Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
![Аватар](https://i.imgur.com/NDtyfZW.jpg) |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 16 Мар 2014 19:53
Ако некой знае комп клуб, където сравнително атмосферата е готина, дават питиета и има що годе нови игри да казва, че днеска с един френд решихме да се забутаме в един комп клуб без име и беше егати дупката, на няколко спирки от мола у един подлез. Най-новите игри беха сигурно от 2009, а некви тъпири циклеха лол... Дотъжня ми за едновремешната атмосфера в клубовете у Люлин, рекох да си припомня, то кво се оказа Та казвайте ако знаете някой, верно, че им мина модата но все пак друго си е да си припомниш кво беше едно време ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
![Аватар](http://files.gamebanana.com/img/ico/sprays/samhdspraz.png) |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 16 Мар 2014 19:58
Мба, мисля, че всичките са на доизживяване. В Пловдив си спомням че останаха Мрежата, 4К-то зад ректората на ПУ и Speed-a на бул. "Руски".
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
hyper'
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=19540_1463340201.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 16 Мар 2014 19:58
Манията в Студентски не баца ли още?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 16 Мар 2014 20:21
В Русе има един некст-ген комп. клуб с маса мощен хардуер, че и до колкото си спомням бяха с Радеонки та сигурно през ненатоварените моменти всичките гриндят криптовалути. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 16 Мар 2014 20:32
hyper` написа: Манията в Студентски не баца ли още? Мисля че бачка, поне до преди година бачкаше
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Der Meister
|
![Аватар](https://bainiki.blog.bg/photos/138813/Masoni.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 16 Мар 2014 23:17
na bul balgariq i ge6ov podleza ima nqkav klub, v koito ne sam vlizal po princip no otvanka izglejda dosta loksozen ima dosta kompiutri napitki, 4ipsove 6iroko e vatre i t.n. ama vinagi prazen na doizjivqvane sa si4kite
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 16 Мар 2014 23:56
Der Meister написа: loksozen daite da praim nekoe loksozno meme okolo taq duma!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7325_1539513620.jpg) |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 00:04
В София работи мисля че се казваше "Мрежата" която е в един подлез на кръстовището на бул. България и Д.Гешов.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 00:12
loksozen i mene me kefi kato duma
inache nqma hleb u tqh poeche, edinstvenoto deto beshe opit za vyzrajdane na zalite beha tiq INTERNET KNIJARNICI, kydet hodeha horata da printirat razni raboti ot flashki i tva e i eventualno nqkoi da se navie kompaniq da cykat cs ili fifa zaedno ama tva e, nqma sleda ot romantikata da cykate sled daskalo kat predi
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kaboom
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=22208_1343662885.jpg) |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 00:16
има логика да има комп клуб некъде на шано дето да не плащат тока и нета щото ше са на загуба иначе, еле па ко са локсозни. смис кой би отишъл 2014 да си плаща на час да ползва комп?!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
vanmx
|
![Аватар](https://t3.ftcdn.net/jpg/02/01/94/24/240_F_201942474_mp8XuKGtg0qW5BtOSsfwK2FlvzUSCTfo.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 01:04
Като бях у Варна често използвах компютърните клубове, защото тогава нямах никакъв компютър там, а съм си пристрастен към интернет ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Имаше една верига зали Doom, които бяха доста прилично оборудвани, беше луксозно вътре и имаше доста игри. Никога не съм виждал тия зали да са празни, сутринта се събираха хлапета от цели класове да цъкат CS ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Нямаше вид да са пред фалит, защото през времето докато бях във Варна отвориха две нови зали. Това беше преди 4-5 години. Интересно ми е дали още съществуват тези зали ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 01:05
в моя малък(30к) град имаше цяла улица на комп клубовете към 7-8 ,но сега само оцеляха един на интернет доставчик и клуба на бивш даскал дето пуска фрее време щот и без тва няма опашка.... Липсва ми времето когато се събирахме 10 коча и ходехме CS нощна а на другия ден втора смяна даскало гледаме кат наркомани
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NoName
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=671_1696426624.jpg) |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 01:42
Сируиуса , вика че в Плд има още останал клубове ??? Не знам , може и да е така ... аз лично не съм ходил на подобно място от 10+ години минимум. Комп зала през 2014 ми звучи като видеотека през 2014 ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 02:32
VVARDEYN написа: В Русе има един некст-ген комп. клуб с маса мощен хардуер, че и до колкото си спомням бяха с Радеонки та сигурно през ненатоварените моменти всичките гриндят криптовалути. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) къде кво :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 08:27
denik написа: VVARDEYN написа: В Русе има един некст-ген комп. клуб с маса мощен хардуер, че и до колкото си спомням бяха с Радеонки та сигурно през ненатоварените моменти всичките гриндят криптовалути. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) къде кво :Д е Ескейпа. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 08:55
Преди няколко дни разбрах, че под арена запад имало някакво кафе-билярд, дето е на мястото на едновремешния първенец по брой PCта на балканите (Зоната). Май бяха с над 500 компа. Та отидох с няколко приятелчета да го видя - отворили са го сравнително скоро, почти нищо не са пипали от интериора, сложили са някакви билярд и снукър маси и това е. Ама си е много някак си ъндърграунд-яко ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Само комповете липсват. Колко AvP 1,2, делта форс, NFS, War3 и кво ли още не съм играл там на времето... Преди това сменяхме клубовете, щото не им се кефехме много, ама като отвориха зоната ни беше абсолютния фаворит ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Голяма носталгия ме налегна като отидох там.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
AcTivE
|
The King of Kings |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2014_1459329907.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 10:38
hyper` написа: Манията в Студентски не баца ли още? Те я преструкторираха и сега капацитетът й е наполовина, иначе работи доколкото знам. Последната ми информация беше есента миналата година, ходихме да убием малко време на PS3. Иначе си спомням Матрицата в Лозенец колко култов клуб беше преди 12-13 години. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Пак тогава се сещам, че в Стара Загора имаше над 50 ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) интернет-клуба, общо взето който имаше гаражче над 30 квадрата и поназнайваше от компютри беше инвестирал в този бизнес. Днес май е оцелял само един клуб, всичко друго се преквалифицира като други търговски обекти като хранителни магазинчета и фризьорски салони. Жалко е, че времената и технологиите убиха този бизнес, защото малко неща бяха по-гот от това да накупиш кроасан Чипикао и сокче от 10ст. и да поцъкаш рамо до рамо с приятели някой от Петимата старци (HL:CS, SC, D2, WC3, Q3) ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 10:43
NoName написа: Сируиуса , вика че в Плд има още останал клубове ??? Не знам , може и да е така ... аз лично не съм ходил на подобно място от 10+ години минимум. Комп зала през 2014 ми звучи като видеотека през 2014 ... 4К-то със сигурност!!! Наскоро бях там, даже имаше хлапета дето играеха на CS 1.6 Иначе WoW, LoL че и ДотА и тва основно се играе... Но по някои от комповете се подвърта я Quake III Аrena, я Unreal Tournament... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
hyper'
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=19540_1463340201.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 12:28
AcTivE написа: hyper` написа: малко неща бяха по-гот от това да накупиш кроасан Чипикао и сокче от 10ст. и да поцъкаш рамо до рамо с приятели някой от Петимата старци (HL:CS, SC, D2, WC3, Q3) ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Плаче ми се, като знам, че точно същите неща правехме и ние, беше некво много семпло щастие. ;( Бтв ние цъкахме и доста NFS Underground. Nostalgia overdose.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Wolf
|
![Аватар](https://i.imgur.com/NDtyfZW.jpg) |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Има ли все още комп. клубове? Публикувано на: 17 Мар 2014 12:52
Абе какво е това явление "Интернет кафе"? Звучи ми малко като място събиращо грозновати кифли да цъкат некоя игра скрити предмети или да си гледат хороскопите и не мога да го приема като наследник на комп. клубовете... Някой ако се е излъгал да ходи там да сподели какво е?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|