Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:01
ПОГРОМ написа: NaS, не те знам що за пишлеме си, но така като гледам си от клонингите. Аз пък бас ловя, че ако разбереш с какъв човек спориш, ще ти се прище да се застреляш в тила. Въобще, млъквай, те ебем в жалкото лайно, и не се показвай повече от дупката си. Аман от такива като тебе, сериозно.
Аз разбрах с какъв човек споря - жалък
Както и да е
Връщам се в дупката... на майка ти (ей ненаситна жена)
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:07
Ахаха, като по учебник
Сега тичкай при батко да ти впише отличен в графата за ''Готино държание''.
|
|
|
|
|
Elizabeth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:10
AlShu написа: Цитат: -Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches. -Yeah and very cheap too.
Ми да не е лъжа? Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия.
А мъжете ни к`ви са, бе, симпатяга?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:17
Elizabeth написа: AlShu написа: Цитат: -Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches. -Yeah and very cheap too.
Ми да не е лъжа? Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия. А мъжете ни к`ви са, бе, симпатяга?
AlShu малко погрешно се изказа, но и какви курвета познавам, а още името едвам си пишат.. и докато си тайпвам поста се сетих какво видео гледах преди час-два - http://zazz.bg/play:ca337816
Те създават такова впечатление, разбира се, че не са мнозинство, но са достатъчни за да направят лошото впечатление.. а и с помощта на циганките..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:33
Според мен момичета като тези от клипа се смятат за супер готини,умни,че движат с готини хора и т.н.Доста такива хора(за съжаление ) познавам.Точно те не се виждат,че са зле(е...сега момичетата от клипа стават де) и познатите им са едни...да се гръмнеш.Но според тях, те са дъ бест,а всички останали,които не слушат чалга и не са като тях, са няк'ви умрели дето нямат личен живот.Ей такива момета създават впечатлението,че българките са к*рви.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:47
Като говориме за излагазиция,NaS наистина се изложи много.Показа колко си тъп и невещ.
Нали знаете,тоя дето много се хвали винаги остава на сухо.Олигофрен.
А пък сега ако искаш да си показваме снимките с момичета като Реконекта?
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:51
Orange.LabeL написа: ...невещ... Бате, май и тебе ше те удари сушата в скоро време
btw, темата напълно оправдава заглавието си:)
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:03
Ахах
Страшни сте
За к'во въобще си губя времето? Реторичен въпрос... не е нужно да отговаряте
Мисля да поизляза навън сред хора... знам че на тая жега може да е фатално но е за предпочитане пред това да стана... като вас
п.п.
Невещите сме много пропаднали хора
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:14
NaS написа: Ахах Страшни сте За к'во въобще си губя времето? Реторичен въпрос... не е нужно да отговаряте Мисля да поизляза навън сред хора... знам че на тая жега може да е фатално но е за предпочитане пред това да стана... като вас п.п. Невещите сме много пропаднали хора
Айде стига си бълвал простотии.Не си нито остроумен,нито забавен(поне по начина ,по който ти се иска.Хората на простотията ти се смеят.)Кат' си толкова умен и ние сме под твоето ниво, ни направи услуга ни не пиши повече в този форум.
Де'ба и кретена!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:31
NaS, мислиш си, че знаеш много, ама всъщност нищо не знаеш. От подписа ти се разбира.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:31
NaS написа: Ахах Страшни сте За к'во въобще си губя времето? Реторичен въпрос... не е нужно да отговаряте Мисля да поизляза навън сред хора... знам че на тая жега може да е фатално но е за предпочитане пред това да стана... като вас п.п. Невещите сме много пропаднали хора
Преди много те уважавах, но се га разбрах що за човек си....
И кво бе?
Като отидеш сред хора - какво ще стане?
Да нямаш два кила ташаци?
Слушай си смотания NaS и умри от сол.
Какво като нас бе?
Имам си приятелка и и харесва че съм по-различен от другите.
Не е някаква тъпа курва, която незнае 2+2 колко е...
Ако ще излизам сред хора, сред които ти ще излизаш по-добре да си стоя у нас....
Ще слушам каквото ми харесва и ще правя каквото искам - бих приел мнението на някой който не се повлиява от масовото.
И не си намерил с кого да спориш - Nocturno и ПОГРОМ имат най-трезвена преценка на положението на младите в България.Точно затова ги уважам най-много в целия форум наред с Damage San.
Darkthrone - Shut Up
Shut Up, Fucking Twat!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:35
Lonely ArchAngel написа: NaS написа: Ахах Страшни сте За к'во въобще си губя времето? Реторичен въпрос... не е нужно да отговаряте Мисля да поизляза навън сред хора... знам че на тая жега може да е фатално но е за предпочитане пред това да стана... като вас п.п. Невещите сме много пропаднали хора Преди много те уважавах, но се га разбрах що за човек си.... И кво бе? Като отидеш сред хора - какво ще стане? Да нямаш два кила ташаци? Слушай си смотания NaS и умри от сол. Какво като нас бе? Имам си приятелка и и харесва че съм по-различен от другите. Не е някаква тъпа курва, която незнае 2+2 колко е... Ако ще излизам сред хора, сред които ти ще излизаш по-добре да си стоя у нас.... Ще слушам каквото ми харесва и ще правя каквото искам - бих приел мнението на някой който не се повлиява от масовото. И не си намерил с кого да спориш - Nocturno и ПОГРОМ имат най-трезвена преценка на положението на младите в България.Точно затова ги уважам най-много в целия форум наред с Damage San. Darkthrone - Shut UpShut Up, Fucking Twat!
^Word!
Ето това трябваше да се каже
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:48
BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.
Геле и аз иам приятелка, so? ще си мерим пишките ли? Слушам чалга и тя слуша... ^^
Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:50
Най-тъпия написа: BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.
Геле и аз иам приятелка, so? ще си мерим пишките ли? Слушам чалга и тя слуша... ^^
Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к?
Това го кажи на NaS, който изтъкна че всички, които слушат метъл нямат личен живот.
Гадно е да правим същото с вас, нали?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:51
Lonely ArchAngel написа: Най-тъпия написа: BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.
Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к? Това го кажи на NaS, който изтъкна че всички, които слушат метъл няма личен живот.
По мненията ви във форума и по тва как се пените от нечие алтер-его не мисля че е да далеч от истанта.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:53
Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: Най-тъпия написа: BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.
Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к? Това го кажи на NaS, който изтъкна че всички, които слушат метъл няма личен живот. По мненията ви във форума и по тва как се пените от нечие алтер-его не мисля че е да далеч от истанта.
Разбира се.
То нали щом пишеш в форум си пъпчив teenager, който щом види слънце е като Милко Калайджиев без мустак, който също плюе и фъфли щом говори с момиче и щом види леко сутиен на жена започва да пуска пяна като побесняло куче в Сахара.
/sarcasm
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:54
Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: Най-тъпия написа: BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.
Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к? Това го кажи на NaS, който изтъкна че всички, които слушат метъл няма личен живот. По мненията ви във форума и по тва как се пените от нечие алтер-его не мисля че е да далеч от истанта.
Съжалявам ако обидя някой, но съм съгласен с NaS
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:58
Lonely ArchAngel написа: бла бла бла
се1 не сте такива о.о
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:00
Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: бла бла бла се1 не сте такива о.о
Хм...
Изглежда трябва да се оттегля от спора с тебе.
Бих се радвал да се видим и да обсъдим най-учтиво всичко.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|