Автор |
Съобщение |
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 16 Ное 2010 11:53
Мани го виж ,че троли!!
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 04 Дек 2010 12:01
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 11 Дек 2010 23:17
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Яну 2011 12:58
Понеже в темата в творческия влизат между 1 и 2 човека, и тук ще постна с какво се занимавах последните 2 дни, нищо че не е фотография Тук използвах малко уроци, за да си припомня някои неща, че с ps не се бях занимавал от доста време Принципно, тази моя снимка ме кефеше, но реших да я ъпгрейдна малко, че много празна стоеше... Тук само окото съм ползвал от гугъл, всичко друго е ps work
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Яну 2011 13:44
Намерих си макро пръстените, най-сетне и точно тогава ми се счупи превключвателя за ръчен фокус Та едно макро с безобразен спот фокус...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Яну 2011 13:02
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 14 Яну 2011 20:33
Лелееее, тоя плитък фокус ще ме побърка, ще си изям обектива! А Бушона ще ми вземат 60лв... Макропръстените, обаче са нечовешка магия. Бам +7 диоптъра и фокусира даже с 10х оптичен... Утре-другиден ще се позабавлявам с по-адекватна тематика за заснемане. За сега - на ви тревомании:
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Яну 2011 13:46
Frostbite:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 16 Яну 2011 17:03
Морт тия макропръстени как мажат, ебали са си века... пробвай с по-голяма бленда. Хайде още един скан от мене.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 16 Яну 2011 17:11
Пръстените просто качват диоптри и дават късогледство Мажат, щото автофокусът е бахти ташака за нещо повече от снимка на момента...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Яну 2011 01:24
Малко да вдигна темата
|
|
|
|
|
extreem_90
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Яну 2011 23:14
___________________________________ Не е важно колко силно удряш, а колко удара можеш да понесеш !
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 26 Яну 2011 12:31
И аз ще плесна тука две снимки... Правил съм ги с телефона си и не са обработвани изобщо. Просто гледката беше непоносимо красива и реших да я запечатам не само в главата си. Надявам се да ви харесат. Не претендирам нищо, просто мисля, че са много красиви Тва е сутрин рано в Борисова. Честно, ако имах хубав апарат щях да съм там всяка сутрин, просто е неописуемо.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 26 Яну 2011 20:50
Дисте кадрите са супер като светлина и композиция : ) Айде аз след яко премеждия, 2 прецакани ленти във фотото (та ми изпилиха нервите за курсовата работа) пускам няколко скана : Скан от ilford 3200 asa Скан от fomopan 100 asa Скан от fomopan 100 asa Скан от ilford 3200 asa
|
|
|
|
|
copy_fake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 28 Яну 2011 11:01
Дъх на дракони, не съм поуствал тук от доста време.. And so..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 30 Яну 2011 01:51
Ето нещо от днес
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Фев 2011 15:02
Е, хулите го вие автофокуса, ама аз без него не мога... Та събрах малко снимки и аз да ви покажа. Ропотамо, на север от Приморско: Голям корморан (Phalacrocorax carbo) Аркутино, пак там: Жаба, не й знам вида. Алепу, на юг от Дюни: Ням лебед (Cygnus olor) Яз. Керкини, Гърция: Къдроглав пеликан (Pelicanus crispus) Сива чапла (Ardea cinerea) Голяма бяла чапла (Egretta alba) Розово фламинго (Phoenicopterus ruber) Борисова градина, София: Зелен кълвач (Picus viridis) Голям синигер (Parus major) Син синигер (Parus caeruleus) Малък пъстър кълвач (Dendrocopos minor)
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Мар 2011 14:13
От тая сутрин вече и аз си имам апаратче
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Мар 2011 23:46
Честит да ти е дюд и добро стъкло си заредил.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Мар 2011 02:46
Да, реших тоя път да не се хвърлям на евтиното и след дълго четене реших тоя обектив да го взема. Утре трябва да ми пристигне един Opteka 6.5mm fisheye, който не мога да го дочакам дееба.
Ти си много луд с тия ленти, обаче! Имам няколко приятелки доста запалени по ленти също
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|