Нефертити написа:
ако утре ми пише 6тица по математика (ще ме изпитва
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
) ще завърша със 5,79 а ако ми пише 5 (
![:finger:](./images/smilies/finger.gif)
) ще завърша със 5,71
![whisling :wsle:](./images/smilies/whistling.gif)
фанах стипендийка
Хмм не виждам ква е разликата +- 8 стотни... абсолютно никва разлика,нали така или иначе си хващаш мизерната стипендия (казвам го щото тия 21 лева са си подигравка,но да прави сте по-добре с тех от колко без тех...) и как така утре хмм срока приключи днес (четвъртък-28 юни) при вас и в петък ли ще оформят ?
Vermic е прав ние подхванахме съвсем друга тема-меренето на пишките
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
,то тва е любимата тема на повечето мъже (предимно децата...) умирам си от смех кат некой малоумник ми каже "снощи си го мерих..." пфф е кво,че си го мерим тва за мене са некви маниаци братче
,че фанем линия и,че си го мерим.Според мене само тия дето се притесняват,само те мерят... пък и тва общество прогресивно затъпява на толкова места слушам "копеле 28 сантима ми е...) пхахахахахх а онова пишлеме на 14 години... толко са прости,че кат лъжат дори не знаят как да лъжат... като един тъпанар от нашия клас "не мога да си го обхвана с една ръка,толкова ми е дебел...) а бе горките от тия жени се сбъркаха тия момченца...комплексираха се яката
...
Vermic написа:
И 6 санта са достатъчни на една жена,проблема е че всички жени са алчни
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Точно ,затова казах,че момчета покрай тия жени откачиха централно и само си мислят за размера на тяхното мъжко достойнство, затова пък ние момчетата постоянно обсъждаме женските достойнства-гърдите.Аз лично пък се кефя повече на задниците им
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
аре,че тука стана тема за 18 + и повечето ще трее да напуснат темата