Автор |
Съобщение |
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 08:52
Да не би да имате температура?
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 10:22
Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1
me two
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 10:28
Pennуwise написа: :doh:
@факарчо, абе баща ти да не са го удряли с бухалка по топките като малък...? haz'Ul МнениеПуснато на: 13 Сеп 2007 19:21 Заглавие: Не с бухалка, Пени, с катана.
Бе кви ги говорите него направо са го кастрирали човека като видели кво нещо е сътворил
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 10:32
Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1 +2 мини руло написа: Да не би да имате температура?
Не, просто си давам сметка, че тази година ще видя за последно някои хора от класа ми, и вече свършва безгрижния училищен живот
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 10:50
Не успях да завърша.
p.s. Хикс адмирации за аватара
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 11:14
Аз лично мразя своето даскало и с неудоволствие ходя цяла година там и то все първа смяна!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 13:03
Хикс написа: Не, просто си давам сметка, че тази година ще видя за последно някои хора от класа ми, и вече свършва безгрижния училищен живот
Same here.
(Ще) започна тази година с доста смесени чувства...
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 16:42
Blue написа: Morphine написа: Там някъде горе Смрязяващата Луна (Варгот?) се изрази много правилно... Като за първи път тая година имам желания да не се правя на бунтарка, а да седна и да науча нещичко, колкото да мога да вляза в хубаво училище и да постигна нещо... за да стане като при Тудор. (:
Кое му е смешното? ;р И не, на мен определено не ми се ходи на училище. Единствената причина, поради която в момента не съм в дълбока депресия, е че това ми е последната (надявам се) година в шибаното ми даскало. Което определено няма да ми липсва. :Р А, да ви се похваля, сестра ми утре тръгва в първи клас. (: Успех на всички...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 17:14
Morphine написа: това ми е последната (надявам се) година в шибаното ми даскало. Което определено няма да ми липсва.
Така говориш сега, ще те питам след 7-8 години дали няма да ти липсва. И аз чаках ли чаках да стана 12ти клас, че да завърша, а сега като се замисля, че ми е последната година това, въобще не ми се тръгва на училище, защото знам, че ще свърши
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 19:26
Хикс написа: Morphine написа: това ми е последната (надявам се) година в шибаното ми даскало. Което определено няма да ми липсва. Така говориш сега, ще те питам след 7-8 години дали няма да ти липсва. И аз чаках ли чаках да стана 12ти клас, че да завърша, а сега като се замисля, че ми е последната година това, въобще не ми се тръгва на училище, защото знам, че ще свърши
Грешно си ме разбрал. ^^ Не, че няма да ми липсва самото училище, след като свърша, няма да ми липсва това училище. (; Където и да съм ще е по-добре, поне ще има нови хора, било то и смотани. :Д Наистина, много искам да ме приемат... След като съм готова дори да уча за да си постигна целта, значи е сериозно. ;/
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 19:51
Хикс написа: Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1 +2
+3
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 19:52
M174K4 написа: Хикс написа: Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1 +2 +3
+4
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 19:53
Nhaz'Ul написа: M174K4 написа: Хикс написа: Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1 +2 +3 +4
+5
|
|
|
|
|
Dr Zombayo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 19:53
Nhaz'Ul написа: M174K4 написа: Хикс написа: Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1 +2 +3 +4
-5
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 19:56
Само те могат да отговарят в този форум.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Някой
|
|
|
|
Inimaru Raikato написа: Nhaz'Ul написа: M174K4 написа: Хикс написа: Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1 +2 +3 +4 +5
+6
|
|
|
|
|
|
Lelouch написа: Inimaru Raikato написа: Nhaz'Ul написа: M174K4 написа: Хикс написа: Blue написа: Vermic написа: Утре е денят деразайте! Лично много се кефя че почвам даскало +1 +2 +3 +4 +5 +6
+7
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 19:57
стачкааааааа не стига, че всяка година едно и също - през целия срок нищо не поглеждам пишат там к'вото искат накрая айде да ме изпитате на всичко за 5 или 6 разбира се на всеки учител трябва да се каже "по така" и мЪтрЯл за цял срок го зимаш сам за един weekend
- извинените ми отсъствия, които са 202
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 20:30
ftw... утре не ми се ходи на мъчилище
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 20:32
Oh NOOOOOOOOOOOOOOOO teh carrots are comeing
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|