18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Ледник
Публикувано на: 23 Апр 2012 23:53
липсва ми предната квартирка
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 24 Апр 2012 15:49
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Ернестин
Публикувано на: 24 Апр 2012 16:00
Недей, да не почна аз да вадя компромати от моя архив.
Creator_
Цар
Публикувано на: 24 Апр 2012 16:17
Но аз бях милостив. Колекцията ми горе е озаглавена "Методи и китарите". Освен нея имам Методи и жените, както и Методи и бананите.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Апр 2012 19:06
редактирай го тоя пост
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Regorg
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:00
Ледник направи една последна песен поне като Котенца в тревата,Просто жена или мога сам.Тези песни са си култ много кефят.
Regorg
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:00
Ледник направи една последна песен поне като Котенца в тревата,Просто жена или мога сам.Тези песни са си култ много кефят.
фитенс-маняк
19 Дек 2011 05:46 Мнения: 1329 Местоположение: фитенс клуб STRONG
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:50
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Creator_
Цар
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:54
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:56
___________________________________ LA COKA
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:58
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения