sentry написа: Disturbеd написа: Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително. http://eclipse.no-sekai.de/projects/claymore
И аз мерси, че нещо го закъсах на 2-ри епизод :Ь
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:33
Disturbеd написа: Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително.
VLC Media Player is the key to *.mkv .
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:39
http://www.matroska.org/downloads/windows.html
Теглят се cccp и media player classic, инсталираш ги в тоя ред и тръгва...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:40
Sentry написа: http://www.matroska.org/downloads/windows.html Теглят се cccp и media player classic, инсталираш ги в тоя ред и тръгва...
И това. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 23:26
Смразяваща Луна написа: Disturbеd написа: Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително. VLC Media Player is the key to *.mkv .
Всъщност и обикновен Медия Плейър Класик върши работа
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 23:46
TupacShakur написа: Naruto & Naruto shippuuden THE BEST!!!!! о аз чета и мангата също така П.П сменям си профила на наруто профил също и името ми
От кога ШаКУР може да чете,че и на това отгоре и манга?
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 08:55
Sidhe написа:
Цитат: А бе някой освен мен гледа ли Darker Than Black?
Да, готино анименце и добре направено...за съжаление напоследък нещо му бавят преводите...
Като гледам как сумати народ гледа само Наруто и нищо друго, ми става едно тъпо...напомнят ми на Каунтър Страйк фенове...
Абе, хора, не ви ли писват тези 300+ сериали? Не ви ли дразнят безумно разтеглените събития и битки с безброй повтарящи се елементи и досадни поредици от флешбеци?
Да сте чували за кратките, но добре изпипани сериали - Black Lagoon, Cowboy Bebop, FLCL, Full Metal Panic 1-3, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 1-2, Gun X Sword , Macross Zero, Planetes, Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo, Scryed, Soultaker, Vandread и Zone Of The Enders: Dolores I (това е само една много малка част от наистина добрите анимета, които си заслужават да се гледат)?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 09:14
AlShu написа: Sidhe написа: Цитат: А бе някой освен мен гледа ли Darker Than Black? Да, готино анименце и добре направено...за съжаление напоследък нещо му бавят преводите... Като гледам как сумати народ гледа само Наруто и нищо друго, ми става едно тъпо...напомнят ми на Каунтър Страйк фенове... Абе, хора, не ви ли писват тези 300+ сериали? Не ви ли дразнят безумно разтеглените събития и битки с безброй повтарящи се елементи и досадни поредици от флешбеци? Да сте чували за кратките, но добре изпипани сериали - Black Lagoon, Cowboy Bebop, FLCL, Full Metal Panic 1-3, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 1-2, Gun X Sword , Macross Zero, Planetes, Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo, Scryed, Soultaker, Vandread и Zone Of The Enders: Dolores I (това е само една много малка част от наистина добрите анимета, които си заслужават да се гледат)?
Напълно подкрепям мнението. От това Наруто се затъпява.
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 09:22
Имаше едно много яко.Beyblade се казва.Там беше една битка с пумпали но бяха някви като бойни.Много ме кефи
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 10:16
Vodoo Boy написа: Имаше едно много яко.Beyblade се казва.Там беше една битка с пумпали но бяха някви като бойни.Много ме кефи
Бе гледал съм няколко епизода ама нещо не ме грабна.Иначе аз .mkv си го пускам и с бс плаъер само кодеци ми треаха.Клеймор съм стигнал до 16еп щото снощи нета ми спря.
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 10:37
bobakin написа: Vodoo Boy написа: Имаше едно много яко.Beyblade се казва.Там беше една битка с пумпали но бяха някви като бойни.Много ме кефи Бе гледал съм няколко епизода ама нещо не ме грабна.Иначе аз .mkv си го пускам и с бс плаъер само кодеци ми треаха.Клеймор съм стигнал до 16еп щото снощи нета ми спря.
Бутка с пумпали?wtf?
П.П.Покемон рлззззз!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 10:50
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 11:34
А, леле, както каза Алшу... Който не е гледал Black Lagoon - да го сваля и да не се чуди. Стана ми любимото веднага след като го изгледах, просто е kick-ass!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 11:39
Disturbеd написа: А, леле, както каза Алшу... Който не е гледал Black Lagoon - да го сваля и да не се чуди. Стана ми любимото веднага след като го изгледах, просто е kick-ass!
Нали?
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|