Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Гейм сцената в българия замира
Публикувано на: 11 Мар 2009 23:07

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2009 23:15

Дади написа:
Stealth написа:
Иде ми да ви бия с правилника по главата, ей!

За пореден път - PC Mania не е умряла. Думата, която търсите, е "промяна".

Самият факт, че юзърът, постнал темата, има "93" в ника си и аватар с кола би трябвало да е ясен показател за умствения капацитет на въпросния индивид :devious:

По принцип аз само си чета от форума ама тва ме бутна от стола.Ти си много голям бе !! :) :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 11 Мар 2009 23:18

Да. Тук всички сме 26 + годишни лесбийки под прикритие, гаврещи се със newfaggot - и като теб.

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2009 23:29

Хърф написа:
Да. Тук всички сме 26 + годишни курви под прикритие, гаврещи се със newfaggot - и като теб.

Fixed :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 00:28

Хърф написа:
Да. Тук всички сме 26 + годишни педали под прикритие, гаврещи се със newfaggot - и като теб.

fixed :oops:

Профил

Публикувано на: 12 Мар 2009 01:37

Според мен въпроса е в изчезването на една ЕРА - Ерата на PC Mania. Защото не може да си кривим душата - това беше първото и уникално по рода си списание, което показа какво аджеба е виртуалнален гейминг. Защото по-старите фенове като мен си спомнят трепета, с който чакахме да дойде 20 и някое число на месеца и с жажда да попием съкровените шарени странички. Няма да бъда лицемер и ще си призная, че от три години някъде не си купувам PC Maния, просто защото тя се превърна в една прекалено лъскава блудкотия, една шарена имитация на западните списания. Изчезна отдавна очарованието на "червените звездички", ако ме разбирате накъде бия... И според мен онлайн изданието няма да донесе очаквания успех, просто защото свободния пазар и суперлъскавите шитове като Gamers Workshop притъпи оригиналността на наш'то любимо списание и хората просто ги налегна апатията и нищо вече не може да ги впечатли. Не претендирам, че някога съм бил геймър, цъкал съм предимно стари и златни джитки, но въпреки това ще си пазя старите броеве от преди 5+ години, просто защото зная, че съм бил част от нещо значимо. Може на тези, които четат това, да им се струва малко разхвърляно, просто защото сега съм на няколко ракии, че тука празнувахме малко със колегите :lol: , но все пак е хубаво да се замисли човек малко за славното минало... :idea:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2009 20:07

...а какви времена бяха, когато чаках с нетърпение да разкъсам целуфанената обвивка на новият брой на PC Mania!
Бяха страхотни години. Копувал съм и други списания освен това, но само това редовно. Яко е да колекционираш нещо. Списанието само по себе си всеки месес си беше като справочник и гайд за игрите. Четеш, преценяваш какво да си вземеш или изтеглиш. Когато нямаше още толкова нет тракери като Замунда и Арена отиваш до Славейков (ако си от София) и си копуваш игрицата и за да си сигурен, че няма да се прецакаш преди това добре си прочел статията в PC Mania :) ... ех спомени, но както с всяко нещо в света и това се променя и заменя с ново. Важното е че България е една от доста силните геймърски страни (не само като представяне на WCG), а въобще като геймърска култура сме на ниво. Опредлено без това списание нещата ще са по-различно, но пък кой знае може сайтчето да е трепач ;) ... гледайте с усмивка и добро чувствао на това!

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 12 Мар 2009 20:09

Brain написа:
Хърф написа:
Да. Тук всички сме 40 + годишни педофили под прикритие, онаниращи на малолетни newfaggots като теб.

FIXED!

фиксд :!:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2009 19:20

1.България се пише с голямо Б,селянино прост. :stooped:
2.Не бъдете зли пророци,а изчакайте да пуснат онлайн изданието на ПЦ Мания и тогава говорете. :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com