Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!
Публикувано на: 12 Мар 2009 09:44

Здравейте аз съм от така наречения Олд скуул. Разцъквам геймки и особено стратегийки от 1998 година. Списанието ви си го купувах редовно от 2000 г. Вие ми давахте много положителни емоции.
Изпитах две големи разочарования от Вашия екип за последните няколко месеца.
Първо свалихте най - великата игра създавана някога Counter-Strike от класацията си и по този начин спомагате за нейния залез, а с тази игра сме свързани от 2000 г. насам.
Второ никога не съм допускал, че сами ще спрете това чудесно списание. Не мога да проумея какво ви е накарало да ни лишите от едно от най - приятните неща в началото на месеца, а именно да си купим Манията. Пишлеметата не стига, че кибичат по цял ден на геймките ами сега им трябват още часове да четат и сайта. Не може да спрете Манията. Помислете отново. Чувствам се предаден, а със сигурност и много като мене. Няма да чета списанието онлайн защото се губи удоволствието да го държиш в ръцете си
Поправете тази несправедливост или измислете компромисен вариант да го има и на пазара и на сайта Ви Дано проявите разум, губите фенове иначе, а ние сме с вас от самото начало.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Re: РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!
Публикувано на: 12 Мар 2009 10:15

#1: Каунтър страйк не е игра, а мод. Халф Лайф обаче е наистина велика игра, не заради графиката или иновативния си геймплей, а заради историята. Точно този най-силен елемент на геймката го няма в "кънтъра", затова и той никога не ме е кефел. Колкото до мулти - и през 2000 година имаше по-качествени мрежови предизвикателства, дори и по-качествени модове за Халф-а. Not impressed.

#2: Преминаването на сайт е ъпгрейд, става по-добро. Ще повторя нечии думи (не помня чии точно), че на сайта ще има място за повече инфо, повече мултимедия (скрийнове, клипчета, нещааа), ще могат да се дават линкове (защото да преписваш 4 реда @#$52323@# от списанието... ами никой не го прави), ще може да се търсят стари неща, ще могат да се дават коментари, различни от тези на автора... ти ще можеш да дадеш мнението си (макар че като ти чета поста да не мисля това за чак такъв плюс). Всичко това ще е по-евтино за нас и по-доходно за тях. Освен това (но не се знае, това е мое виждане) предполагам, че няма да се качват материали само веднъж месечно, а по 3-4 нещица няколко пъти в седмицата. Сиреч ще сме ъп-ту-дейт, а не да четеш за някоя игра след като си я врътнал 3 пъти.

Еволюция, батка. Пробвай и ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 10:28

fuckside написа:
... най - великата игра създавана някога Counter-Strike...

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА мен ще ме е срам да го кажа дори на майтап това :lol: :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 12 Мар 2009 10:32

Ако им излиза кяра да го пуснат да се досатавя по поръчака с предплащане или с наложен платеж. Има варианти, само желание се иска.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 12 Мар 2009 10:33

Ти искаш от тях да направят 80% от досегашните си разходи по публикуването, за да може да продадат 500 броя по поръчка? Помисли малко, сметни на пръстчета и пробвай пак.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 12 Мар 2009 10:35

fuckside написа:
Здравейте аз съм от така наречения Олд скуул. Разцъквам геймки и особено стратегийки от 1998 година. Списанието ви си го купувах редовно от 2000 г. Вие ми давахте много положителни емоции.
Изпитах две големи разочарования от Вашия екип за последните няколко месеца.
Първо свалихте най - великата игра създавана някога Counter-Strike от класацията си и по този начин спомагате за нейния залез, а с тази игра сме свързани от 2000 г. насам.
Второ никога не съм допускал, че сами ще спрете това чудесно списание. Не мога да проумея какво ви е накарало да ни лишите от едно от най - приятните неща в началото на месеца, а именно да си купим Манията. Пишлеметата не стига, че кибичат по цял ден на геймките ами сега им трябват още часове да четат и сайта. Не може да спрете Манията. Помислете отново. Чувствам се предаден, а със сигурност и много като мене. Няма да чета списанието онлайн защото се губи удоволствието да го държиш в ръцете си
Поправете тази несправедливост или измислете компромисен вариант да го има и на пазара и на сайта Ви Дано проявите разум, губите фенове иначе, а ние сме с вас от самото начало.

Съгласен с всичко което каза бро, освен че според мен най-великата игра създавана някога е Star craft, но веднага след нея е кънтъра, много ясно :) Така че чувствата ни са взаимни.

Профил ICQ

Публикувано на: 12 Мар 2009 10:38

Знам го това нещо исках да чуя мнението на някой запознат човек от екипа по въпроса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 10:56

И аз си гласувах на цс-а.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 12 Мар 2009 11:02

Unreal Tournament 2004
C&C Generals
C&C Red Alert 2
Half-Life
StarCraft
Diablo II
Battlefield 1942 / 2142
Metal Fatigue
Total Annihilation

Day Of The Tentacle
Loom
Gods
Lost Vikings
Rock n` roll Racing
Zeliard
... Alley Cat

И някой дори да опитва да представи скапания мод на Халф-а за най-добра игра.
Срам.

ПС: Мога да си представя, че повечето хора, гласували ЦС дори не са чували, камо ли играли, повечето игри в списъка.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 11:41

:lol: . Играл съм 90% от игрите в списъка и продължавам да се кефя на ЦС-а, проблем ли има?
На Диабло 2 също съм голям фен, то от своя страна е аналога на цс при рпг-тата.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 11:47

Gipo написа:
fuckside написа:
... най - великата игра създавана някога Counter-Strike...

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА мен ще ме е срам да го кажа дори на майтап това :lol: :lol: :lol:
Деиствително ЦС за много хора,включително и мен е най-великата игра създавана някога.От както е излезнала я цъкам и не смятам че някога,когато и да било ще ми омръзне.Тва че теб не те кефи не значи че трябва да се изцепваш така.Можеш просто да кажеш не ми харесва и тва е

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 12:41

аз сега си цъкам на един мод на CS по Заразно зло :)

Профил

Публикувано на: 12 Мар 2009 13:01

ТОВА ли наричаш разочарование?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 13:33

Jorix написа:
Деиствително ЦС за много хора,включително и мен е най-великата игра създавана някога.От както е излезнала я цъкам и не смятам че някога,когато и да било ще ми омръзне.Тва че теб не те кефи не значи че трябва да се изцепваш така.Можеш просто да кажеш не ми харесва и тва е

Виж сега, авторът на темата е написал, че това е най-великата игра... написал го е като безспорен факт. Не е добавил "според мен".
Аз за това написах моето мнение също като безспорен факт. По мое мнение това е най-тъпата игра. И кво?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 13:47

С идеята, че CS-a още се разцъква и сървърите са пълни, а половината от любимите ви игри са вече отдавна забравени. Може и да не е най-великата, но е най-играната.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 12 Мар 2009 14:15

Най-играната?
Сигурно имаш предвид УоУ.Не ЦС.
ЦС се играе по квартални клубчета от "кварталните майстори" дет' ский кви глави бие с калаша...
Но,така де,всеки с мнението си.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Мар 2009 14:22

В новия брой има голяма статия за всичко около новия сайт - как и защо

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 14:31

Telba написа:
ЦС се играе по квартални клубчета
То има ли още такива

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 14:51

Значи аз събирах списанието от 1998 до 2003 и бях голям фен. Все още си пазя броевете а дори и повече от дисковете. Причината за да спра да го събирам беше точно това, че в нета може да намериш статии и ревюта за всяка нова игра която излиза. Кофти е че списанието в "хартиения" си вид няма да го има повече, но мисля, че с един добре направен и издържан сайт с много инфо и материали всичко ще е наред. 11 години не са малко за едно списание особено копютърно. Повечето фалираха или спряха (PC Club, Workshop, Игромания и тн...)
Така че всичко ще е наред ;) Играйте и се забавлявайте.

П.П. CS е далеч от най-великата игра, но както в музиката, това е въпрос на вкус и мнение.

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 15:01

Telba написа:
Най-играната?
Сигурно имаш предвид УоУ.Не ЦС.
ЦС се играе по квартални клубчета от "кварталните майстори" дет' ский кви глави бие с калаша...
Но,така де,всеки с мнението си.

Почти не се сещам познат на около моята възраст, който на няма цс на компютъра .. дори това да е единствената игра на харда му. За ВоВ не е баш така :)

Няма смисъл от този спор, също както няма смисъл да отричаш играта, само защото не я харесваш :)

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com