Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: 40-годишна тайна за Луната или „луди обвинения”
Публикувано на: 30 Окт 2007 19:58

Бившият ръководител на фотослужбата на лунната лаборатория на НАСА Кен Джонстън ще проведе във вторник (днес) в Националния клуб по печата във Вашингтон прес-конференция,на която ще огласи данни за лунна находка на американските астронавти, които правителството на САЩ, както твърди той, е
пазело в тайна в продължение на 40 години, съобщава агенция Новости.

В разпространеното във Вашингтон съобщение за прес-конференцията се твърди също, че вероятно тази засекретена находка е причина за новата лунна
"надпревара", в която участват сега САЩ, Русия, Япония, Китай и Индия.

Той твърди, че преди 40 години американските астронавти сa намерили и снимали на лунната повърхност някакви "древни руини с изкуствен произход" и са открили по-рано неизвестна технология за управление на гравитацията, но тези данни са
били напълно засекретени от правителството на САЩ, а оглавяваната от Джонстън фотослужба получила заповед за унищожаване на всички снимки с намерените на Луната обекти.

Джонстън казва, че нарушавайки тази заповед, тайно е запазил няколко снимки, които ще бъдат показани на прес-конференцията.

За пазените от него тайни снимки той е разказал на авторите на новата книга "Тъмна мисия - секретната история на НАСА", която излезе миналата седмица в САЩ и вече е в списъка на бестселърите на „Ню-Йорк таймс". В нея се казва, че заедно с лунните находки американското космическо ведомство скрива и редица други тайни, включително и тази за откиритите през 1976 г. от безпилотния апарат "Викинг" микроби на повърхността на Марс.

Заедно с Джонстън в прес-конференцията ще участва и един от съавторите на книгата, бившият консултант на НАСА, известен в САЩ като разпространител на всевъзможни "космически тайни" Ричард Хогланд. Хогланд и Джонстън възнамеряват да представят също и други документи, касаещи дейността на НАСА.

В същото време друг съавтор на книгата - консултантът по аерокосмически инженерни технологии Майкъл Бар в отделно съобщение за пресата признава, че известният в САЩ и в чужбина експерт по космоса и научен наблюдател в Ен-би-си
Джеймс Оберг подлага на остра критика твърденията на Джонстън за спасените от унищожаване лунни снимки, като ги определя като „луди обвинения".

Никой от официалните представители в САЩ не коментира изявленията на Джонстън за тайните лунни снимки.

Source: http://news.bg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 20:21

Руните вероятно изобразяват мармот завиващ шоколад?

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 20:27

Любопитно... ще гуугълна повечко инфо :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 20:39

@LordOfDarkness: кат не ти е интересно не пиши ве

Аз пък след като прочетох статията с огромен интерес се надъхах да си намеря да прочета тази книжка секретните тайни на НАСА ли беше. Много си падам по такива истории за правителства и конспирации. Според мене пича нарушил заповедта, трябва да му дадът някаква награда, щото the mankind има право да знае истината. Сега ще взема да сърчна Гугъл.
И както пишеше на емблемата на мисията от Армагедон: For all mankind!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 20:49

Arcatraz написа:

Аз пък след като прочетох статията с огромен интерес се надъхах да си намеря да прочета тази книжка секретните тайни на НАСА ли беше. Много си падам по такива истории за правителства и конспирации. Според мене пича нарушил заповедта, трябва да му дадът някаква награда, щото the mankind има право да знае истината. Сега ще взема да сърчна Гугъл.

Сърчни, дюд, направо го браузни, копни го, пейстни го, след тва го едитни и делни след като те наспамим и абюзнем на макс.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 20:52

SneakyDude написа:
Arcatraz написа:

Сърчни, дюд, направо го браузни, копни го, пейстни го, след тва го едитни и делни след като те наспамим и абюзнем на макс.

Така кат гледам единствения, който ше ме псува си ти и евентуално Пени

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 21:14

Arcatraz написа:
Така кат гледам единствения, който ше ме псува си ти и евентуално Пени

Да бе да, мечтай си...n00bl3t.

Ако ни трябват новини за луната, сами ще си търсим, don't you think?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 21:15

Zero-Blade написа:

По тая логика дай да закрием форума, то всичко си го има из нета ... :roll:
Преигравате.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 21:22

Изумен съм как всякакви тъпотии и новини от жълти весници се обсъждат в този форум. Срам .... срам!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 21:23

KuzMan написа:
Изумен съм как всякакви тъпотии и новини от жълти весници се обсъждат в този форум. Срам .... срам!

Вестника се казваше ШОК!ШОК И УЖАС!211!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 21:32

Sirius написа:
Zero-Blade написа:

По тая логика дай да закрием форума, то всичко си го има из нета ... :roll:
Преигравате.

Най-добре ще е, тамън ще отървем света от купчина булшит. Ама нейсе...админа не ще...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 21:34

Сигурно е интересно, но ме мързи да го чета. Извод? Четенето смуче, образованието<all.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 21:41

В тоя форум никаква дискусия не може да се почне без поне един хейтър да изсере нещо в темите. Всъщност знам, че с тоя пост нищо няма да се промени но пък си пиша, ей така за спорта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 22:12

Arcatraz написа:
В тоя форум никаква дискусия не може да се почне без поне един хейтър да изсере нещо в темите. Всъщност знам, че с тоя пост нищо няма да се промени но пък си пиша, ей така за спорта.

Ти каза, че искаш да внигнеш в системата. Еми т'ва е положението тук, ако не те устройва по-добр е махни (както направиха мн светни хора) :roll:

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 22:24

Били написа:
Arcatraz написа:

Ти каза, че искаш да внигнеш в системата. Еми т'ва е положението тук, ако не те устройва по-добр е махни (както направиха мн светни хора) :roll:

WTF is внигнеш ?! Аз с горния пост не исках да кажа нищо смислено. Освен и аз да ставам хейтър. Майка ви деба!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 22:26

Пич, нахейтен си. Покрий се.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 22:29

SneakyDude написа:
Пич, нахейтен си. Покрий се.

Хейтвам те! Та еба червея дето си!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 22:47

Проблемът с този тип истории е, че някои от хората, които ги разпространяват са очевидно изперкали. Не всички. Само някои, но достатъчно да създадат лошо име на цялата "алтернативна" наука.
Например терорията, че американците не са ходили на луната и всичко е фалшификация. Ако това беше така, знаете ли кой щеше 1-ви да нададе вой, още през 60-те години, и да засипе света с доказателства? Съветският съюз, защото програмата Аполо им натри носа отвсякъде по средата на Студената война. Това не се случва, защото СССР със сигурност са използвали развечиците си да шпионират NASA и да крадат информация. И са знаели със сигурност, че "the Eagle has landed".

Казвам това по 2 причини:
- да си кажа мнението
- ДА СЕ ВЪРНЕМ ПО ТЕМАТА. ДА ВИ ЕБА В СПАМЪРИТЕ, ХОДЕТЕ ДА ЧАТИТЕ ПРОСТОТИИ В IRC.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 23:47

Американците найстина са кацнали на луната и ако са намерили нещо то сега е част от бита ни.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 00:55

KuzMan написа:

Мда
Само теми в стил "К'ъв цвят ви е кенефа???" се толерират тук

п.п.

За да отговоря на въпроса на темата още преди някой болен мозък да я направи - моя кенеф е кафяв

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com