Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Мил или гадняр
Публикувано на: 06 Яну 2012 11:29

Или балансиран?

Ква ви е тактиката, не ви говоря за бърза свалка с цел секс. Принципно, ако си много мил не си интересен. За това при запознанство, примерно ся с колежките ми от групата, почвам някви разговори с въпроси с отворен край. Примерно- що се насочи към правото и други простотии, като за да завържа разговор и по време на разговора няма как да не се изцепят с някое тъпо разсъждение и при възможност ги бъзикам. Никога не общувам само със въпросното момиче, нарочно се въртя и около другите, за да и покажа че не съм удавник и тя не ми е сламката. И постепенно се насочам към най-различни теми, за да разбера имаме ли общи виждания в-у някой неща. На скоро даже щях да тръгна с едно момиче от моята група, обаче не знаеше кво иска, ту се местеше в Пловдивския, пък после взе че се върна в Бургас...
Та някой от вас пробвал ли е да е вулгарден с женските?
Отделям време на ученето и постоянно се въртят около мен за лекции, редновно чувам- много ти благодаря, и чат пат как да ти се отблагодаря? И тука примерно на акъла ми идва 1 реплика

- Какво ще кажеш за прегрътка( да предположим че го направи)
- Добре, а кво ще кажеш за секс? ( да кажем че тука се изхилва, тва едната възможност, другата е да ме гледа като голям камък и да ме нацепи, което бих направил и аз)
Ако вземе че се изхили, в момента ми идва на акъла- исках да кажа среща. Въобще ей такива неща се чудя кво впечатление будят в момичетата и дали с това трупаш точки или губиш бройката. Все пак никой не обича тия дето мълчат и имат много задръжки...

Много ви моля без отговори от сорта: бъди себе си. Щото жените постоянно си лепят някви умрели статуси как искали истинският мъж, обаче имат някви очаквания и изисквания и ако не се впишеш гориш. Поне от моя опит съм излязъл с това заключение.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Мил или гадняр
Публикувано на: 06 Яну 2012 11:47

Devlin написа:
- Какво ще кажеш за прегрътка
- Добре, а кво ще кажеш за секс?

НЕ

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 12:08

казвам им че съм гей и искам да ми разкажат за себе си

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 12:31

Колкото по-гадно се държиш, толкова повече те гонят и си им интересен. Не говоря да ги обиждаш и целенасочено да си ги тропаш. Има си някакви граници.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 06 Яну 2012 12:59

Аз си помислих, че тоя ще пуска линк за нова сърцераздирателна чалга, а то било дебнем-да-ебнем тема...

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 14:55

Devlin написа:
Или балансиран?

Ква ви е тактиката, не ви говоря за бърза свалка с цел секс. Принципно, ако си много мил не си интересен. За това при запознанство, примерно ся с колежките ми от групата, почвам някви разговори с въпроси с отворен край. Примерно- що се насочи към правото и други простотии, като за да завържа разговор и по време на разговора няма как да не се изцепят с някое тъпо разсъждение и при възможност ги бъзикам. Никога не общувам само със въпросното момиче, нарочно се въртя и около другите, за да и покажа че не съм удавник и тя не ми е сламката. И постепенно се насочам към най-различни теми, за да разбера имаме ли общи виждания в-у някой неща. На скоро даже щях да тръгна с едно момиче от моята група, обаче не знаеше кво иска, ту се местеше в Пловдивския, пък после взе че се върна в Бургас...
Та някой от вас пробвал ли е да е вулгарден с женските?
Отделям време на ученето и постоянно се въртят около мен за лекции, редновно чувам- много ти благодаря, и чат пат как да ти се отблагодаря? И тука примерно на акъла ми идва 1 реплика

- Какво ще кажеш за прегрътка( да предположим че го направи)
- Добре, а кво ще кажеш за секс? ( да кажем че тука се изхилва, тва едната възможност, другата е да ме гледа като голям камък и да ме нацепи, което бих направил и аз)
Ако вземе че се изхили, в момента ми идва на акъла- исках да кажа среща. Въобще ей такива неща се чудя кво впечатление будят в момичетата и дали с това трупаш точки или губиш бройката. Все пак никой не обича тия дето мълчат и имат много задръжки...

Много ви моля без отговори от сорта: бъди себе си. Щото жените постоянно си лепят някви умрели статуси как искали истинският мъж, обаче имат някви очаквания и изисквания и ако не се впишеш гориш. Поне от моя опит съм излязъл с това заключение.

мязаш на плейбой, ма явно си вързан в устата на морски възел

не преглъщай толкоз шумно кат ги видиш с дълбоки деколтета, дишай малко повече и всичко ще се оправи :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 15:37

Подемам разговор за това как съм нещастен, нямам приятели, а успехът ми с жените е близък до нула, освен ако не са били мъртво пияни. Разказвам им за всичките момичета, които са ме отрязвали, в които съм се влюбвал и пак са ме отрязвали и как всеки път плача, щом нещо такова се случи.

След това им казвам, че майка ми сигурно ще ме търси, защото вече е 20:30, а аз не съм си вкъщи, затова им давам номера си и им казвам, че ако не ми се обадят, най-вероятно ще изпадна в тежка депресия и ще сложа край на живота си.

Както виждате,

още съм жив 8)

Все аркадаши сме...!

Профил

Публикувано на: 06 Яну 2012 15:58

Мил или гадняр? :o
Ей такъв кат тебе!
Умерен мЪркуч!
:D

Иначе като става въпрос за книги, прочети "Интимни беседи по половия въпрос", доволен ша останИш! :D

Профил

Публикувано на: 06 Яну 2012 16:02

Джони Спагети написа:
Подемам разговор за това как съм нещастен, нямам приятели, а успехът ми с жените е близък до нула, освен ако не са били мъртво пияни. Разказвам им за всичките момичета, които са ме отрязвали, в които съм се влюбвал и пак са ме отрязвали и как всеки път плача, щом нещо такова се случи.

След това им казвам, че майка ми сигурно ще ме търси, защото вече е 20:30, а аз не съм си вкъщи, затова им давам номера си и им казвам, че ако не ми се обадят, най-вероятно ще изпадна в тежка депресия и ще сложа край на живота си.

Както виждате,

още съм жив 8)

Тоя вариант го пробвах няколко пъти с момичета, които не са от университета, щото тука моите квото кажа на едната го знаят вече всичките. Де да знам не ме кефи, с него си правиш по-скоро приятелки, въобще момичетата като чуят самосъжаления и такива работи и драсват.

ЕДИТ: Даеба майка му тва го направих на teenproblem усещам, че ще ме храните :lol:

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Публикувано на: 06 Яну 2012 16:04

Нито едното нито другото - Просто приеми че жените са напълно нормални човешки същества, които с нищо не се отличават от теб и не заслужават уплаха,страхопочетание или каквато и да е друга форма на специално отношение.(Преди да са го заслужили по същия начин по които и всички други твои познати)
Знам че е УЖАСЯВАЩО трудно защото всеки един хормонално зависим фрагмент от съзнанието ти повтаря че е нещо от особенна важност,но истината е че е точно обратното...

Няма нужда нито да искаш прегръдки, нито да правиш мръснишки намеци - просто кажи най-спокойно, както на някой авер " ми - може да черпиш някоя бира/кафе след лекции" или ако девойката ти харесва директно да й кажеш - "ами ако искаш може да излезем за по бира/кафе някой път"....След няколко дена(или пък ако разговора хване - направо веднага) просто подмяташ "Искаш ли да излезем/видими/правим/ това и това"...
Ако почне да се дърпа - просто си казваш "Ок" и продължаваш - нищо не се е случило - довери ми се за това...Ти не я търсиш повече - ако тя те потърси добре...
За разговорите е същото - не се престаравай - не я разпитвай, просто кажи нещо - слушай какво казва - говори какво ти е интересно - дръж се НОРМАЛНО. Ако имате дори и приблизително сходни интереси, дори и в само една две области - разговора ще се получи от самосебе си...
Комплиментите са от полза само когато са уместни - сериозно - ако беше с някой твой приятел би ли му направил комплимент за дрехи,коса или външен вид от нищото ?

След време просто свикваш да говориш с тях нормално - някой ще те режат - други ще се съглясяват - трети ще се съгласяват а после ще те режат, а с някой има шанс дори и просто да се окажеш в автентично приятелски отношения...

Това което се опитвам да кажа е че трябва да покажеш(и с времето действително започваш да го мислиш) че имаш гръбнак,стойност и просто не ти пука особенно, но в същото време си заинтересуван без да искаш да се правиш на маймуна или задник. Просто си себе си и ако те случайно са заинтересувани си свободен - ако не са - има и други , а ти ще продължаваш да си си ти и свободен...

ПС: Не обичам да давам съвети за връзки - вероятно съм и най-неподходящия да го прави но доакто науча това написано по-горе ми се наложи да мина през толкова много гадости, че ми се иска да ги спестя на когото мога...Особенно опре ли до Бг жените,които имат такива фундаментални изкривявания на възприятието за отношения между мъже и жени, че не се ли покажеш като "на място" от самото начало, буквално сам си прерязваш гърлото с опакото на ножа..

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Публикувано на: 06 Яну 2012 16:07

Devlin написа:
Джони Спагети написа:

Както виждате,

още съм жив 8)

Тоя вариант го пробвах няколко пъти с момичета, които не са от университета, щото тука моите квото кажа на едната го знаят вече всичките. Де да знам не ме кефи, с него си правиш по-скоро приятелки, въобще момичетата като чуят самосъжаления и такива работи и драсват.

ЕДИТ: Даеба майка му тва го направих на teenproblem усещам, че ще ме храните :lol:

Хахахах, Алми-то как те натроли, и ти му се хващаш

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 16:26

момиче, което завършва всяко изречение с xD, отпада, независимо колко яко е

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 16:31

Till Lindémann написа:
момиче, което завършва всяко изречение с xD, отпада, независимо колко яко е

xD

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 16:40

ти не си момиче, ти вече си жена

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 17:34

По-късно ще кажа какво правя АЗ,че сега ме мързи.

Профил WWW

Публикувано на: 06 Яну 2012 18:04

................................................................

Профил

Публикувано на: 06 Яну 2012 18:18

................................................................

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2012 18:21

Devlin написа:
...

Не съм ти чел простотиите, защото или си трол, или просто си смотан.
Ей така, просто исках да ти кажа :P

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 06 Яну 2012 18:36

Казваш и: "Нека почнем отначало. Да бъдем приятели." - подавайки и ръка и в момента на ръкостискането добавяш: "Искаш ли да те взема още тази вечер?"

Профил

Публикувано на: 06 Яну 2012 18:55

Devin, Гипо е мног добре сложен физически и старшно привлекателен, а теб като те гледам не мисля, че ще си му кой знае каква конкуренция :!:

Иначе по темата - правя се на смотан, действа в някои случаи :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com