Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: На крачка от десятката Публикувано на: 29 Мар 2007 09:51
Остават 22 потребителя и общия брой става 10 000 регистрирани!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 10:29
Аросаlypse написа: 10 000 регистрирани и 100 , които пишат въобще .. хммм странно
Има нещо вярно в туй Аз например искам се напиша DeViL обаче има вече някой който се пише така макар и от както съм се регистрирал тука да не съм виждал никой с тоя ник...
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 10:39
_-DeViL-_ написа: Аросаlypse написа: 10 000 регистрирани и 100 , които пишат въобще .. хммм странно Има нещо вярно в туй Аз например искам се напиша DeViL обаче има вече някой който се пише така макар и от както съм се регистрирал тука да не съм виждал никой с тоя ник...
Да и подписа ми мисли същото .
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 10:41
_-DeViL-_ написа: Аросаlypse написа: 10 000 регистрирани и 100 , които пишат въобще .. хммм странно Има нещо вярно в туй Аз например искам се напиша DeViL обаче има вече някой който се пише така макар и от както съм се регистрирал тука да не съм виждал никой с тоя ник...
/Off
Напиши се DеViL но копирай това, което съм го написал, и ще стане
Ето и Lеader да си копне това
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 10:59
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: _-DeViL-_ написа: Аросаlypse написа: 10 000 регистрирани и 100 , които пишат въобще .. хммм странно Има нещо вярно в туй Аз например искам се напиша DeViL обаче има вече някой който се пише така макар и от както съм се регистрирал тука да не съм виждал никой с тоя ник... /Off Напиши се DеViL но копирай това, което съм го написал, и ще стане Ето и Lеader да си копне това И после да не може да се логне, защото не знае коя е буквата на кирилица
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 11:28
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: _-DeViL-_ написа: Аросаlypse написа: 10 000 регистрирани и 100 , които пишат въобще .. хммм странно Има нещо вярно в туй Аз например искам се напиша DeViL обаче има вече някой който се пише така макар и от както съм се регистрирал тука да не съм виждал никой с тоя ник... /Off Напиши се DеViL но копирай това, което съм го написал, и ще стане Ето и Lеader да си копне това
Meрси
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 15:42
|Вuddy| написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: _-DeViL-_ написа: Аросаlypse написа: 10 000 регистрирани и 100 , които пишат въобще .. хммм странно Има нещо вярно в туй Аз например искам се напиша DeViL обаче има вече някой който се пише така макар и от както съм се регистрирал тука да не съм виждал никой с тоя ник... /Off Напиши се DеViL но копирай това, което съм го написал, и ще стане Ето и Lеader да си копне това И после да не може да се логне, защото не знае коя е буквата на кирилица
Реконекте веднага копирай това:
Аросalypsе
Моля те!И ще спра да те закачам!Обещавам!
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 17:36
Shadow' написа: Алминатора написа: Реконекте веднага копирай това: Аросalypsе Моля те!И ще спра да те закачам!Обещавам! Коя буква е на туркменистански Или са повече?
Абе той може да си го занпамети и да го копва,така че да си влиза!ХА!
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 19:55
Много свястни потребители си отидоха. На повечето им писна от хора като този на горния пост. Но все пак форума продължава да съществува.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 20:30
Ghost Rider написа: Много свястни потребители си отидоха. На повечето им писна от хора като този на горния пост. Но все пак форума продължава да съществува.
Да.
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 21:23
Ghost Rider написа: Много свястни потребители си отидоха. На повечето им писна от хора като този на горния пост. Но все пак форума продължава да съществува.
Точно заради такива форума съществува и съвсем скоро ще останат само те
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 22:08
И на двамата, на които им написах никовете - буквата на БГ е "е"-то
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 22:19
Aз само искам да кажа, че Nothingface е една от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ГРУПИ ЕВЪР !!!!!
Мерси.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 09:10
Milioni, kamioni, avioni, sampioni
sve sam ja, sve sam to prosao
i gnjavaze sitne laze
trikotaze, tetovaze
sve me to, sve me to kostalo
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 10:03
THE KING OF TIME написа: Milioni, kamioni, avioni, sampioni sve sam ja, sve sam to prosao i gnjavaze sitne laze trikotaze, tetovaze sve me to, sve me to kostalo
Тъпи спамери,видяхте ли какво направихте с Кинг?
ВИДЯХТЕ ЛИ?
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 12:50
Лудницааа ... 10000 потребителя. Аиде като станеме 1 милион, пак ще напиша още един пост ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 13:09
10,000 FISTS CALLING FOR DELIVERANCE!!!!11111
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 22:10
Остават още 15
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|