Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 19:14

The Chameleon написа:
Till Lindemann написа:
ПС.омега, абе ти не беше ли женско бе

:lol: :lol: :lol: :oops:
:omfgomfg: :drunk:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 19:31

ReCoNNeCt написа:
bOtLik3 написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
Сравнете педалите от снимката

с тия педали от тука: http://anothergaymovie.com/

Е не са ли еднакви? :lol:

На мен най-много ми допадат двамата отляво(каква ирония нали :) ). Онзи с разкопчаната ризка под която няма нищо и гъзето с женските очила(ReCoNNeCt).

А, и още нещо - ReCoNNeCt, изправи си врата бе момче. Сгънал си се все едно някой работи над ануса ти.

нещо против мен ли имаш?

На бас, че те ебават за "нежния" глас, който имаш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 19:40

Гледайки снимката, не бих казала.
Няма нужда от 'затапващи и нахакани' отговори, това, че не умееш да даваш такива, те правят смешен, но не забавен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 19:45

Не бе човек, лигавя се. Бъди си щастлив такъв какъвто си.
И поздрави оная дето те беше прегърнала...

Профил

Аватар
Заглавие:

Всъщност не ме интересува дотолкова дали си тъп, дебел и грозен капут, че да прочета цялата глупава тема. Жив и здрав. :D

Профил

Заглавие:

Е това е темата! :D
Ядеш пуканки и гледаш как хората се правят на маймуни.
Рекънект, съветвам те след като бъдеш баннат, да емигрираш към други форуми, където хората да са с твоите житейски разбирания
за хомосексуализма и на твоето ниво - чудесно място за теб ще е тиинпроблем.нет.
Също така ще е добре да отидеш някъде на чист въздух, за да ти се отпуснат нервите, защото майка ти едвали ще
може да си позволи след всеки твой пост да ти купува нова клавиатура.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 19:49

ReCoNNeCt написа:
:i_eek: :shocked:
абе ти ташак ли си правиш?

Да,правя си.Аре ела да ме биеш,а!?!За разлика от теб аз си правя ташак с теб,а не ташакът е в моята уста.А за онзи зайт-това е един филм,който показва живота на такива като тебе.
ХАХАХХА,пък и аз съм бил дебел-виж само как ти се показва шкембето през прилепналата гейска блузка.А бе я се осъзнай.А и кой ходи облечен като тебе-гейска блузка,некфи оръфани дънки и отдолу джапанки "ОСКАР" за 1,50лв. :lol: Само се виж каква гейска поза си направил ОМГ :shock:
Вижда се колко си тъп.От няколко дни форумът е пълен с изродски теми,които са само от теб.Погледни се бе-ти си безформен!Погледни си тялото-нямаш нито рамене,нито гърди,а за ръцете да не говориме... :lol: И си мислиш,че можеш да ми направиш нещо.Ако те хвана набързо ще ти стопя сланинките от бой.
Умирай,бе,деба и профанчето комплексирано.Не си избивай комплексите тука-няма лощо да си педал.Щом не те харесват момичетата и педал ще бъдеш.Даже се обзалагам,че ти си "пасивният" като се ебете.

Умирай!И без това мразя гейовете!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:02

Сега нямам налична приятелю,но утре ще ти покажа,ако трябва.Ти и да признаваш и да не признаваш,пак си оставаш гей.Още венъж показваш колко си прост,като си мислиш,че който няма снимка с момиче е гей.В твоя случай ти си дал два лева на някоя циганка и тя се е снимала с теб.Сега ми се хвалиш.
Аре умри най-накрая!Ако неможеш по-добре АДМИНА да си свърши работата.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:03

Рецоннект, ти нещо с тия запетайки .. ?
Не обръщай внимание на тези комплексирани педали /или каквото иззззкаш/, а седни и се научи да пишеш :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:05

ОЛЕ МАЙКООООООООООООООООООООООО
Ш, Реконект, ти си баси дебила, казвам ти го съвсем сериозно.Линдеман... тебе няма да те коментирам, доказал си какъв прошляк си.И изобщо не знам как му се връзвате.ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ предполагам ще последва "ае дай снимка да те видим тебе бе урод" Еми... има ли смисъл?Така или иначе съм по-готин ;) Смучете!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:24

Хахаххаха , мас злета .
Не говоря за вида ви :)
Говоря за 2ма-3ма от СПОРЕЩИТЕ .. И КАКТОООООООО НОКТИ ВЕЧЕ СПОДЕЛИ ..
ТОТАЛНИ!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:28

ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
ReCoNNeCt написа:

Да,правя си.Аре ела да ме биеш,а!?!За разлика от теб аз си правя ташак с теб,а не ташакът е в моята уста.А за онзи зайт-това е един филм,който показва живота на такива като тебе.
ХАХАХХА,пък и аз съм бил дебел-виж само как ти се показва шкембето през прилепналата гейска блузка.А бе я се осъзнай.А и кой ходи облечен като тебе-гейска блузка,некфи оръфани дънки и отдолу джапанки "ОСКАР" за 1,50лв. :lol: Само се виж каква гейска поза си направил ОМГ :shock:
Вижда се колко си тъп.От няколко дни форумът е пълен с изродски теми,които са само от теб.Погледни се бе-ти си безформен!Погледни си тялото-нямаш нито рамене,нито гърди,а за ръцете да не говориме... :lol: И си мислиш,че можеш да ми направиш нещо.Ако те хвана набързо ще ти стопя сланинките от бой.
Умирай,бе,деба и профанчето комплексирано.Не си избивай комплексите тука-няма лощо да си педал.Щом не те харесват момичетата и педал ще бъдеш.Даже се обзалагам,че ти си "пасивният" като се ебете.

аз му показвам снимка с момиче , той педал , педал , че педал , хахха само ми покажи , една твоя снимка с момиче и ще се призная за педал , хахахаха
само ми кажи още колко снимки с момичета изкаш да ти покажа и ще ти покажа !!
п.п
еи ся ще ти покажа една снимка , дето съм с униформата в даскало и съм си съвсем нормален , безс прилепнали блузки , да ме видиш , жалко че нямам снимка на която да съм сам , затва пък там пак има момиче , ама да знаете колко много време ми трябваше да я обработя с фотошопппп ...

Мацката...това е нещо,което предполагам не е чуждо на никой тук.Всеки има снимки с момичета и прочее.Айде сега стига си се кефел.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:37

Къртите теракот и фаянс.
Препоръка за повечето, добре е да си изградите някакъв вкус за обличане.
Тука сте от черно бели фанелки с трупове и гримове по лицата до нежни ризки и яки фЯшън тийн банди.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:40

ReCoNNeCt написа:
Алминатора написа:
ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
ReCoNNeCt написа:

аз му показвам снимка с момиче , той педал , педал , че педал , хахха само ми покажи , една твоя снимка с момиче и ще се призная за педал , хахахаха
само ми кажи още колко снимки с момичета изкаш да ти покажа и ще ти покажа !!
п.п
еи ся ще ти покажа една снимка , дето съм с униформата в даскало и съм си съвсем нормален , безс прилепнали блузки , да ме видиш , жалко че нямам снимка на която да съм сам , затва пък там пак има момиче , ама да знаете колко много време ми трябваше да я обработя с фотошопппп ...

Мацката...това е нещо,което предполагам не е чуждо на никой тук.Всеки има снимки с момичета и прочее.Айде сега стига си се кефел.

не се кефя , и нямаше да качвам тука снимките , ако не беше торбата с лайна !!!! въобще не ми пука , кво си мислят някой хейтъри тука , но тая торба с лайна много ма издразни
п.п
шом всички имат , аре да ги покажат ....

Защото явно не искат да заприличат на теб :P

"Торбата с лайна",пич тия очилца те правят да изглеждаш умен,но явно не си.Аз пишех по грамотно от тебе когато бях на 12.Пък и тва "Торба с лайна" въобще не е оригинално,ама въобще.Всъщност оригинално е-колкото турски анцуг.

Пък и не виждам кво лошо му има на Декстър-вярно не съм гей и не съм компетентен,но ти след като го наричаш "торба с лайна" явно си компетентен :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:45

I come with peace :)
Нека този пост бъде последния в тази тема.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:47

Романс написа:
I come with peace :)
Нека този пост бъде последния в тази тема.

Не.Нека този пост да бъде последия в темата.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:49

hk_vlady написа:
Къртите теракот и фаянс.
Препоръка за повечето, добре е да си изградите някакъв вкус за обличане.
Тука сте от черно бели фанелки с трупове и гримове по лицата до нежни ризки и яки фЯшън тийн банди.

Не е ли си да одиш с калния анцунг, вероятно кърпен на ташаците , от тренировката на PCM ...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:49

ReCoNNeCt написа:
Оф добре пизнавам си , виновен бях , изкам да се извиня , на всички , които съм обидил , плс , знам че сте пичове , и не изкам да се карам с вас :cry: , аре хора плс вече няма да правя тъпи теми и няма да пиша често въ форумната игра , и без тва ми омръзна , пак казвам извинявма ви се :cry: , а и да знаете не съм педал и моля ви престанете да ми казвате така , като даже НЕ ме познавате

Ми и ти нас не ни познаваш,но по твойта логика,ако се върнем една страница назад в тази тема,ще излезе че ни познаваш всички до един и то напълно.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:52

ReCoNNeCt написа:
вие 1-ви започнахте...
.. ето ти куклите, върни си ми парцалките.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:55

ReCoNNeCt написа:
Алминатора написа:
ReCoNNeCt написа:
Оф добре пизнавам си , виновен бях , изкам да се извиня , на всички , които съм обидил , плс , знам че сте пичове , и не изкам да се карам с вас :cry: , аре хора плс вече няма да правя тъпи теми и няма да пиша често въ форумната игра , и без тва ми омръзна , пак казвам извинявма ви се :cry: , а и да знаете не съм педал и моля ви престанете да ми казвате така , като даже НЕ ме познавате

Ми и ти нас не ни познаваш,но по твойта логика,ако се върнем една страница назад в тази тема,ще излезе че ни познаваш всички до един и то напълно.

казах , че се извинявам , а и вие 1-ви започнахте...

Никакво дойстонство,чест,чувство за отговорност.Хъх.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com