Автор |
Съобщение |
smilikin
|
|
|
|
Заглавие: Трябва ми съчинение разсъждение на тема "Трагизмът и ге Публикувано на: 14 Юни 2006 16:23
Хора помагайте.Трябва ми спешно съчинение разсъждение на тема "Трагизмът и геройзмът в прозата на Прометей"МОЛЯ ВИ СПЕШНО Е !!!!!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 16:35
Като ти трябва - пиши.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 16:38
Не виждам какво общо има твоят проблем, за който сто на сто на никой не му пука, със творческия форум..
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Re: СПЕШНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Публикувано на: 14 Юни 2006 17:08
smilikin написа: Хора помагайте.Трябва ми спешно съчинение разсъждение на тема "Трагизмът и геройзмът в прозата на Прометей"МОЛЯ ВИ СПЕШНО Е !!!!!
Извинявам се ама то твоето е хем простотия, хем мързел. Ти за думичката Библиотека да си чувал случайно? Отиваш и им казваш какво ти трябва. В повечето свястни такива има всички броеве на вестниците Рики, където ако не друго поне има теми. Друг вариант - Just Fuckin' Google it!!!
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
smilikin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:16
Ми не съм тъп.Вече потърсих в 3 библиотеки и там го няма.Търсих и в Гугъла и там го няма.Няма произведението и за тва не мога да направя анализа.Така че братлета кат нема как да ми помогнете,по-добре вообще не пишете става ли ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:21
smilikin написа: Ми не съм тъп.
Ми щом не можеш да си направиш съчинението значи си прост
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:27
Чакай малко, я пак обясни, ходил си в три библиотеки и там няма "Прикования Прометей" от Есхил, така ли? Е тук жестоко излъга. И в google като напишеш "прикования прометей" не ти излизат 7 страници в които го има изразът?
А поне като те мързи да пишеш да си чувал за referati.com или zapiski.info?
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:29
Heavenly Bound написа: Чакай малко, я пак обясни, ходил си в три библиотеки и там няма "Прикования Прометей" от Есхил, така ли? Е тук жестоко излъга. И в google като напишеш "прикования прометей" не ти излизат 7 страници в които го има изразът? А поне като те мързи да пишеш да си чувал за referati.com или zapiski.info?
Той си търски съчинение за това произведение. Пък и то "Прокования Прометей" го има във всяка литература
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:32
t0t0 написа: Heavenly Bound написа: Чакай малко, я пак обясни, ходил си в три библиотеки и там няма "Прикования Прометей" от Есхил, така ли? Е тук жестоко излъга. И в google като напишеш "прикования прометей" не ти излизат 7 страници в които го има изразът? А поне като те мързи да пишеш да си чувал за referati.com или zapiski.info? Той си търски съчинение за това произведение. Пък и то "Прокования Прометей" го има във всяка литература smilikin написа: Няма произведението и за тва не мога да направя анализа.
Happy?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:34
Цитат: Трябва ми спешно съчинение разсъждение на тема "Трагизмът и геройзмът в прозата на Прометей"
То последно не може да се разбере каво иска.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:37
Той е мързелив тъпак, който иска някой друг да му свърши работата и си търси оправдания, че да не си я свърши сам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:41
Както беше казал един пич: If you want something done right, you do it yourself.
Друг е въпроса, че едва ли ще разбереш какво искам да ти кажа.
ЕДИТ: Сега чакаме Кайзера да го каже и на развален арабски.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 19:02
Аз пък ще го кажа на развален руски, за да му е по-ясно. Повечето глупаци, неразбиращи "западен" език, го разбират, горе-долу:
Если Вы хотите кое-что сделанное право, Вы делаете это непосредственно.
|
|
|
|
|
smilikin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2006 14:43
|
|
|
|
|
f3rrAr1*rulzz
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2006 13:30
___________________________________ Lamborghini fen!
CSKA fen!
Goli girls fen!
Rakiya fen!
Grozdova rakiya-connecting people!
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2006 14:55
|Sc0rPi0nZ| написа: ООООООО БОЖЕ ,АДМИНЕ ПОМОГНИ МУ!!!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 16:02
Момчета, спрете наркотиците, не ви влияят добре.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:32
Baphomet Engine написа: Момчета, спрете наркотиците, не ви влияят добре.
Въпрос:Защо стелт не затрива такива (изчерпани отвсякъде) теми?
Отговор:Защото е много зает човек
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2006 10:36
Що бе аз не разбирам какво лошо има човека да помоли за помощ. Нали това е творческия форум, може да се намери някой който разбира повече. Ако бях видял темата по-рано щях да ти помогна.
|
|
|
|
|
Loose_Cannon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2006 01:14
OMFG!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|