Автор |
Съобщение |
Audiofly
|
|
|
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2006 23:29
Братовчед ми разправаше,че бил МНОГО як.И аз ще започна да го гледам скоро.По неговите думи съдя,че сериалчето е много добро,а и той е голям киноман.Препоръчвам ви го без да съм го гледал
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2006 23:31
Още един зарибен. Аз покрай чакането на "Изгубени" сезон 3 реших да губя времето с "Prison Break" и честно да ви кажа, също съм останал с доста добри впечатления. Нещо главния герой не ме радваше много (самата му визия), но след 2ри епизод взе да ми харесва. А лекарката.... уеуее, как прилича на една позната не е истина
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Frost
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2006 23:45
Това е просто гениален сериал, препоръчвам го на всички, много добра история със добра доза екшън и много обрати и изненади
___________________________________ Nothing of value comes without being earned.
|
|
|
|
|
The Colonel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 00:02
Съгласен съм. Тва е феноменален сериал, за мене е по-добър от Изгубени. Просот е феноменален.
|
|
|
|
|
Golqmoto pile
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 00:14
Много як сериал. Аз за 2 дни го изгледах и не учих за класното
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 00:38
Доживях да видя тема за Prison Break и тук ..
Браво, напредвате ..
Спи ми се, затова оставям на вас да пишете суперлативите.. това е един сериал, който си ги заслужава напълно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 03:18
Два сезона, посветени на бягството от един затвор. Преди да реша дали ще дърпам, да ви питам - ще има ли трети? Щото и "Изгубени" уж се въртеше просто около бягството на група хора от остров, беше интересно и мистериозно и привличаше вниманието... но с времето мистериите продължиха да се наслагват, отговори почти липсваха, и започна да ми изглежда сякаш сценаристите си нямат и идея какво разказват, а разтакават колкото се може повече, че да добутат и трети сезон. "Изгубени" стана сапунен сериал именно защото сценаристите му скапаха цялата история в стремежа си да разтеглят една съвсем мъглява идея в небивала посока.
ТА, това нещо има ли смислен и цялостен сюжет (като в "Похитени" на Спилбърг), или ще трябва да тегля като луд поредната комерсиална простотия, която бива продължавана докато трае зрителския интерес?
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 09:38
ТАКА филма е невероятен...ВЧЕРА БЕШЕ ПРЕМИЕРАТА в АРЕНАТА за първи епизод на ВТОРИ СЕЗОН...
Ще кажа само, че докторката не е ******, а Вероника **** !!!
Филма е размазващ...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 09:45
Ледник написа: Два сезона, посветени на бягството от един затвор. Преди да реша дали ще дърпам, да ви питам - ще има ли трети? Щото и "Изгубени" уж се въртеше просто около бягството на група хора от остров, беше интересно и мистериозно и привличаше вниманието... но с времето мистериите продължиха да се наслагват, отговори почти липсваха, и започна да ми изглежда сякаш сценаристите си нямат и идея какво разказват, а разтакават колкото се може повече, че да добутат и трети сезон. "Изгубени" стана сапунен сериал именно защото сценаристите му скапаха цялата история в стремежа си да разтеглят една съвсем мъглява идея в небивала посока.
ТА, това нещо има ли смислен и цялостен сюжет (като в "Похитени" на Спилбърг), или ще трябва да тегля като луд поредната комерсиална простотия, която бива продължавана докато трае зрителския интерес?
Мненията ни за Lost съвпадат.
Повярвай ми, Prison Break е поне два пъти по-добър от 'Изгубени' - и като сюжет, и като мистерии, и като неочаквани обрати.
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 10:50
Сериала е супер. Аз го изгледах преди месец някаде. Просто уникален! Ама първия сезон свършва много тъпо!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 11:59
KuzMan написа: Сериала е супер. Аз го изгледах преди месец някаде. Просто уникален! Ама първия сезон свършва много тъпо!
Затова пък вторият започва яко :Р
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 14:53
Егати! Навсякде където четох за филма само суперлативи :)
Накарахте ме да го изтегля! - след 36 часа като изтегля сезона ще се разбия от гледане :Ь
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 14:57
Ахм.. убедихте ме да го сваля :р
Само да разчистя малко място..
--
Много голям като размер бе :/
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 16:06
zip0 написа: разбиря
Ще намалиш съдържанието на бира в тялото си.
Явно филма е хубав, със скорост от 30 кб/с скоро няма да му дръпна епизодите.
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 16:29
Coder написа: zip0 написа: разбиря Ще намалиш съдържанието на бира в тялото си. Явно филма е хубав, със скорост от 30 кб/с скоро няма да му дръпна епизодите.
Епа викни Супер Любо да те спаси.
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 17:56
hk_vlady написа: Coder написа: zip0 написа: разбиря Ще намалиш съдържанието на бира в тялото си. Явно филма е хубав, със скорост от 30 кб/с скоро няма да му дръпна епизодите. Епа викни Супер Любо да те спаси.
Тогава ще си мечтаеш за 30kB/s
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Digital
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 20:07
???-?????? ??????,????? ??? ?????? ?????? ?? ????. ???????? ????? 1-?? ????? ?? 2 ???. ??? 2 ??? ?? ????? ?? ?? ?????? ?? ?????.?????? ???? ??????,????? ??? ,??? ? ???? ... ????????? ??? ????????,?????????? ??????? ? ?.? ????? ????? ?? ?????? ??????? ????????? ?????? .
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 20:14
Ледник написа: Два сезона, посветени на бягството от един затвор. Преди да реша дали ще дърпам, да ви питам - ще има ли трети? Щото и "Изгубени" уж се въртеше просто около бягството на група хора от остров, беше интересно и мистериозно и привличаше вниманието... но с времето мистериите продължиха да се наслагват, отговори почти липсваха, и започна да ми изглежда сякаш сценаристите си нямат и идея какво разказват, а разтакават колкото се може повече, че да добутат и трети сезон. "Изгубени" стана сапунен сериал именно защото сценаристите му скапаха цялата история в стремежа си да разтеглят една съвсем мъглява идея в небивала посока.
Ооо, повярвай ми, в пъти по-добър е от "Изгубени". Както някой каза, след като изгледаш един епизод, нямаш търпение да си пуснеш следващия, бати наркотика е :Ь Сериалът е квлт! Тегли го без да се замисляш (;
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 20:51
Hatrist написа:
това е един сериал, който си ги заслужава напълно.
Подкрепям Както мнението на Ледник,така и горното
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|