Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 12:10

Само трева, алкохол и цигари. Трева веднъж съм ял и веднъж съм пушил, като втория път почти не ме хвана, а първия ме тресна у земята. Кафе пия, но кофеина не ми действа. харесва ми вкуса просто. Майка ми, примерно, мрази вкуса на кафето, но го пие, за да може да се изсере като хората сутрин :lol: :lol: Алкохола си е благинка, стига да не се прекалява :) За по-тежко - нито желание имам, нито пари :) Даже ся ше намалям колко мога цигарите (с малко късмет, ше ги спра напълно), понеже ми влияят зле на портфейла и здравето. Всичко е хубаво, стига да не се прекалява, тогава вече става abuse...

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Наркотици
Публикувано на: 05 Окт 2007 12:15

gensai написа:
Накратко - в тази тема ще говорим кой какъв наркотик е опитвал в какви количества и какви ефекти е имало .
Аз ще започна 1ви :)
Трева - веднъж бях горе долу 2 часа и полувина в процес пушене . Викнах един приятел и взехме една десятка ,
отидохме към гората и там докато моят приятел свиваше аз пуша тютюн , след това изпушихме масура , той започна да свива 2ри масур , аз през това време пуших тютюн , и така 4 масъра подред придружени с дозина цигари .
Най - накрая от цялата работа - неможах да стана от дървото (понеже бяхме седнали на едно одрязано дърво) . И като взехме да циклиме с него в 1 точка и тва ни пусна чак след час и полувина , смятайте , час и полувина да циклиш в една точка и да са хилиш на някаква песъчинка ...
Анфетамин - 3 магистрали - същият ефект , но без смеха ...
Алкохол (:) понеже и той спада към групата "наркотици") - всички знаем какъв е ефекта , мухмурлуци глупости , повръщане ...

E - ваш ред е ... - СПОДЕЛЯЙТЕ :twisted:

Представям си каква трева си пушил... да си беше набрал от градината на баба щеше да има същия ефект, но щеше да спестиш пари.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 12:33

Хаха на къф ли коз си попаднал верно да не те хване :lol:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2010 00:02

Мама ти недорасла бе, алминаторе тъп :x :x :x

Профил

Публикувано на: 27 Авг 2010 01:31

Само пия някой път.Имам един познат дето от 2 години пуши коз и сега неможе да го спре и фейса му е супер изкъртен.Един път ги бъзикнахме,че неможе да спре никога и спря само за 2-3 дена пойче неможа да издържи :( .

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 27 Авг 2010 01:33

Sick boy написа:
Хаха на къф ли коз си попаднал верно да не те хване :lol:

нормално, 1вите пъти га пушиш не хваща доста често.

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com