Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: земетръс
Публикувано на: 24 Май 2012 00:06

Нормално е след едно по-голямо земетресение да има серия от по-малки през следващата седмица :)

И в Кърджали преди време, като стана едно 5та степен май беше, през следващата седмица имаше доста от 2ра, 3та степен.

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 24 Май 2012 00:08

Затресе 2-3 секунди. Явно и тази нощ няма да се спи. В готовност съм да се изнасям с ампа и лаптопа.

Майка ти да еба, майко Земя.

Профил

Публикувано на: 24 Май 2012 00:10

thewhitestig написа:
Абе кво се случва. :X Току що имаше още едно земетресение. Усетихте ли го?

по-кратко от вчера, но друсна здраво. 4,3 по Рихтер според http://www.emsc-csem.org

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 00:15

Boby написа:
по-кратко от вчера, но друсна здраво.

To и сутринта имаше, и снощи имаше. През няколко часа се тресе.

Профил

Публикувано на: 24 Май 2012 00:18

thewhitestig написа:
Boby написа:
по-кратко от вчера, но друсна здраво.

To и сутринта имаше, и снощи имаше. През няколко часа се тресе.

да, при по-слабите трусове има едно странно усещане все едно си на кораб или в самолет.

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Май 2012 00:20

Аз цял ден се чудех днес и вчера въобразявам ли си, да не би да е от недоспиването или нещо друго. Почти сигурен бях че си внушавам нещо, но очевидно е имало афтъри през няколко часа.

ма това си го усетих пичовски де:Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 00:22

еми аре

АРЕ

АРЕ СЕ СВЪРШВА ВЕЧЕ

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Май 2012 00:22

thewhitestig написа:
Абе кво се случва. :X Току що имаше още едно земетресение. Усетихте ли го?

Абе ти не беше ли от Русе? Къде го усещаш там на майна си райна

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 00:23

Boby написа:
да, при по-слабите трусове има едно странно усещане все едно си на кораб или в самолет.

Toчно така се чувствах вчера между двете земетресения в 2:40 и 2:58. Имаше едно много леко, но постоянно люлеене.

Dеnik написа:
Абе ти не беше ли от Русе? Къде го усещаш там на майна си райна

Объркал си се. От София съм. :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Май 2012 00:36

Командир Кохонес написа:

Майка ти да еба, майко Земя.

Тя е дърта кучка, която се опитва да оттърси бълхите от козината си като се тресе. На никого няма да му се размине :!:

:D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 24 Май 2012 00:45

2012        

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 00:48

reborn_izrod написа:
Хехе!ПораснА ли ти пишчицата като ме напсува?А косъмчета по ташаците пораснАха ли ти?И къде виде разрушени къщи не знам.Щети имаше,пукнати стени,паднали комини,алабала ама такъв апокалипсис къвто го описваш е станал само в мокрите ти сънища :lol: Както и да е колкото и голем идиот да се изкараш кура ти пак ше си остане малък.Аз не се правя на мъж,просто казвам какво направих и смятам че е доста курвенско от твоя страна да скачаш така на хората без нищо да са ти казали накриво.Курво :lol:

http://www.novatv.bg/news/view/2012/05/ ... 81%D0%B0-/

никакъв апокалипсис не съм описвал, казах, че има разрушени къщи, не ми изопачавай думите дрисъче малко. и ще скачам на който си искам. яж ми хуя

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 00:52

indigo написа:
2012        

worst. game. ever.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 00:56

Der Meister написа:
reborn_izrod написа:
Хехе!ПораснА ли ти пишчицата като ме напсува?А косъмчета по ташаците пораснАха ли ти?И къде виде разрушени къщи не знам.Щети имаше,пукнати стени,паднали комини,алабала ама такъв апокалипсис къвто го описваш е станал само в мокрите ти сънища :lol: Както и да е колкото и голем идиот да се изкараш кура ти пак ше си остане малък.Аз не се правя на мъж,просто казвам какво направих и смятам че е доста курвенско от твоя страна да скачаш така на хората без нищо да са ти казали накриво.Курво :lol:

http://www.novatv.bg/news/view/2012/05/ ... 81%D0%B0-/

никакъв апокалипсис не съм описвал, казах, че има разрушени къщи, не ми изопачавай думите дрисъче малко. и ще скачам на който си искам. яж ми хуя

Точно както казах.Има повредени къщи,но не и разрушени както ти твърдеше.А иначе ние хетеросексуалните хора не ядем хуйове.Знам че е нещо ново за теб но го имаи на предвид занапред.Аз просто искам да си говорим по-учтиво и да сме приятели курвичке :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 01:27

разрушени или повредени, както искаш ги наречи. ти твърдеше, че хората откачали за дреболии и се правели, че ги е шубе, за да привличат внимание, което както и да го погледнеш е абсолютно неадекватно изказване. ега ти се "повреди" и на тебе къщата така при следващия трус, щом било дреболия. земетресението е едно от най-страшните природни бедствия каквото и да си говорим ама ти продължавай да си се правиш на големия мъжага. тъп си, смешен си, малък си. аре беги да спиш

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 01:32

Der Meister написа:
разрушени или повредени, както искаш ги наречи. ти твърдеше, че хората откачали за дреболии и се правели, че ги е шубе, за да привличат внимание, което както и да го погледнеш е абсолютно неадекватно изказване. ега ти се "повреди" и на тебе къщата така при следващия трус, щом било дреболия. земетресението е едно от най-страшните природни бедствия каквото и да си говорим ама ти продължавай да си се правиш на големия мъжага. тъп си, смешен си, малък си. аре беги да спиш

Набии една злобарка да ти спадне напрежението и да си позабравиш малко за комплексите.Бях дал много конкретен пример какво имам предвид като казвам че хората откачат за дреболии,но ако беше помислил малко немаше да си истински форомен войн нали.Трябва да се репчиш на секи за всичко,щото можеш понеже тука е интернет.Сигурно си душичка в живота и затова си изкарваш агресията тука.И ако това че не ме влече агресирането по произволни виртуални хора,които просто искат да говорят с теб ме прави смешен,то дано съм най смешния тип във форума.А за спането наистина треа да си легам.Обикновено си легам дооста по-рано,защото университета и спорта искат сън,но днес бях спал до късно.Ти ако мислиш че това да си ляга рано човек го прави злетак,само доказваш колко си комплексиран и здухан.Видях ти профила уж си с 2 години по-голем от мен пък в интелектуалното развитие нещо изоставаш.Да не са те изпускали на главата като си бил малък...върху железобетон...по няколко пъти на ден...от самолет?Или може би си македонец/македонка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 04:29

http://news.ibox.bg/news/id_2034372743

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 09:12

reborn_izrod написа:
Набии една злобарка да ти спадне напрежението и да си позабравиш малко за комплексите.Бях дал много конкретен пример какво имам предвид като казвам че хората откачат за дреболии,но ако беше помислил малко немаше да си истински форомен войн нали.Трябва да се репчиш на секи за всичко,щото можеш понеже тука е интернет.Сигурно си душичка в живота и затова си изкарваш агресията тука.И ако това че не ме влече агресирането по произволни виртуални хора,които просто искат да говорят с теб ме прави смешен,то дано съм най смешния тип във форума.А за спането наистина треа да си легам.Обикновено си легам дооста по-рано,защото университета и спорта искат сън,но днес бях спал до късно.Ти ако мислиш че това да си ляга рано човек го прави злетак,само доказваш колко си комплексиран и здухан.Видях ти профила уж си с 2 години по-голем от мен пък в интелектуалното развитие нещо изоставаш.Да не са те изпускали на главата като си бил малък...върху железобетон...по няколко пъти на ден...от самолет?Или може би си македонец/македонка.

къв пример си ми дал бе, че някъв се посрал от страх. еми че се посере естествено, напълно нормално е при земетресение, не всички са хардкор мъжаги като теб. то и ти си се посрал ама човека поне си е признал. изобщо не мога да разбера как може да се подиграваш с такива неща. дебил.

тва, че си само 2 години по-малък от мен може да ме кара само да те съжалявам. ако беше на 15 както предполагах до няква степен щеше да ти е оправдана простотията. а на всичкото отгоре си и неграмотен :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 09:17

Ей това са дискусии от 2012 вече, ххахахаха.

Профил

Публикувано на: 24 Май 2012 12:39

не знам, ама продължих да си играя лол нищо че цялата сграда се тресеше :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: