Автор |
Съобщение |
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Re: Енциклопедия на никовете на потребителите във форума Публикувано на: 24 Яну 2007 00:18
Abdominal Pain написа: †Soul Hunter†...........................................†Soul Hunter† винаги е бил единствен и неповторим.
По едно време се подвизаваше за кратко под ника Vergil.
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 00:22
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Енциклопедия на никовете на потребителите във форума Публикувано на: 24 Яну 2007 08:16
Tracy написа: Abdominal Pain написа: †Soul Hunter†...........................................†Soul Hunter† винаги е бил единствен и неповторим. По едно време се подвизаваше за кратко под ника Vergil.
Помниш, куче...
Но дори и да е било така, едно време се подвизавах и под ника Draksis.
И в двата случая моля автора да не ъпдейтва енциклопедията за мен.Така, както си е, ми харесва повече...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 08:21
Time's up написа: Johnny Rico написа: ЕДИТ: Като гледам от наистина старите кучета май само са останали Снийки и Деник. Спомняте ли си Нео Зилота, Ксена, Сънлорда, Лорда, ТТ2, Кийдис и останалите?
Оф.. пише бате по едно a.k.a отдолу ^^
Все те губя и си викам, тоя няма време да пише във форума :Р
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 10:33
Johnny Rico написа: Аз винаги съм си бил Джонката. Старите кучета ма помнят. Кат бех млад и зелен бех големо ламерче да го еба. Спомням си Сандро как щеше да ме банне ама ме спасиха.
Сандро там ли си бе момче? Как е хавата? Една бира от мен за дет не ме банна преди толкоз години. :lol:
ЕДИТ: Като гледам от наистина старите кучета май само са останали Снийки и Деник. Спомняте ли си Нео Зилота, Ксена, Сънлорда, Лорда, ТТ2, Кийдис и останалите? :lol:
Аз съм тук. И помня всички.
Вортекс ;р, много псевдоними бяха, но ще изброя тези, които си спомням - Саруман, Saruman, Curumo, Curunir-Lan, Dulce Liquido, Knjaz Varggoth, Jaime Lannister, както и само Jaime, Alaric, ако ме не лъже паметта първоначалния ми беше Mephisto, товарищ Тончев, товарищ Флоренко, Varggoth, Небесный, Wrest, Nerium Oleander, Oleander, Elu Thingol ( Krieg по-късно започна да използва името), Elwe Singollo, Sindacollo, Elwe и още редица други, които или са били прекалено отдавна, или пък са били за прекалено кратко, че да мога да си ги спомня. В последствие, Varggoth се утвърди като основния ми псевдоним, тъй като всички, които знаят кой съм (като теб ;р), ми викат "княз" и то се подразбира, че съм Княза, така че остава само наименованието без титлата.
Ако случайно си спомниш за някой псевдоним, който съм изпуснал - давай информация. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Re: Енциклопедия на никовете на потребителите във форума Публикувано на: 24 Яну 2007 10:35
†Soul Hunter† написа: И в двата случая моля автора да не ъпдейтва енциклопедията за мен.Така, както си е, ми харесва повече...
Няма. Ще си стои както си е. Вовеки.
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 10:36
Да не забравяме и другия акаунт, на който е една от най-дългите теми на първа страница... Myn-Tyraneus?
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 10:40
Varggoth написа: Вортекс ;р, много псевдоними бяха, но ще изброя тези, които си спомням - Саруман, Saruman, Curumo, Curunir-Lan, Dulce Liquido, Knjaz Varggoth, Jaime Lannister, както и само Jaime, Alaric, ако ме не лъже паметта първоначалния ми беше Mephisto, товарищ Тончев, товарищ Флоренко, Varggoth, Небесный, Wrest, Nerium Oleander, Oleander, Elu Thingol (Krieg по-късно започна да използва името), Elwe Singollo, Sindacollo, Elwe и още редица други, които или са били прекалено отдавна, или пък са били за прекалено кратко, че да мога да си ги спомня. В последствие, Varggoth се утвърди като основния ми псевдоним, тъй като всички, които знаят кой съм (като теб ;р), ми викат "княз" и то се подразбира, че съм Княза, така че остава само наименованието без титлата. Ако случайно си спомниш за някой псевдоним, който съм изпуснал - давай информация. ;р
Бах мааму. За въвеждането на твойте никове трябва да ми се плати! Кеш!
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 10:41
Цитат: Time's up.................................................NeO_Zealot*
!!!!
Без '*'
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 10:49
Time's up написа: Цитат: Time's up.................................................NeO_Zealot* !!!! Еми да беше казал де. Добре че малко те помнех и не те написах направо "Нео Зилота" Между другото, нали се разбрахме да измисляме прякори за останалите потребители. Идей нямате ли? Едит: Time's up написа: Без '*'
Бахго и '*'-ъто.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 10:54
AcTivE написа: Да не забравяме и другия акаунт, на който е една от най-дългите теми на първа страница... Myn-Tyraneus? :P
Min Tyeares. Означава "мои сълзи" на староанглийски.
И темата не е една от най-дългите на първа страница - тя е най-дългата тема, която този форум е виждал някога. Да не умаловажаваме нещата.
ПП
Прочее, никовете на онзи профил ми се губят, защото той ми беше алтернативен и го ползвах само докато не си възстанових стария. Той не е от особено значение. ;р
ПП2
Вортекс, сетих се за един мой псевдоним, който беше от периода на твоя Изгрев и беше пряко повлиян от него - Здрач.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Енциклопедия на никовете на потребителите във форума Публикувано на: 24 Яну 2007 11:08
Abdominal Pain написа: †Soul Hunter† написа: И в двата случая моля автора да не ъпдейтва енциклопедията за мен.Така, както си е, ми харесва повече... Няма. Ще си стои както си е. Вовеки.
10x
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 11:21
Varggoth, князе, не беше ли по едно време Faggoth? :Р
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 11:46
The Grim Reаper написа: :arsehle:
Какво, един от предишните ти никове е бил "asshole"? Добре, веднага го добавям.
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 12:20
Varggoth написа: Аз съм тук. И помня всички.
Вортекс ;р, много псевдоними бяха, но ще изброя тези, които си спомням - Саруман, Saruman, Curumo, Curunir-Lan, Dulce Liquido, Knjaz Varggoth, Jaime Lannister, както и само Jaime, Alaric, ако ме не лъже паметта първоначалния ми беше Mephisto, товарищ Тончев, товарищ Флоренко, Varggoth, Небесный, Wrest, Nerium Oleander, Oleander, Elu Thingol (Krieg по-късно започна да използва името), Elwe Singollo, Sindacollo, Elwe и още редица други, които или са били прекалено отдавна, или пък са били за прекалено кратко, че да мога да си ги спомня. В последствие, Varggoth се утвърди като основния ми псевдоним, тъй като всички, които знаят кой съм (като теб ;р), ми викат "княз" и то се подразбира, че съм Княза, така че остава само наименованието без титлата. Ако случайно си спомниш за някой псевдоним, който съм изпуснал - давай информация. ;р
Ти беше човека, който пусна в (май втората) моя тема една такава интелигентна и злобна шегичка по мой адрес, че ми трябваше месец да я загрея. Почувствах се проникновенно тъп като я разбрах, и определено ще те запомня с това.
P.S. По темата - не съм сменял име.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 13:31
Пффф, къде забрави Akhenaten !?!?! O.O
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 13:45
Pileto написа: Pileto....се така си е било
Ами Golqmoto Pile?
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 14:14
Не е лоша темата!
Значи регистирах се началото 2002 с ника: SWEET_GUN
След това напуснах форума началото на 2004 и към средата се върнах като АxL и до днес! Това са ми оновните никове. Но и тях съм променял от време на време. Ето до колкото си спомням:
АxL
SWEET_GUN
JEDI_GUN
AxL_Rebel
Jimmy_Dean
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 15:16
Преди да премина към основният си ник Evil преди бая време се подвизавах под прякорите Artanis и Za_Stalin . В момента като алтернативен ник ползвам Silent Fear . Но основен си остава Evil .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|