Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 11:29
Immaterium, ти си некъв заблуден. Аз не познавам човек да пуши трева вместо цигари и пак да пуши количеството 1кутия. В смисъл... не е човешко тва. Не е възможно. И в тоя ред на мисли- щом дима бил еднакъв, тревата е по-малко вредна от тутуна, щото пушиш по-малко.
И разни такива предубедени типове, които и хабер си нямат от нещата, за които говорят са ми много интересни. Свийте един масур летно време, намерете си сенчесто място, издърпайте го, вкарайте една бира и се веселете с компания, после ми говорете, че треволяка бил лайно и кво ли не. Пушил съм и доста често и доскоро пуших съвсем рядко. Аз и всички, които наистина ме познават, определено не ме смятат за тъп. Пуша си коз, когато ми е кеф и пак съм над нивото на доста хора(попа примерно ). Вярнно, че има некви затъпели типове, ама тва е в следствие от изгрубявания. Ама то с всичко е така, всичко си има граници. Пък и не знам човек да е дал фира от прекаляване с трева, за разлика от множеството случаи на препиване, особено с ментета.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 11:45
Да си фърля и аз мойте двайсе стинки по темата.
Според мен си зависи главно от човека, познавам много свястни, образовани, интелигентни (така ли се пише ) хора пушещи модерирано чадел както и пълни боклуци правещи същото. Не съм забелязал някаква промяна нито в първите, нито във вторите. Та както споменах по-горе според мен си е чисто и просто до човека. Или имаш нещо у тиквата или не.
Относно компетентност не бих казал, че я имам - пушил съм общо към 7-8 пъти, няколко пъти получих трипове, няколко пъти беше ултимативно готино. Тъй че мнението ми относно тревата е смесено, по скоро неутрално. При все това уважавам напълно избора на всеки един човек, тъй че подкрепям с две ръце каквото прочее се изказа от Disturbed и ТУО.
ТУО дека си бе брато? Няма поздрави, няма нищо ехех? Прати некое лс братле да чуем как е живота.
Респект към всички.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 11:47
OnePageLife написа: word!
малко офтопик...
Могъщия и Зловещия коз - афтер ефект
Могъщия - опъваш си и секунда по-късно виждаш бели нинджи да скачат по уличните лампи. Минута след това вече си седнал някаде (тъй като коленцата ти вече са омекнали и не могат да те държат изправен) и се наслаждаваш на филма с нинджите. Препоръчително е да носите много храна със себе си.
Зловещия - опъваш си. Десет минути по-късно започваш да псуваш като комбайнер, защото не те е хванало и точно тогава... ДЗОНГ! В черепа ти прозвучава камбанен звън. Поздравления, вече си в измерението Х и си лафиш с Кранк (като Кранк всъщност е припадналият ти събеседник, който също е опитал от "Зловещия"). Препоръчително е да сте повечко хора, за да има кой да ви примъкне в случай, че пребледнеете и се изплющите като дъска на земята
Зловещо-могъщия - букетче от двата коза. Не се препоръчва за девствени дробчета.
Снощи пробвах всичките комбинации. That was the shit! Weed 4 life!
За толкова години чадене само 2 пъти "Видях" нещо което не е там...
Не плаши хората,
Халуцки има от Халуциногени (не мога да намера буквата Йу на тая клавиатура...) а не от марихуана...
Не се заблуждавайте.
Ефектите ще ви станат ясни когато опитате :>
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 12:05
Въпрос-Пушите ли марихуана?
Отговор-Не,само съм пробвал.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 12:07
Не и не мисля да почвам.
Просто не ми понасят цигари или нещо което ми дими под носа.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 12:09
Lonely ArchAngel написа: Не и не мисля да почвам. Просто не ми понасят цигари или нещо което ми дими под носа.
Може и да не пуша саска, обаче миризмата на току що запелен чадел е... хубава Нищо общо с тютюневия дим, който, макар да съм пушач, ми смърди на лайна, ако ми се тика ц'ярата под носа.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 15:04
TheUnknownOne написа:
За толкова години чадене само 2 пъти "Видях" нещо което не е там... Не плаши хората, Халуцки има от Халуциногени (не мога да намера буквата Йу на тая клавиатура...) а не от марихуана... Не се заблуждавайте. Ефектите ще ви станат ясни когато опитате :>
Не си случил на животински коз. ;]
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 15:14
OnePageLife написа: TheUnknownOne написа:
За толкова години чадене само 2 пъти "Видях" нещо което не е там... Не плаши хората, Халуцки има от Халуциногени (не мога да намера буквата Йу на тая клавиатура...) а не от марихуана... Не се заблуждавайте. Ефектите ще ви станат ясни когато опитате :>
Не си случил на животински коз. ;]
Ти или си 35 кила, или си на 12, или имаш ебати въображението...
Едит :
АЗ не съм случил на хубав коз викаш а ? Пфхах
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 15:41
TheUnknownOne написа: OnePageLife написа: TheUnknownOne написа:
Не си случил на животински коз. ;] Ти или си 35 кила, или си на 12, или имаш ебати въображението... Едит : АЗ не съм случил на хубав коз викаш а ? Пфхах
Не хубав коз... за животински става дума. Хубав коз има навсякъде. Ти прие буквално всяка моя дума в по-предния ми пост. Разбира се, че се праска много когато си напушен. Все ти се струва, че нещо мърда в храстите, тва онва. Вкарваш се във филми и т.н. . Кажи ми, че не си праскал така. Ако кажеш не, ще ме излъжеш. ;]
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 15:43
OnePageLife написа: Не хубав коз... за животински става дума. Хубав коз има навсякъде. Ти прие буквално всяка моя дума в по-предния ми пост. Разбира се, че се праска много когато си напушен. Все ти се струва, че нещо мърда в храстите, тва онва. Вкарваш се във филми и т.н. . Кажи ми, че не си праскал така. Ако кажеш не, ще ме излъжеш. ;]
Да ама друго е да кажеш тука в темата дето я четат некви дето никога не са виждали коз на снимка даже, че виждаш нинджи по дърветата като се напушиш, и че някой до тебе е припаднал... стига глупости :>
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 15:49
TheUnknownOne написа: OnePageLife написа:
Да ама друго е да кажеш тука в темата дето я четат некви дето никога не са виждали коз на снимка даже, че виждаш нинджи по дърветата като се напушиш, и че някой до тебе е припаднал... стига глупости :>
Трябва да се чувства съспенса, докато четете. ;]
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 15:53
Да, да, и никога да не се напуши някой щото ти си му напълнил главата с глупости...
Някак си прост излизаш след като тооооооочно съм свършил на цяла страница да ви обяснявам как трябва малко да се замисляте като пишете по тоя въпрос тука, и веднага след тва ти изръсваш простотиите с нинджите и припадащите приятели... не ме кефи(ш) :/
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 16:12
TheUnknownOne написа: Да, да, и никога да не се напуши някой щото ти си му напълнил главата с глупости...
Някак си прост излизаш след като тооооооочно съм свършил на цяла страница да ви обяснявам как трябва малко да се замисляте като пишете по тоя въпрос тука, и веднага след тва ти изръсваш простотиите с нинджите и припадащите приятели... не ме кефи(ш) :/
А, значи прост съм излизал. Съдба. Простоват съм си. А ти можеш да си обясняваш колкото си искаш. Според твоята гледна точка е така. Според мояте не е. Това е. Аз преценям, решавам и пиша. Точка. С тебе ли да тръгна да се съобразявам?
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 16:16
Аз бих се съобразил с тебе, или поне бих се опитал след като вида че цяла страница си се хабил за да прокараш някаква идея...
Нищо лошо няма ман, и аз простея редовно, но You get my point right
Говора ти така защото се водиш от 2-та % тука дето трябва да го разберат тва дето го написах а ти написа точно обратното
Разбира се, не те познавам и не знам какво си мислиш, но отстрани малко осакати идеята на цялото ми писане
Не можеш да отречеш
Едит:
Да уточня за да не съм гъз :
OnePageLife написа: ТУО написа: Моля за напред само хубави премислени неща да пишете тук (и въобще дори преди да говорите се замисляйте, защото смешнеете с компетенцийте ) word! малко офтопик... Могъщия и Зловещия коз - афтер ефект Могъщия - опъваш си и секунда по-късно виждаш бели нинджи да скачат по уличните лампи. Зловещия - Поздравления, вече си в измерението Х и си лафиш с Кранк (като Кранк всъщност е припадналият ти събеседник, който също е опитал от "Зловещия"). Препоръчително е да сте повечко хора, за да има кой да ви примъкне в случай, че пребледнеете и се изплющите като дъска на земята Зловещо-могъщия - букетче от двата коза. Не се препоръчва за девствени дробчета.
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 16:47
Дали съм пушил мери?
Е как беее
Веднъж реших да пробвам
Първо цигарка, после на бонг...ае напуших се веееее
Признавам си, яко беше
Но честно да си кажа
Предпочитам една чаша хубава водка, надута музика и добро настроение
Не пуша трева, само на купон бих се понапушил
Но да е редовно - не
Някакси вкусът на алкохол ми се нрави повече, пък и лесно се поддавам, и ако почна по-често едва ли ще имам волята да спра, а може и да мина на по-тежко.Не щем, мерси.
Нямам против пушачите
Имам против тези, които заявяват "тези, които не пушат са балъци"
Все пак е право на личен избор кой какво да прави
Айде, наздраве
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 18:03
Дадох гласа си за първата категория, която така като гледам все още си остава най-скромна откъм получени гласове.
Пуша ганджа всеки ден около 2 години, а преди това пушех когато се намери. Не обичам да изпускам поради няколко перфектно логични причини:
1. След като винаги имам - какво ме спира да пуша всеки ден?
2. Какво по хубаво от това да си споделя супер яка саска с любимката докато си лежим в леглото и слушаме психо транс?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 18:14
Disturbеd написа: Lonely ArchAngel написа: Не и не мисля да почвам. Просто не ми понасят цигари или нещо което ми дими под носа. Може и да не пуша саска, обаче миризмата на току що запелен чадел е... хубава Нищо общо с тютюневия дим, който, макар да съм пушач, ми смърди на лайна, ако ми се тика ц'ярата под носа.
Не обичам нищо да ми дими под носа. :О
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Cyrax
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 18:36
Ми чадим.Лошо няма. Въпрос на избор. Просто няма равно на тва да си пуснеш рапец и да се начадиш едно хубаво (:
Друг е въпроса за отношението към хората които го правят.. пък и тъпите проверки на куките са просто смешни..
редовно съм проверяван за тревица щото на полицайчетата им идва от вътре просто да закопаят гадните смъкнати пропаднали скейтърчета наркоманчета ... мда .. но тва е друга тема..
Та за тревата говорехме.Пушете кефете се и тва е
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 18:48
Както казах няколко страници назад не съм пробвал, но ми събудихте интереса към леките наркотици и в скоро време мисля да пробвам. Не съм наясно с тях и ако можете, ми предложете нещо като за първи път
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 18:51
Направо се застреляй - най-евтино и най-силен ефект.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|