Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юли 2015 21:01
нелегален написа: а аз така и не разбрах защо махнаха Дерменджиев. Някой може ли да обясни?
за мен той беше най-добрият им треньор. Накратко и официално - не го махнаха, той подаде оставката. Каза, че иска да си почине, на години е, гледа си здравето и тн. Не знам доколко е вярно това, но след като отказа оферти от Ботев, Локомотив и няколко балкански отбора, значи не е закъсал за пари и не бърза да бачка отново. Не се впрягайте за резултата - Лудогорец ще бие в реванша, може би с много голове, играят добре под напрежение. Но споделям мнението, че новия им треньор е под всякаква критика и смените, които направи доказват това.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юли 2015 21:08
Абе има ли някакъв що-годе успешен чуждестраннен треньор в България? Шото освен Люпко Петрович аз не се сещам? Може би Енрико Катуци (лека му пръст) преди вече 15 години.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юли 2015 21:21
Omega-x написа: Абе има ли някакъв що-годе успешен чуждестраннен треньор в България? Шото освен Люпко Петрович аз не се сещам? Може би Енрико Катуци (лека му пръст) преди вече 15 години. Миодраг Йешич. Беше си успешен в повече от един български клуб. Може би Радко Достанич до известна степен. Ама ако се има предвид треньор печелил купи/титли в България, думата успешен придобива съвсем друго значение, защото повечето чужденци треньори на малки отбори са успешни, дори и само да помогнат на клуба да остане в елита. Големи треньори с успехи в Европа почти никога не са идвали в България.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юли 2015 22:02
The Wolf написа: Omega-x написа: Абе има ли някакъв що-годе успешен чуждестраннен треньор в България? Шото освен Люпко Петрович аз не се сещам? Може би Енрико Катуци (лека му пръст) преди вече 15 години. Миодраг Йешич. Беше си успешен в повече от един български клуб. Може би Радко Достанич до известна степен. Ама ако се има предвид треньор печелил купи/титли в България, думата успешен придобива съвсем друго значение, защото повечето чужденци треньори на малки отбори са успешни, дори и само да помогнат на клуба да остане в елита. Големи треньори с успехи в Европа почти никога не са идвали в България. Пак, само сърби. Това което намекнах е, че в България не-балканци просто не виреят и дори да докарш Мориньо, отборът който и да е той пак ще бъде дроп. Лудогорец им отне малко повече време да пропаднат, но очаквам още по-тежък сезон за тях. Просто в БГ има някакво особено правило, че независимо дали ще дойде играч/треньор от не-балканска държава, ако се задържи повече от 18 месеца става пълен парцал и губи всякакви качества, които е имал. Защо не е нужно да обяснявам, нали?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юли 2015 23:55
днеска ( вече вчера) чичо митко имаше рд (парти)
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Юли 2015 10:44
Аз само да се включа с още няколко интересни трансфера.
Ел Шарауи отиде в Монако (втф МИлан?!?!?!?!) Юнайтед взеха и Шнайдерлин Сити финализираха Стърлинг. Байерн взеха Артуро Видал и то за скромните 20 милиона :О
Слуховете са, че Ливърпуул ще вложат парите от Стърлинг в.... Бентеке. за 32 милиона паунда. ХА-ХА-ХА
edit: жребиите за ШЛ. Начи ако по някаква случайност бием тежките молдовци, ще играем срещу някакви албанци. По принцип - жребий-мечта, но вече сме свикнали да падаме и на лесните жребии, така че... все тая. Ама дано наще да бият. Я някой да ми разясни, Лудогорец ако са шампиони и да речем че бият сега молдовците и после албанците, директно се класират нали? Или имаше още един квалификационен кръг?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Юли 2015 22:35
1. Ел Шарауи в Монако - Милан си забиват страшен автогол. За мен това беше най-живият играч на терена, когато го пускаха. Монако е средняк и това ще убие кариерата на момчето. А какво начало, беше стигнал до нац. отбор. Срамота. 2. Мисля, че Шнайдерлин щеше много да пасне на някога кажи-речи изцяло френския Арсенал. Дори немският му произход нямаше да има значение, щото и Арсен е от смесен регион и щяха да се разбират парфе. Перспективен играч, Юнайтед трябва да се гордеят. 3. Пожелавам му да не влиза в големия футбол никога повече. Много ме дразни. 4. Отново ГОЛЯМ пропуск за Арсенал. Уж Санчес убеждавал мосюто да придърпа Видал, много време топчиите бяха фаворит за подписа му, но явно Байерн са предложили МНОГО по-апетитна оферта. Знаем, че могат. Последно за Арсенал - пратиха Саного под наем в Аякс. Да си говорим истината, момчето не блесна с червено-белия екип и това е заслужено. Трансферът на Швайнщайгер уби и последната ми надежда, че в днешния футбол може да има лоялност до край.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Юли 2015 11:58
denik написа: edit: жребиите за ШЛ. Начи ако по някаква случайност бием тежките молдовци, ще играем срещу някакви албанци. По принцип - жребий-мечта, но вече сме свикнали да падаме и на лесните жребии, така че... все тая. Ама дано наще да бият. Я някой да ми разясни, Лудогорец ако са шампиони и да речем че бият сега молдовците и после албанците, директно се класират нали? Или имаше още един квалификационен кръг? Да, директно се класират в групи... ама в групите на Лига Европа За ШЛ ще трябва да бият и в плейофа, а там са непоставени. И няма никаква случайност - Лудогорец си бие с разлика, само въпроса е дали ще ги води същия треньор. Готов съм да се обзаложа за резултата - 0:3 за Лудогорец. Искам да отбележа също, че Черно море вероятно ще продължи, въпреки резултата от първия мач. Който ги е гледал знае, че Динамо Минск е доста слаб отбор. Кольо ракията ще извърти някой номер и беларусите заминават. В следващия кръг с Цюрих не знам какво е положението, но имат шанс отново нашите. Берое игра доста зле и най-вече страхливо. Имат страхотен отбор, но слаба психика и страхлив треньор, не виждам как биха добутали и до равенство в Дания. Жалко е, защото в следващия кръг ги чака лесно преодолим отбор като Ягелония или Омония.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Юли 2015 14:06
то единия от баш добрите беройци отишъл в Левски ма кой беше казаха го в мача с Ботев вчера
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Юли 2015 14:10
Георги Костадинов ? а иначе, Фабиан Делф във Ман Сити толкова ли нямат деца от школата с които да си запълнят home grown квотата
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Юли 2015 14:29
сигурно е той, да аз не съм гледал скоро родната А група, та не ги знам
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Юли 2015 17:36
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 21 Юли 2015 11:43
лодокореца ако отпадне неска не знам
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 21 Юли 2015 17:38
Дават ли го някъде?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 21 Юли 2015 20:09
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 21 Юли 2015 20:10
Португалецът е най-лошият треньор-чужденец в България след Матеус. Към този поне можем да имаме някакви минимални очаквания, тъй като е новичък. Матеус винаги се е правил на разбирач и като му дадохме да покаже какво може на скамейката, той ни помогна националите да пробият дъното. Но за него беше ясно от самото начало, че е устатко, който си прави експеримент. Така че горе главата, Рибейро има план, трябва да му се даде време. Пречи ми само, че мисли да прави отбора европейски първенец, ама без българи. Все едно нашите са мърша или нещо такова. Да пробва да докара малко българи и нашите ще станат българо-румънска мешавица. Би било интересно - не като сега, дето някой анонимник се издига у нас и го губим после (КАЙСАРА). Голяма грешка.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 21 Юли 2015 23:25
kiro gela da si surba poparata sq deto e prodal igrachite deeba toq lodokorec
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Юли 2015 00:26
Не мога да разбера защо продадоха толкова много футболисти и то общо взето ключови ...
Аре да кажем заради парите, но нали имаха цели да стават голям отбор, това няма как да стане за без пари. Освен това нали уж имат пари. И на тяхно място докараха някакви прости манговци. Поне да бяха взели българи.
А за Георги Дерменджиев ? ! ? Някой ако може да го обясни , какво стана. Махат супер успешен треньор в общи линии - направи ги шампиони на БГ и най-доброто представяне в ШЛ като цяло за БГ отбор изобщо ... Да не говорим че като за треньор и бивш футболист изглеждаше доста интелигентно и говореше добре. На негово място слагат някакъв безизвестник от Португалия , дето е водил до сега само втородивизионни отбори. Да не говорим че прилича на малоумник, не разбира езика, а съвсем отделно е че в БГ не може да прокопса чужденец треньор , само заради манталитета. Въпреки че този изглеждаше доволно прост за да се интегрира лесно в българската душевност.
Много се насраха, много съм разочарован ... сега в Четвъртък предполагам че ще се усерат и останалите отбори ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Юли 2015 00:39
Е за Берое и морето малко трудно става вече... иначе е нормално това, дето стана с лудогорец - всяко чудо за три дни
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Юли 2015 00:44
Абе не е така ...
Имах си отбор, имаха си треньор ... поне преди да направят тези глупави за мене промени. А молдовците са смешен противник ...
Просто се насраха необяснимо защо, но качествено ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|