Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 21:02
Steel, Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars remix)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 21:29
Благодаря. Песничката е много добра, имаше я и в NFS: Most Wanted (аз оттам съм я запомнил).
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2006 01:09
M174K4 написа: И аз се зарибих. Гледам го от стриймовете на арената.
Не съм срещнал човек, който да е казал, че е тъп (; Макар и вторият сезон да е доста по бавноразвиващ се. Поне има тръпка.
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2006 13:27
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 01:33
Aйдее, и девети епизод е факт.
СПОЙЛЕР
-- Много кофти, хванаха ги бащата и сина --[/b]
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 09:40
xide написа: Aйдее, и девети епизод е факт.
СПОЙЛЕР
-- Много кофти, хванаха ги бащата и сина --[/b] ?????Каде?????
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 09:41
Hyper Necro написа: xide написа: Aйдее, и девети епизод е факт.
СПОЙЛЕР
-- Много кофти, хванаха ги бащата и сина --[/b] ?????Каде?????
На края на епизода
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 09:46
Леле.. аз още съм на.. изгледах първи сезон, сега трябва да свалям 2-ри.. някой да ми купи хард!1
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Vsichki serii na vtori sezon? Публикувано на: 13 Ное 2006 15:21
Zdraveite vsichki fenove na Prison break!
Chuh ot moia priqtelka, che vsichkite serii na vtoria sezon gi ima v niakakyv sait i tia veche e gledala i kraia mu...samo che ne se seshta imeto na saita...niakoi da ima ideia kyde moje da e tova? Ludnala sym po tozi film...
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Ное 2006 16:53
Ако го знаехме досега да сме го казали
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Ное 2006 19:50
Дам,това наистина е най-добрият сериал.И аз в момента гледам 2ри сезон онлайн и съм на четвърта серия.Става все повече и повече интересно...
П.П.
yordanova написа: Zdraveite vsichki fenove na Prison break! Chuh ot moia priqtelka, che vsichkite serii na vtoria sezon gi ima v niakakyv sait i tia veche e gledala i kraia mu...samo che ne se seshta imeto na saita...niakoi da ima ideia kyde moje da e tova? Ludnala sym po tozi film...
Ти тъпа ли си,ве?
Като още не е излъчван никъде целия откъде ще го има!?!
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Ное 2006 22:21
Филмът наистина е много смислен и има много динамика прилича ми на "Веществени доказателства" но не могат да се сравняват
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Ное 2006 23:54
MaKaRoN4O написа: Филмът наистина е много смислен и има много динамика прилича ми на "Веществени доказателства" но не могат да се сравняват Много добър филм:)Радва ме на макс
___________________________________ .
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Ное 2006 13:18
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Ное 2006 15:19
Haldir написа: Ако го знаехме досега да сме го казали
Аз не знам дали съм тъпа, ама ти вероятно си мнооого тъп!!!
Ако не са го излъчвали това не значи, че го няма - факт е, че въпросното момиче знае с подробности какво ще стане и как ще се развие действието...!!!
Невероятно, но факт "умнико" - явно действително го има някъде...въпрос единствено на желание да се намери!!!!!
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Ное 2006 15:28
yordanova написа: Haldir написа: Ако го знаехме досега да сме го казали Аз не знам дали съм тъпа, ама ти вероятно си мнооого тъп!!! Ако не са го излъчвали това не значи, че го няма - факт е, че въпросното момиче знае с подробности какво ще стане и как ще се развие действието...!!! Невероятно, но факт "умнико" - явно действително го има някъде...въпрос единствено на желание да се намери!!!!! Ми намери го тогава
п.п И каде прочете,че съм те нарекъл тъпа Написах само,че никой засега не го е открил.И не знам какво те е подтикнало да ми викаш,че съм тъп.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Ное 2006 15:37
Kakto i da e...misli kato pishesh, zashtoto moje i da te razberat pogreshno niakoi den
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Ное 2006 15:42
yordanova написа: Ти тъпа ли си,ве? Като още не е излъчван никъде целия откъде ще го има!?! _________________ Виж си текста по-горе... Каквото повикало - такова се обадило!!!!!! Ми се опитах да кажа,че никой от форума не го е намерил щото още не е излязъл целия сезон
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2006 15:18
Haldir написа: yordanova написа: Haldir написа: Ако го знаехме досега да сме го казали Аз не знам дали съм тъпа, ама ти вероятно си мнооого тъп!!! Ако не са го излъчвали това не значи, че го няма - факт е, че въпросното момиче знае с подробности какво ще стане и как ще се развие действието...!!! Невероятно, но факт "умнико" - явно действително го има някъде...въпрос единствено на желание да се намери!!!!! Ми намери го тогава п.п И каде прочете,че съм те нарекъл тъпа Написах само,че никой засега не го е открил.И не знам какво те е подтикнало да ми викаш,че съм тъп.
Момиче,не се притеснявай,измислянето на тъпи историйки,за да се правиш на интересна е един от първите признаци на шизофрения...
Щом си толкова сигурна,хайде намери го целия сезон!
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2006 16:13
Ама ти май си много тъп!!! И още повече - не разбрах сега ти пък защо се заяждаш....
Намерих си го - а ти си смучи палците докато го чакаш...серия по серия
Мислех, че сайта е за взаймопомощ и дискусия - явно съм сбъркала щом "сладури" като теб намират място тук!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|