Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Казарма!
Публикувано на: 29 Апр 2010 22:40

Чудех се какво е вашето мнение за казармата!Много хора(повечето от стария контингент) казват че ако човек не е ходил в казармата то от него не става нищо.Също така се изреждат хиляди неща които трябва да послужат за плюсове на казармата.

+Дисциплина
+Уважение
+Борба

Баща ми ми разправя ( това по-повод моето наедряване) че когато бил в казармата често си хапвал супичка от боб.Истината е че в цялата чиния от 350 мл. имало 2-3 бобени зърна :lol: Трудноста била да уловиш зърната :x
Друг факт е че много от подрастващото поколение са(нужно е да се въздържам!) мъжки пчелички :lol: и че това можело да се оправи само в казармата :lol:

Факт е обаче че към тази тема ще добавя още един въпрос към мойте читатели ( на моят не толкова умен пост! :lol: )

НИСКО ЛИ Е КПД–ТО НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ?!
КПД (за незнаещите) е коефициент на полезно действие!
Много хора (сред които и аз) са на мнение че младите хора в България не стават за нищо.(Има и такива дето стават но те са единични бройки!Като мен например :Д)

Реших обаче (Наздраве!Понеже наливам 4 чаша от моята любима лейди Загорка!) че тази тема не е достатъчно "умна" за нашия интелектуален форумен среден потребител!Как може иначе да не взема това че нашите другари във форума са си хора в истинския живот!

Гледам че форума е една нет игра!Ама точната дума е НЕТ-ИГРА!Даже истината е че е браузър игра!Да много съм си прав даже!Това тук между мен и Хамелеона започна още преди 5 години!(помните ли че този понеделник беше поредната годишнина от Чернобил?Е аз за разлика от вас отбелязах този ден като дигнах наздравица в чест на загиналите хора(да на онези които си дадоха живота за да спасят Земята(силни думи ама са истина!))) Минаха толкова много години че аз вече се чуствам стар....трудно ми е да опиша че живота не е това за което трябва човек да си дава здравето.Пари се изкарват но здраве НЕ!Колкото и да ми е трудно трябва да го призная че Човекът е достигнал своя личен апокалипсис създавайки нещата в материалния свят.
И тук е моментът на истината за какво му е на човек имущество след като той умре то си остава тук?(не критикувам онези които ще кажят че ние сме длъжни да оставим потомство и след това спокойно да си се радваме на децата....)Човек за 2000 години е изминал милярди километри в научната сфера но едва десетина в духовна!Нужно ли е да сме винаги лоши към човека който не познаваме?Нужно ли е винаги да мачкаме слабите и да си мислим че светът е в джоба ни?
Радост е на човек да му се роди дете!Но какво ще дадем ние на децата си?Аз не желая да дам борчове(сиреч дългове) и болести!Бихте ли желали да живеете за последно?Един вид днес трябва да наеба/надрусам/напия/открадна че да не го пишем деня изгубен?Нужно ли е личността да бъде грубо потъпквана?
Всички можем да направим живота си по-добър но не го правим.Защо когато някое нещастие не подадем ръка а просто го подминем кръстейки се или молейки се на нас да не ни се случи?От добро никой не е загубил.Не правете само себи си щастливи правете и другите хора около вас!

Сега когато вече е 23:35 а аз вече съм пиян бих искал да ви кажа че живота на човек е като едно яйце веджън пукне ли се то вече не става за нищо!А яйцето е крехко!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Казарма!
Публикувано на: 29 Апр 2010 22:46

tl;dr

иначе, като си толко ербап, що не се запишеш :twisted:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 29 Апр 2010 22:46

Мда сички казват, че преди казармата мъжа не е мъж. Като каза за храната:
Храната в казармата е малко, затва пък е гадна :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 22:52

Кире_Гръчата написа:
tl;dr

иначе, като си толко ербап, що не се запишеш :twisted:

Имам огромното желание да се запиша и живот и здраве да отида на война(сиреч Афганистан и Ирак(Не ги имам много за "война" но истината е че са война в кавички))

Жестокоста тук е че колкото и да искам да кажа нещо на хората те не го забелязват.

Пропускам тъпия пост на Данте(знам че трябваше да му размажя физиономията докато чакаше да влезе на стадиона за концерта тъпо келеме ми се видя и реших да не пиша обяснения в полицията понеже видиш ли щях да изтърва концерта!) понеже Данте е тъп и това е ясно на всички реших да му кажа като за пореден път че може да си мисли че е нещо като диария!

Профил Skype

Публикувано на: 29 Апр 2010 22:57

Ако е боло толкова готино в казармата що баща ти не е останал? Или е възмажал до толкова че е достигнал самия лимит? Истината е, че в армията не е готино и това е факт, там ходят бедните и отчаяни хора и ако и аз стана такъв в близкото бъдеще и аз ще се запиша!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:01

WidowmakeR написа:
Ако е боло толкова готино в казармата що баща ти не е останал? Или е възмажал до толкова че е достигнал самия лимит? Истината е, че в армията не е готино и това е факт, там ходят бедните и отчаяни хора и ако и аз стана такъв в близкото бъдеще и аз ще се запиша!

Колкото и да се стискаме факт е че младите в България не стават за мезе!

Профил Skype

Публикувано на: 29 Апр 2010 23:09

Човек, мисля че си еволюирал достатъчно, че да разбереш, че яденето на бобена чорба без боб не те прави по-добър човек!

В много други държави, това нещо не е задължително и те са на светлинни години от нас в технологии и култура! Сам можеш да установиш, че техните поколения не ходят в казарма и стават по-добри от миналите...

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:11

Вярвай си, уидоумейкъре... И ти ще порастеш и ще поумнееш.

Профил Skype

Публикувано на: 29 Апр 2010 23:14

Нема кво да си вярвам, аз ти давам директни факти а ти ми казваш вярвай си!

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:18

Ти даваш твърдения, не факти. Изказваш мнение, а нито показваш източници на информация, нито пък си ходил там, за да даваш каквито и да било сведения.
Абе я барай меча. :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:26

Vermic написа:
Имам огромното желание да се запиша и живот и здраве да отида на война(сиреч Афганистан и Ирак(Не ги имам много за "война" но истината е че са война в кавички))

Абе то туй е бръдъта че не те пускат веднага на война да биеш мангали там в Ирак/Афганистан ами трябва да минеш освен тренировките и още сумати лайна :x

Профил

Публикувано на: 29 Апр 2010 23:28

Max Payne написа:
Ти даваш твърдения, не факти. Изказваш мнение, а нито показваш източници на информация, нито пък си ходил там, за да даваш каквито и да било сведения.

Офф! ФЕЙСПАЛМ :OMGOMG:

Япония! Достатъчен ли ти е този факт? Имат по-добра култура, по-добро образование, по-добра икономика, и във всяко едно друго отношение са по-добри, а не ходят в казарма!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:32

WidowmakeR написа:
Max Payne написа:

Офф! ФЕЙСПАЛМ :OMGOMG:

Япония! Достатъчен ли ти е този факт? Имат по-добра култура, по-добро образование, по-добра икономика, и във всяко едно друго отношение са по-добри, а не ходят в казарма!

Е да аз съм сигурен, че ако ходеха в казармата щяха да са на нащо ниво.

Профил

Публикувано на: 29 Апр 2010 23:36

Kamelot написа:

Не, пич, те казват, че ако ходиш в казарма ще станеш по-добър! Смятай ако японците ходеха в казарма...вече щяха да са на 3 планети сигурно! :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:37

Добре, че я махнаха тая помия и не се наложи да ходя. Само получих някво първо повиквателно на което дори не се явих.

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:38

Drunk Vermic is drunk! :lol:

edit : яд ме е, че не ходих в казарма.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:39

Както е в момента мисля е най-добре , ходиш , обучават те и си войник .
Някогашните простотии , колкото са помогнали толкова са и съсипали , калеко е бивш старшина разправял ми е за много мизерии в казармите

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:40

WidowmakeR написа:
Kamelot написа:

Не, пич, те казват, че ако ходиш в казарма ще станеш по-добър! Смятай ако японците ходеха в казарма...вече щяха да са на 3 планети сигурно! :lol:

Истината е, че целта на казармата е да ти покаже че си точно никой и да се научиш че обикновенно някой стой отгоре. Гъкнеш срещу старшинката - барай мекия, пак не си доволен? Пак бараш мекия. Докат накрая не разбереш, че живота е несправедлив.
А точно на Японците тази йерархична структура им е бая позната.

Профил

Публикувано на: 29 Апр 2010 23:45

Kamelot написа:
Истината е, че целта на казармата е да ти покаже че си точно никой

Тва па баш няма нищо общо с казармата. Тя те прави и корав и издръжлив, какъвто би трябвало да е всеки войник. Целта й далеч не е да те направи никаквец! Премисляте ги тея неща деба, ебаси простите са!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 23:50

Не казах да те направи никаквец, ами че докато не се докажеш и не се издигнеш сам никой не му дреме кой си. И ако си мислиш, че казармата има само смисъл за физиката ти, само доказва колко повърхностен си :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com