Значи да разбирам, че няма достаъчно хора, които да патрулират и да ме предпазват от крадците/убийците/изнасилвачите, но ще има достатъчно, които да обикалят и да ме прибират след 22.00ч.?
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Hedron
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:59
Може и да не сте съгласни, но това е отлична мярка. Ако не за ограничаане на детската агресия, то за намаляване на нещастните случаи с деца. А и между другото туко-виж някои индивиди са започнели да си учат уроците. Когато бях ученик не съм си позволявал да се прибирам системно след 9 часа вечерта, а когато ми се е налагало, всички са знаели къде и с кого съм. Това със среднощните дискотеки (да се чете кръчми) не е нормално. Не е нормално хлапак на 10-18 години да се прибира по никое време.
Не се засягайте за израза "хлапак". Вижте си мисленето на 18 и си го вижте след 5 години да речем, когато живота вече ще ви е показал къде зимуват раците поне един път!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения