Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: 11:00 пред Народното Събрание! 14.01 Национален протест
Публикувано на: 14 Яну 2009 15:46

Van Zan написа:
Никви дрогирани цървули нямаше, смачкаха от бой всички всички протестиращи до които се добраха шибаните милиционери чиста милиционерщина а после от съседните улици докараха и жандарми всичко е нагласено никой не може да дигне жандармите толкова бързо бяха си там за да смачкат гражданското неподчинение защото щяхме да ги избесим тея плъхове в парламента.

Хъммм, по едно време попаднах на парламентарен контрол по радиото и така по късмет в този момент се говореше, че нямало никой в зала :D :roll: , та сигурно сте щели да изнесете някоя и друга чистачка :D И някъкси ми изглежда супер глупаво, хубаво недоволство към правителството, но отивах на работа и една групичка така приятно викаща се накачва в рейса, но не разбрах какво им беше виновен рейса, че да удрят по него като ненормални :roll: Може би е правителствено возило :D И мен ако замерят с някъкви арсенали от предмити, някъкси няма мирно да си седя, също така ми е много интересно един 17 и в прочие гражданин на Република България какво му е мястото там? :roll: (примерно) Според мен полицаите няма да седнат да избират с конкурс кой да млатят и кой да не млатят, като си отишъл там трябва да си отишъл с нагласата, че може да се случи всичко и следователно си поел риска и всички видове последствия или не съм прав?(освен, ако не е мирен протест)А и полицията някъкси да ви млати така без причина, защото им е кеф и по филмите не става :D Ти може нищо да не си направил, ама на 100 човек от теб може някой да е центрирал главата на някой чичка и гледай какво става, няма подбор :rockon: Политиците били виновни, полицията била виновна, еди кой си бил виновен, хъмммм не че нещо и за малко ще се отклоня от темата, но като убиха момчето в СГ, нито полицята е била виновна, нито политиците ни, а тези които са извършили тази небивалица и за да се получи това никой не ни е виновен, а самите ние като индивидулни личности, това как сме възпитани, как възпитаваме, каква култура имаме и това до като е в толкова трагично състояние не политиците ни ще са гаврят с нас, а всяко едно мислещо същество!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Яну 2009 15:54

Да ви го набия и на протеста. Честно. Абсолютно жалка картинка.

Имах желание да присъствам. Въпреки неточно изявената цел на протеста, има защо да се протестира. Бях възпрепятстван от това, че трябваше в 9:30 да съм в автосервиза. Но имах огромно желание да дойда следващите дни, за които се говори. Общата картина на желанията беше силно мъглива. Хареса ми обаче, че имаше хора с ясно изявени желания, които биха могли да представят вътре в парламента. Общата практика на всеки протест да се приемат по 2-3ма човека, които да обсъдят желанията, обаче, не беше изпълнена. Тогава ми изчезна и желанието да идвам. Въпреки 4 часовия си престой в сервиза, там имаше телевизор, та следях всичко по единствената телевизия, която предаваше постоянно - Канал 3. След 11 часа, обаче, настана селянията. Купчина тъпанарчета с маски/качулки+футболистки шалчета започнаха да се трепят с полицията. Тук искам да отбележа, Van Zan... Тъп си. Изключително. Естествено е, че полицията е мобилизирана В СЛУЧАЙ, че протеста премине в бунт. Винаги е било така. Не смятай неадекватността си за аргумент в твоя защита.
Та...
След първоначалното ми въодушевление, че дори и да не се промени нещо днес от протеста, е явно, че има хора, които имат акъл в главата, с времето мнението ми се влошаваше. И наистина, на протеста имаше такива. За мое огромно съжаление, обаче, ги имаше и редовните педерастчета. Супер лошо впечатление ми направи и това, че имаше протестиращи, които се биеха помежду си. Та след като се кретенията със снежните топки прерасна във дърпане на огражденията и хвърлянето им по полицаите, се поразочаровах. Тази кретения провали целия протест, както и впечатлението от него. Гарантирам ви, че гражданската представа за този протест, след тези кадри, далеч няма да е положителна. Малоумни келешчета, които смятат, че полицията им е виновна. Не всички ченгета са копелета, обаче. И тези хора там, застанали пред утайката на българската общност, са просто подчинени, на които им е наредено да стоят там и да поемат удари, само за да им платят 500-те лева месечно. Гениално. По-продуктивно действие едва ли би могло да има. Нима не осъзнавате колко е жалко това? Правителството му дреме на гениталиите, а протестиращите получават медийно изявление като еманципирани недорасляци заради купчина тъпанарчета стоящи най-отпред. И тази простотия продължи час-час и нещо. След 5-6 ранени полицая, изхода беше ясен. Проникване централно с щитовете напред с цел разделяне на тълпата. Принципно това коренно намаля агресията. Отново масова практика. И ми беше ясно, че макар и да нямаше особено насилие от страна на жандармерията, пак щеше да се зареве навсякъде за полицейско насилие. Което ме отврати още повече. По това, което видях, нямаше особено насилие. Боя беше почти единствено в самозащита. Част от келешчетата бяха извлечени и арестувани. Искания в парламента не бяха представени, и хората бяха разпръснати. Тъпа работа.
После обаче стана още по-зле. Въпреки мнението ми от това, което видях, че няма полицейско насилие, се оказа, че не е баш така. След разпръскването на тълпата се почнаха побоите. Донякъде го оправдавам. И аз да бях полицай, и мен да ме бяха замеряли 2 часа със снежни топки и с огромни железни ограждения, и аз щях да бия наред. Но не е правилно. И ми е много странно, защо преди да започнат да разбутват хората, биеха само педерастчетата по ръцете, докато се опитваха да дърпат загражденията? Защо нямаше нито един пребит, и почти никой извлечен от онези, които привличаха камерите с простотията си? Защо после, обаче, имаше хора, без маски, ходещи по един, които бяха ритани от по 2-3ма полицая едновременно? Защо при линията между бунтуващите се педерастчета и жандармерията почти нямаше извлечен и арестуван човек, а се оставяха да размахват крайници и предмети и да замерят полицаите? Това страшно ме озадачи. И бая ми мирише на нагласена история. Струва ми се това беше нагласено търпение пред медиите, за да може да се приеме оправдание да разпръснат всички протестиращи, а не да приберат ония тъпанарчета, които го осираха. Не оправдавам полицейското поведение. Не оправдавам и поведението на част от протестиращите. За мен този протест е чиста гавра.

В крайна сметка, мнението ми е, че протеста беше наистина добра идея, провалена от група кретенчета, за които протеста се състои от бои с полицията. Браво. Трепете жандармеристите и се надявайте да не забумтят гранатометите със сълзотворен газ. А после ревете как са ви набили. Искрено съчувствам на тези, които отидоха да протестират. И, най-искрено казано, Цензура им майчина на онези, които със селянията си провалиха цялата идея. А сега - псувайте по полицаите. Както казах по-рано - намерете си кого е по-лесно да обвините, и продължете. Жалко, наистина...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 15:57

The Grim Reaper,полицаят в България само бие наред.

Досега един полицаи не ме е защитил.

Единствената цел на полицията е да пази властта,да пази мафията.

Не на корупцията в полицията и съдебната система.

Народно събрание,съдебна система,полиция това е триглавата ламя на злото.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 16:19

elfbg написа:
The Grim Reaper,полицаят в България само бие наред.

Досега един полицаи не ме е защитил.

Единствената цел на полицията е да пази властта,да пази мафията.

Не на корупцията в полицията и съдебната система.

Народно събрание,съдебна система,полиция това е триглавата ламя на злото.

А ти си сляп, тъп и твърдоглав.

Полицаите, които виждаш по улицата, са обикновени хора. Хора, които мръзнат през зимата, защото мафията, която уж пазят, не им дава пари за зимни дрехи. Хора, които също като нас, протестират за ниските си заплати. И не, не всеки от тях е свързан със висшите конспирации, за които говориш.

Твоето безумно мислене е причината за цялата селяния днес. Тъпанарчета като теб, решили, че полицията е виновна и представлява правителството, като хората получават заповед да седят и да се пазят от разгневени педерастчета, които ги налагат с ритници, снежни топки и метални огради. И от друга страна, същите жалки, прости хорица, които след като са видяли счупените крака на колегите си, и са изяли някоя друга снежна топка в най-добрия случай са решили, че всички наоколо са разгневени протестиращи, които ги бият. И двете страни са тъпи и виновни в случая. А ти можеш да се ебеш с безумието си.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 16:33

"Полицаите, които виждаш по улицата, са обикновени хора."

Не са обикновенни хора,те са хора без съвест.
Когато някои техен колега бие невинен,бие дете те не само че не скачат против колегата си ,
но и не докладват за инцидент.
Те не се показват по медиите и не говорят за безумието на техните колеги.Те са машини.

Според мен наи-добре е да не се протестира,никога да не ходим на митинг.
Да не гласуваме също.
Нека се спасяваме всеки сам за себе си.Докогато можем.Нека злото прави каквото си иска в парламента.

Няма смисъл от протест,няма смисъл от гласуване.Нека бъдем тотално апатични,тотално без мнение.
Все някога Европеиският съюз ще се смили над нас и ще оправи положението в България.
Ние българите одавна сме доказали че нищо добро и полезно не можем да направим за страната си.
Никога не сме били взимани за пример от други страни.

Аз се надявам че помоща ще доиде от сили извън България,ние сме неспособни.

Профил

Публикувано на: 14 Яну 2009 16:38

Много озлобени тези полицаи. Разбирам ги. Но жалко. Имаше хора, които просто искаха да изразят недоволството си по мирен начин, а свършиха с побой. И да, неоправдано им е поведението, имаха възможност да хванат провокаторите, а биеха мирните граждани. Това е недопустимо в една демократична държава. Държаха се като еничари без съвест и без срам. Те знаеха, че отговорност не носят за това, което правеха, имаха покровителството на шефа им.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 16:47

elfbg написа:
"Полицаите, които виждаш по улицата, са обикновени хора."

Не са обикновенни хора,те са хора без съвест.
Когато някои техен колега бие невинен,бие дете те не само че не скачат против колегата си ,
но и не докладват за инцидент.
Те не се показват по медиите и не говорят за безумието на техните колеги.Те са машини.

Според мен наи-добре е да не се протестира,никога да не ходим на митинг.
Да не гласуваме също.
Нека се спасяваме всеки сам за себе си.Докогато можем.Нека злото прави каквото си иска в парламента.

Няма смисъл от протест,няма смисъл от гласуване.Нека бъдем тотално апатични,тотално без мнение.
Все някога Европеиският съюз ще се смили над нас и ще оправи положението в България.
Ние българите одавна сме доказали че нищо добро и полезно не можем да направим за страната си.
Никога не сме били взимани за пример от други страни.

Аз се надявам че помоща ще доиде от сили извън България,ние сме неспособни.

Малееееее, ако така мисли всеки млад гражданин на България :OMGOMG: "ще дойде от сили извън България" - ще дойде дедовия :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 16:54

Няма да гласувам.

Аз не мразя властта,аз се примирявам с нея.
Така както се примирявам със студа или жегата.

И смятам че щом светът се развива за добро,
рано или късно доброто ще доиде и в България.

Българите са неспособни да направят голямо добро за страната и народа си.
И именно поради тази причина няма смисъл от гласуването.

"Малееееее, ако така мисли всеки млад гражданин на България "ще дойде от сили извън България""

Ще доиде помощ, ако ще и след 300 години ще доиде.
Дотогава ще са изгубени десетина поколения,които само ще страдат.

Но какво ме интересуват другите хора,аз съм егоист. :rockon:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 16:59

Нищо чудно че България е изобразена като Кенеф, когато ако някога ви уври акъла ще разберете какво реално става тук. Идеята е ,че никой не е бил там а много говори да ви еба и келешите малолетни. Ай сиктир

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:02

Ходих... замерях ги до последно... нямаше достатъчно хора...

ПП. Полицаите са еничари!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:04

The Grim Reaper нямаш си и на представа колко добре го каза :) Много ми хареса коментара ти.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:05

Van Zan написа:
Ти си идиот

Абе по едно време и аз имах едни такива съмнения ;) А ти като отиде на митинга и се държахте като маймуни (в клетка и само с една женска) и ви напердашиха,че и накрая даже не ви изслушаха,по-умен ли се чувстваш?Ако отговора ти е да,те съветвам да махнеш бинта,който в момента е на главата ти и следващия път да не го увиваш толкова стегнато =)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:07

elfbg, от този ти пост отново стигам до извода, които изразих в първото изречение на миналия си пост. Очевидно няма смисъл да се аргументирам.

Duke, оправдани са донякъде, да. След толкова време стоическо търпение поведението им не може да бъде съдено така, както бива в момента. Нямат право да се държат така. Но е нормално да го правят. И да, не можеха да приберат най-бурните келеши още докато се ритаха, защото заповедта им е била да не ги пипат. Тъпо. Естествено, проблема е отгоре. И недей и ти определя как са се държали всички. Аз лично виждам огромен проблем в това, че не се гледа индивидуално на ситуацията. Има полицай и полицай. Но тези, за които говориш ти, далеч не са всички. За останалото съм съгласен с теб.

Не разбирам... Изглежда ми абсурдно. Нима келешчетата, които биха и замеряха полицаите, същите тези скинарчета, футболистчета и 'сек'фа сган, не са същите боклуци, или поне подобни, на онези малоумници, които пребиха момчето до смърт пред Амнезия? Нали срещу това протестираме?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:38

Никой не ви кара да протестирате, щом ви харесва сегашната обстановка в България... Просто ако обичате утре като ви пребият, ограбят, като ви е студено в градския транспорт, като си наблъскате колите заради непочистени пътища, като убият брат ви и пуснат убиеца за жълти стотинки, недеите да се оплаквате, а се радвайте.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:44

С мирен протест едва ли ще се постигне нещо (не че сега ще се постигне нещо де). Тъпите скинарчета, футболистчета и пияници дето и те не знаят срещу какво протестират ако не друго поне вдигат шум. Проблема е, че много рано почнаха да замерят полицаите и така нормалните хора си тръгнаха. Протеста беше обявен до 18:00 часа ако не се лъжа. Ако тия педали не бяха прецакали работата можеше повече хора да се съберат и тогава вече да почнат да хвърлят. Можеше и да стане нещо все пак. Сега 200-300 човека нищо не могат да направят. Иначе относно полицаите наистина са обикновени хора, които не са виновни, че да ги замерят и е нормално да са озлобени ама това не ги оправдава да бият наляво-надясно.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:47

http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:53

За протеста се успах - отидох в района, когато голямата дандания беше приключила...

Искам да попитам обаче, какво по дяволите са виновни всичките коли в центъра на протестиращите? А магазините? Къде беше логиката да се трошат огледала на коли и витрини на магазини? И те ли са политици? И аз като Грим останах тотално разочарован от цялата работа...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие: Re: 11:00 пред Народното Събрание! 14.01 Национален протес
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:54

zip0 написа:
Никой не ви кара да протестирате, щом ви харесва сегашната обстановка в България... Просто ако обичате утре като ви пребият, ограбят, като ви е студено в градския транспорт, като си наблъскате колите заради непочистени пътища, като убият брат ви и пуснат убиеца за жълти стотинки, недеите да се оплаквате, а се радвайте.

И ще промениш тези неща като хвърляш снежни топки по малограмотни шкембаци в униформи?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:56

Ами 2000 човека може би не, но 300к сигурно щеше да е по различно?

Замерях ги за да си излея яда, не защото ще променя нещо.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 17:58

Поздрав за всички боклуци, мишоци и пацифисти, които си стояха вкъщи или отидоха на работа, когато не трябваше...

Вижте как бият полицаите, те бият вашите приятели, вашите бащи и вашите деца...Стойте си следващия път отново у дома на топло...

http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: