Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца!
Публикувано на: 20 Окт 2009 02:56

Някой помни ли този психопат? :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 20 Окт 2009 08:29

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 09:26

Sentry написа:
AcTivE, нищо против теб като цяло, ама ако ми ритнеш кучето, само защото те е подушило, такъв бой ще ядеш, че ти е бедна фантазията ;)

Брей, тоя Сентри мн боен станал :o Ти не беше ли някво женствено момченце, с дълга косичка и тъничко вратле ? Сми имай предвид, че ирл не си аниме/рпг хиро

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 20 Окт 2009 09:40

Hello написа:
Sentry написа:
AcTivE, нищо против теб като цяло, ама ако ми ритнеш кучето, само защото те е подушило, такъв бой ще ядеш, че ти е бедна фантазията ;)

Брей, тоя Сентри мн боен станал :o Ти не беше ли някво женствено момченце, с дълга косичка и тъничко вратле ? Сми имай предвид, че ирл не си аниме/рпг хиро

Ти да млъкваш.

Профил

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Публикувано на: 20 Окт 2009 09:55

В случая вината е двустранна. Бабата е постъпила лекомислено, че е пуснала детето само, кучкарката е подсъдима за непредумишлено убийство, тъй като кучетата все пак са под нейна грижа /това е известно на всеки в селото/. Никой не казва попринцип децата да не се пускат сами до 14-15 години, но в едни такива райони, в които знаеш, че има някаква опасност за детето ти, логично е да искаш да го предпазиш. Колкото до кучетата, те нямат пряка вина, тъй като са животни и не могат да разсъждават, води ги животинският им инстинкт, но все пак е редно да се приспят, защото случаят с това момиче може да сполети и други.

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 12:20

vreden написа:
Разбрахме, че се кефиш на кучета, ама сега на прост ли ще се правиш? Има огромна разлика между умишлено престъпление, което е пряк резултат от високото ниво на престъпността в страната и нелеп инцидент. Естествено, че инцидентът ще се коментира повече и трябва да се търсят причини за появата му. Защото обяснението "всичко е до късмет" не върви.

Щом смяташ, че убийството на човек от човек може да се обясни само с думите "високо ниво на престъпността в страната" значи няма какво да говоря с теб повече.

Hello, имай предвид, че и на живо си смотаняк с малко мозък, който може да пострада от глупостите, които говори ;)

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 12:27

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 12:34

В САЩ (най цивилизованата и културна страна, пример за подражание :lol: ) бездомните кучета се вземат насила от улиците, настаняват се в приют..и ако до 30 дни никой не потърси или прибере кучето, то то бива приспитвано. Така че умъртвяването на бездомните кучета е характерно и за страна, в която са най-върлите природозащитници. Защо ли?
От къде разбрахте, че в селото има много роми и турци? Ако е така, то бабата не е виновна, че отглежда такова количество кучета- че как ще си опази собствеността?
А доколкото до бездомните кучета- нима техният живот е по-важен от този на хората, които ще си лепнат кучешка тения/хепатит/бяс/психическа травма или просто ще бъдат разкъсани по подобен начин? Решението е просто да последваме американският модел- нали са най-големите хуманисти в света...

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 12:47

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 12:48

vreden написа:
Само не ми се прави на обиден, путъо :lol: Обясни го ти по друг начин без да се откланяш от темата. Преди теб Актива засегна въпроса, че при такива случаи е много трудно или почти невъзможно в момента да се порърси отговорност на виновните, а ти ми пишеш, че не трябвало да се показват по медиите защото са малко.

Знаеш ли, да наречеш някой "путьо" не е смешно, не е остроумно или провокативно, не е дори интелигентно. Ти си от онези хора, за които казах по-рано, че са като кенгурута. Нямам какво да говоря с теб - прочети какво съм написал и след това може пак да се опиташ да напишеш нещо като отговор - този път смислено.

Emanuil, обяснил съм къде е проблема - не е в мерките, които трябва да се приложат, а в начина по-който се прилагат.

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 12:51

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 12:55

Не, ти правиш този еквивалент.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 20 Окт 2009 13:00

ЛОЛ!!!

Профил Skype

Публикувано на: 20 Окт 2009 13:01

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 13:06

vreden написа:
Сбърках, за теб е по-ценен и трябва да се опази на всяка цена, дори когато това означава още човешки жертви.

Да, точно така, човешкият живот е по-ценен от кучешкия и когато е отнет трябва да се преследват и хората, а не само животните. И да, отлично мога да разбера какво си се опитал да кажеш, но използвам нескопосано написаното ти изречение за свои цели.

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 13:08

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 13:10

vreden написа:
Не се прави на голям капацитет, путъо :lol: Досега рева, че кучетата не са виновни и не трябва да се пипат. Спорът никога не е бил дали собственичката е също отговорна, защото това е ясно за всички.

Sentry написа:
Извинявам се, обаче тоя случай просто си крещи селска идиотия. Как може да си пуснеш 6 годишното дете да ходи на майната си само? Тая пък другата как ще пусне кучетата да бягат зад колата и и как въобще ще приютиш 15 кучета без да имаш мястото да ги държиш затворена. То пък и тия дворните са най-гадната пасмина и не отбират нищо. Това е все едно да си пуснеш глутница дингота да вършее по улицата. И все пак смятам, че вината е повече на тъпите хора, отколкото на кучетата.

Помисли пак, капацитете...

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 13:19

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 13:33

Никът ти трябва да бъде тъпанар.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 13:39

vreden, обяснявам по-просто - глупаво е да се прави медийна сензация от ухапване, когато е по-вероятно да те блъснат, изнасилят, оберат, пребият, и убият, отколкото да те ухапе куче. Писнало ми е да се насажда някаква обществена психоза, която само провокира хората да се държат неестествено когато са сред кучета, което само може да предизвика още повече агресия от страна на животните. Писнало ми е и, че се пренебрегва всичката друга гадост, която е по улиците, защото на някой му е скъсан панталона или якето. Писнало ми е от цялата стратегия "прах в очите", която се прилага от медиите, но това е друга тема. Както и да е.

Извинявам се на всички, които са ме разбрали от първия път и трябва да четат брътвежи и обяснения по пет пъти. А на капацитета ще обърна внимание, че никъде не съм казал, че не трябва да се отразяват такива случаи - казах, че не трябва да се прекалява. Този случай е сериозен, ама имаше една, на която и бяха скъсали крачола и по новините три седмици се занимаваха само с това сякаш нищо друго не съществува. Не съм казвал и, че не трябва да има правосъдие, че агресивни кучета трябва да бъдат оставени да се разхождат по улиците или нещо подобно. Това сам си го измисли. Единствено отбелязвам, че хората трябва да бъдат информирани за всичко, което се случва и че трябва да бъдат информирани коректно за случващото се. Загрижен съм за хората, ако това ме прави путьо - нека съм путьо тогава. Изключително по-добре е, отколкото да съм някакъв заблуден тъпунгер, който не може да си извади две правилни заключения от текст, като теб.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com